naytahinta

 • Kauneushoitolasi nousukiitoon

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennus

  629,03 

  Haluatko oppia miten saat kauneushoitolasi nousukiitoon vain 8 viikossa?

   Useimmat kauneushoitola yrittäjät tekevät bisnespäätöksensä uskomusten ja arvailujen varassa, ilman varmuutta siitä mitä oikeasti pitäisi tehdä.

  >>  Venytät työpäivääsi täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, koska et luota siihen, että hän tulee luoksesi jatkossa, jos määrittelet itsellesi tiukat rajat eli työajat

  >>  Et oikein tiedä kuka on sinun unelma-asiakkaasi, joita tekemällä teet 80 % liikevaihdosta

  >>  Kaipaat uutta inspiraatio, mutta et uskalla tulla rohkeasti esille omana itsenäsi sillä upealla ammattitaidolla, joka sinulla on

  >>  Olet yrittänyt löytää uusia asiakkaita, mutta teitpä mitä tahansa, sinusta tuntuu ettei markkinointisi tuota haluttua tulosta

  >>  Pelkäät ettei asiakkaat löydä sinua, siitä huolimatta matkit tekemällä samoja asioita kuin kaikki muut kauneushoitolat

  >>  Sinusta tuntuu etteivät rahasi riitä laskuihin tai bisneksesi kehittämiseen, kunhan saisi edes maksettu itselle ensin

  >>  Haluat profiloitua ihonhoidon asiantuntijaksi, mutta et tiedä miten sen tekisit, kun osaamisesi on niin laaja

  >>  Koet, ettet hallitse aikaasi vaan aika hallitsee sinua. Teet kokoaja jotain, mutta siitä huolimatta ToDo lista kasvaa nopeammin kuin lyhenee

  Kuulostiko tutulta? Jos yksikin asioista osui ja upposi, haluat varmasti tietää, kuinka  menestyvät kauneushoitola yrittäjät ovat ottaneet nämä asiat haltuun.

  Antamalla minulle 2 tuntia viikossa 8 viikon ajan, niin näytän sinulle askel askeleelta, kuinka saat nostettua kauneushoitolasi uudelle tasolle.

  Sillä, jos hukutat itsesi töihin saadaksesi enemmän rahaa, mutta siitä huolimatta et ole saanut kauneushoitolaasi menestymään, on tämä verkkovalmennus tehty juuri sinulle!

  Kauneushoitola yrittäjän sinun kannattaa ottaa todellakin bisneksi haltuun. Johtaa sitä itse, eikä antaa muiden ohjailla tekemisiäsi.

   Miksi?

  Sillä miten hyvä oletkin siinä mitä teet, ei sillä ole mitään väliä jos kukaan ei tiedä mitä sinä teet ja kuka sinä olet. Eikä kukaan muu pysty tätä tekemään puolestasi, ennen kuin olet tehnyt siihen vaadittavat pohjatyöt. Sitä ennen sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

   

  Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen ymmärryksen asiakkuuksista sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

  Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiisi menestyä.

  Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

  Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit 8 viikossa, kuinka kostat bisneksesi uudelle tasolle

  jolloin tiedät selkeästi, mistä olet tulossa ja minne olet menossa (tiedät mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi rohkeasti ja luottavaisesti edeten kohti päämäärääsi)

  jotta saat asiakkaasi toimimaan haluamallasi tavalla (avaamaan lompakkonsa)

  jolloin asiakkaasi valitsevat sinut kilpailijasi sijaan (koska osaat erottautua massasta, jolloin kaikki huutava sinulle ”KYLLÄ”)

  > ilman, että annat ällöttävää kuvaa osta, osta tyrkyttämisestä (vaan aidolta asiakkaan auttamiselta)

  jolloin asiakkaasi eivät voi eivätkä halua vastustaa sinua (sillä nyt he uskovat ja luottavat siihen, että sinä voit ratkaista heidän ongelmansa)

  joka antaa sinulle taloudellista tasapainoa (saat maksettua helposti sekä omat että yrityksen laskut)

  > jolloin sinun ei enää tarvitse venyttää työpäivääsi saadaksesi lisää rahaa (vaan voit itse määritellä työaikasi ja lomasi tavalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden palautua)

   

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit kirkastamaan tavoitteitasi, mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi ja kasvattat omaa bisnesosaamistasi.

  8 viikon tehovalmennuksen avulla opit, kuinka rakennat toiminnallesi vahvan kivijalan, joka tuottamaan sinulle aivan uudenlaisia tuloksia – itsevarmasti ja ilman ahdistavaa tyrkyttämisen tunnetta. Kirkastat tavoitteitasi ja mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi samalla kasvattaen omaa bisnes osaamistasi.

  Opit tekemään muutamia yksinkertaisia mindset muutoksia jolloin saat yhdessä kehittämäni metodin avulla enemmän aikaiseksi.

  Erotus kollegoistasi eduksesi, sillä he eivät vielä tiedä tästä valmennus ohjelmasta. (Ja voin kertoa, että heitä on PALJON)

  Mutta varmaan vielä mietit onko tämä minulle? Voin sanoa käsi sydämellä, että kyllä on. Olen varma, että haluat nostaa hoitolasi seuraavalle tasolle, saada lisää asiakkaita, tehdä lyhyempää työpäivää ja mutta saada enemmän rahaa. Ovatpa motiivisi mitkä tahansa on tämä kuin tehty sinulle.

   

  Ja kukaan ei pysty tekemään tätä puolestasi, sillä kukaan muu ei voi olla sinä ja kertoa asioita sinusta olettamuksilla, jotka eivät ole totta.

   

  Sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

   

  Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen asiakasymmärryksen sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

  Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat  mahdollisuuksiisi menestyä.

  Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

  Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

   

 • Sielukas Some verkkovalmennus

  387,10 

  Automatisoitu some !!!

  Eikö kuulostakin ihanalta?

  Tule kanssani oppimaan kuinka teet somesta houkuttelevan ja luot siitä sellaisen jonka tekeminen on sinusta mukavaa ja kiinnostavaa. Tässä workshop koulutuksessa opit tekemään 33 somepostausta ja ajastamaan niiden julkaisemisen.

  Koulutuspäivän aikana käydään läpi asiat step by step, niin että annan sinulle mallin ja vinkit jonka jälkeen muokkaat saman asian omiin tarpeisiisi. Eli valmista tulee koko ajan 🙂

  ✔️ millaisia tunteita haluat herättää ja missä roolissa haluat olla esillä sometililläsi näissä postauksissa

  ✔️ valitsee itsellesi sopivan postaus välin ja opit kuinka ajasta niiden julkaisun – useampi eri vaihtoehto

  ✔️ opit millaiset kuvakategoriat helpottavat kuvien valintaa jolloin some kanavastasi tulee mielenkiintoiset ja mielekkäät rakentaa

  ✔️ opit etsimään brändisi ilmeen mukaisia kuvia, joissa huomioidaan arvosi ja näkökulman josta haluat tulla näkyväksi

  ✔️ opit miten kirjoitat mielenkiintoista teksti sisältöä ja kuinka keräät ideoita niihin

  ✔️ teet itsellesi markkinointi suunnitelman pariksi kuukaudeksi

  ✔️ luot itsellesi 33 kuvan postaus suunnitelman ja julkaiset ne

  Opittuasi tämän sisällön rakennuskaavan, joka houkuttelee kävijöitä sivullesi, osaat jatkossa tehdä tämän kaiken itse.

  Miten tämä hyödyntää sinua? Kun sinulla on somesuunnitelma on sivuillasi aina uutta sisältöä.

  Et koe huonoa omatuntoa kun asiat on tekemättä ja some huutaa tyhjyyttään. Sinun ei enää tarvitse miettiä mitä ja milloin poistaisit vaan saat luotua itsellesi markkinointi suunnitelman ja sille some suunnitelman. Näin voit etukäteen miettiä mihin asioihin haluat panostaa missäkin kuukaudessa.

  Mitä tarvitset?

  Yrityksen FB sivut
  Canva tilin
  Kiinnostusta ja intoa tehdä some markkinointia
  Aika olla läsnä koulutuksessa ilman häiriötekijöitä (saat myös tallenteen)

  Itse teen samalla Kauneusgurulle seuraavan somesuunnitelman. Eli näytän oikeasti kädestä pitäen miten teen kaiken käytännössä ‼️

  Säästä aikaa ja rahaa, sillä olen testannut sinulle jo kaiken valmiiksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä enää uudelleen.

  Tämän koulutuksen arvo on paljon enenmän kuin  mitä siitä maksat. Lisää vapaa-aikaa sekä paljon positiivisiä tunteita, itseluottamusta ja arvostusta omasta osaamisestasi. Sekä tietenkin näkyvyyttä asiakkaillesi ja uudenlaista sisältöä asiakkaillesi. Ja tietenkin uudenlaisella näkyvyydellä houkuttelee luoksesi uusia asiakkaita tai jos töitä riittää, niin pääset keskittymään unelma -asiakkaidesi löytämiseen.

  Mitä somesuunnitelma ja ajastus mahdollistaisi sinulle lisää tulevaisuudessa? Sekä sen oletko kiinnostunut lähtemään mukaan.

  Saat myös ennakko tehtävän, jossa kirkastat itsellesi paperille nämä liiketoiminnan perusasiat.

  🌱 kuka on unelma asiakkaasi, jolle tämän kaiken teet – tarkka määritelmä

  🌱 brändin ilmeen fontteineen, kuva- ja väri maailmoineen

  🌱 visio, missio ja tavoite

  🌱 minkä asiakkaan polttavan ongelman sinä ratkaiset

  🌱 logo

  🌱 kuvia itsestäsi

  🌱 Canva ohjelman käyttö (ilmainen appikaatio)

   

  Erotu selkeästi paikkakuntasi muista hoitoloista eduksesi.

  Lisä kuvissa muutama esimerkki, miltä Instagram fiidisi voi näyttää tämän koulutuksen jälkeen. Katso myös Kauneusgurun sometilit.

   

 • Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki

  2 518,55 

  Kaikki mitä tarvitset viedäksesi bisneksesi uudelle tasolle.

  HUOM! tarjous voimassa vain 25.4.2023 iltaan saakka, jonka jälkeen kaikki saatavilla jälleen erikseen yksittäin ostettuna.

  Syvennä tietouttasi ja lisää ymmärrystäsi. Tässä kattavassa kokonaisuudessa onavaimet upeisiin mahdollisuuksiin, joilla mahdollistat itsellesi unelmien elämän.

  Etene omaan tahtiin, ilman mitään aikarajoituksia.

   


  Mitä sisältää:

  🖥  9 bisnesvalmennusta

  🖥  60 tuntia videovalmennusta

  🖥 50 työkirjaa

   

   


  Tulet syventymään monipuolisesti vahvan bisnes pohjan rakentamiseen tavalla, joka antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia ja vapautta:

   

  ✨ Rakenna itsellesi vahva bisnespohja

  ✨ Löydä itsellesi yksilöllinen tapa löytää unelma-asiakkaita

  ✨ Ansaitse enemmän tekemällä vähemmän töitä

  ✨ Opi ajattelemaan ajasta aivan uudella tavalla

  ✨ Siirry niukkuudesta vaurauteen ja menestykseen

  ✨ Löydät elämääsi lisää asioita, jotka enegisoivat ja     voimaannuttavat sinua

   


  Maksu jälkeen, käyn siirtämässä sinut käsin valmennusalustalle

  Jonka jälkeen saat tunnukset ja linkin valmennusalustalle sekä ensimmäinen sähköpostiisi saapuva valmnnuskokonaisuus alkaa tulla luoksesi.
  Olen ajastanut loput  7 valmennusta tulemaan sinulle pikku hiljaa toukokuun loppuun mennessä.


  Matkan aikana tulet huomaamaan, kuinka mielesi alkaa keskittymään asioihin, joita haluat elämääsi sen sijaan, että keskittyisit niihin seikkoihin, mitä sinulla ei ole. Alat kulkemaan omaa polkuasi pitkin pois niukkuudesta kohti vaurautta.

   

  LÄHDE MUKAAN JA LUO ITSELLESI UNELMIESI ELÄMÄ!

 • Menystyksen polku

  685,48 

  Kasvaako bisneksesi koko ajan vai onko esteeksi muodostunut vuoroin pula rahasta ja ajasta, asiakkaista tai omasta hyvinvoinnistasi?

  Junnaatko koko ajan paikoillasi, vaikka sinusta tuntuu, että haluat jo edetä matkallasi kohti tavoitteitasi?

  Tämä on täysin normaalia, sillä nämä asiat vaikuttavat täysin yritystoimintaasi hidastaen sinua pääsemästä sinne missä haluat olla jo nyt.
  Olen huomannut, että yrityksen perusrakenteissa on hyvin usein puutteita, jotka vaikuttavat siihen pystytkö edes menestymään vai suhtaudutko yritystoimintaasi enemmän harrastu pohjalta. Usein näitä asioita ei edes tiedetä ja siksi ne ovat jääneet täysin vaille huomiota. Kun pohja on rakennettu hataralle pohjalle, sortuu se helposti kun läpimurto tapahtuu usein aivan hetkessä.
  Kun korjattavaa on liikaa kerralla, tuskastuu helposti. Alkaa miettimään, tätäkö minä oikeasti halusin. Tai sitten kun bisnes ei vaan kaikesta yrittämisestä lähde lentoon, olet hyvinkin helposti tiputtamassa hanskoja tiskiin.

  Sinä olet tehnyt tähän saakka kaikki aivan loistavasti. Menestystäsi kuitenkin varjostaa omat uskomuksesi ja mielesi blogit. Ne ovat asioita, joita et ole koskaan edes ajatellut tai miettinyt niitä erilaisista näkökulmista käsin. Sinulle ei ole koskaan edes kerrottu tietoa, millä pystyt saamaan menestyksen tai olet kuullut niistä puhuttavan, mutta et ole ymmärtänyt miten ne viedään käytäntöön, koska sinulta on puuttunut rinnalla kulkija, joka opastaa ja auttaa sinua ymmärtämään asiat toisenlaisesta näkökulmasta käsin.

  Menestyksen polku on vuoden kestävä verkkovalmennus, jossa edistetään tavoitteitasi aivan jokainen päivä. Etenet 3 kk jaksoissa keskittyen yhteen osa-alueeseen kerrallaan tarkastellen sitä 12 eri näkökulmasta. Yhteisen yleisen tavoitteen rinnalle asetat oman tavoitteesi ja kuljet sitä kohti joka viikko. Opettelet johtamaan itseäsi kuten menestyvät yrittäjät opetellen suunnitelmallisuutta, sitoutumista ja uudenlaisia rutiineja.

  Menestyksen polulla asetat itsellesi säännöllisiä tavoitteita ja määrittelet milloin olet saavuttanut ne.
  Opit pilkkomaan asioita pieniksi stepeiksi, jolloin edistyminen tapahtuu kuin itsestään.
  Tämän mahdollistaa se, että opetan sinulle KAAVAN, jota käyttämällä teet ne OIKEAT stepit asian etenemiseen. Voit jättää hyvästi aika ja rahasyöpöille asioille, jotka eivät ole vieneet tähänkään asti sinua sinne, minne olet halunnut mennä.

  Matkan aikana pääset tutustumaan syvällisemmin omiin ajatuksiisi, tarkastelemaan toimintaasi ja muuttamaan ne tavalla, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

  Menestyksen polulla tarkastelemme joka viikko yhtä aihetta.

  Mahdollisuuksien maanantaina
  Avataan ajatuksia viikon aiheesta ja teet toimintasuunnitelman tälle viikolla.

  Luot selkeyttä asioihin käyttämällä kehittämääni ”Tulevaisuuden muisto” menetelmää asioiden kirkastamiseen.

  Inspiraatio keskiviikossa
  Syvennymme viikon aiheeseen tarkastellen sitä yhdestä näkökulmasta avaten aiheelle uudenlaisia mahdollisuuksia.

  Bile perjantaisin
  Vahvistat luottamusta itseesi ja edistymiseesi. Tulet nimittäin huomaamaan, että kaikki mitä oletkaan tehnyt, on täysin linjassa tavoitteidesi kanssa. Juhlistamalla oman matkasi edistymistä aktivoit hermostoasi todella positiivisella ja menestystä edesauttavalla tavalla.

   

  Valmennuksessa koostuu neljästä syväluotaavasta osiosta:
  Kuinka saat lisää asiakkaita
  Vapaudu ajanpuutteen kahleista

  Jokaista aihealuetta käsittelemme 12 viikon ajan. Teemat ja lisää Menestyksen polusta löydät tämän linkin takaa.

 • tapping kulmat

  Micro tapping – koulutus kulmille

  459,68 

  Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis
  ottamaan kestopigmentointia, joka kestää iholla vuosia.
  Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen,
  joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät.

  Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita.

  Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen.
  Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja
  häivytettyihin silmienrajauksiin.

  Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

  Oletko käynyt jo Kestopigmentoinin perusteet?

  Tarjoamme Micro Tapping koulutuksen sinulle erikoishintaa, kysy lisää

 • Life Coatsing valmmennus

  Life Coat valmennus 4 kertaa

  645,16 

  Tällä matkalla toimin oppaanasi sisimpääsi.

  Kaikki LCF Life Coach® valmennukset rakentuvat positiivisen-, kognitiivisen ja valmentavan psykologian periaatteisiin hyödyntäen NLP:tä, Mindfulnesia ja Mind – Body Bridgin metodeita. Tapaamisissa hyödynnetään hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä kokemusperäisiä käytäntöön vieviä toimintamalleja. Asioita käsitellään itsetuntemusta kuunnellen, tietoisuus taitoja oppien myönteistä ajattelu mallia vaalien johdattaen ajattelua uusiin suuntiin ja toimintamalleihin ottaen huomioon ajatukset uudenlaisista näkökulmista, tunteet, tahtotila ja niistä muodostuvat uudet toimintamallit.ennusmuoto, jossa yhdistyy kongnitiivinen käyttäytymisteoria, positiiviset ajatusmallit, NLP sekä erilaiset mielikuvaharjoitukset.

  Valmennus sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista kasvokkain tai etänä. Jokaiselle tapaamiselle määritellään yhdessä aihe ja sille tavoitteet, jotka lopulta muodostavat toiminnan askeleet. Valmennuksen aikana opastan sinua kysymysten avulla löytämään kaikki vastaukset sisimmästäsi ja pääset tarkastelemaan asioita vielä itsenäisesti kotitehtävien kautta.

  Jokainen valmennus kerta on aina yksilöllinen, vaikka siinä käsiteltäisiinkiin samaa aihetta kuin edellisellä kerralla. Kun haluat muutosta elämääsi olipa kyseessä mielessäsi pyörivät asiat töitä, lähipiiristäsi tai itsestäsi on Life Coatsing valmennukset siinä oivallinen apu löytämään sisimmästäsi se aito sinä, joka voi ilmentää omaa yksilöllisyyttä omista tarpeistaan käsin ilman, että annat itsesi ohjautua muiden mielipiteistä käsin.

   

  Mikäli haluat ostaa jokaisen valmennuskerran erikseen, ota minuun yhteyttä. Ostaessasi valmennukset 4 erässä sitoudut maksamaan jokaisen valmennuskerran.

  Varatut ajat ovat sitovia ja sovitun valmennuskerran käyttämättä jättäminen ilman sairastumista ei edellytä automaattisesti uuden ajan saamista samaan hintaan.

  Edullisemmat ”opiskelija hintaan ” tehtävät valmennukset voimassa syksyn 2021 ajan.
  Aikoja saatavilla rajoitetusti,  joka voi välilä tarkoittaa valmennuksen aloittamisen siirtymistä useidenkin viikkojen päähän.
  Halutessasi varmistaa aloituksen avamkohdan voit sopia ensin kanssani valmennusajat, jotka vahvistuvat maksun jälkeen.

   

 • Loppu

  Matkahierontapöytä

  80,65 

  Luonnonvalkoinen pehmeä ja tukeva matkahieronta pöytä, jossa helposti säädettävä korkeus

  Pituus 182 cm
  Levys 61 cm
  Hoitopedin paksuus 10 cm
  Pääosan halkaisija 27,5 cm

  Jalkojen korkeus säätö mitat kuvassa

  Kaikeinkaikkiaan 3 pöytää myynnissä

 • Henkilökohtainen valmennus

  Henkilökohtainen bisness valmennus 60 min

  241,94 

  Haluatko päästä eteenpäin sinua paikoillaan pitävän asian kanssan ja saada bisneksesi jälleen tuottamaan?

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tässä tunnin valmennuksessa ehdimme katsoa yleiskuvaa asioista tai kaivautua yhteen asiaan hieman pintaa syvemmälle.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

 • Henkilökohtainen valmennus setti

  Henkilökohtainen bisness valmennus 4 * 60 min

  806,45 

  Tuntuuko sinusta, että kaikki kaatuu niskaan ja asiat ahdistaa?

  Tiedät että jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Ajatukset lentelee,
  mutta et saa niistä mistään kiinni.

  Tekemättömien töiden lista kasvaa ja tuntuu ettei tiedä mistä aloittasi
  tehdä, mikä olisi se
  tärkein asia mihin ensin kannattaa paneutua.

  Olen ollut samassa tilanteessa useasti ja tunnistan suurimman osan tuntemuksistasi sellaisiksi, jotka ole myös kokenut välillä useampaan kertaankin.

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

   

   

 • kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  209,68 

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan? Tätä olet varmasti pohtinut monesti yön pimeinä tunteina, silloin kun olet herännyt ja jäänyt pyörittelemään mielessäsi asioita, jolla saat talouden tasapainoon.
  Tämän 3 viikkoa kestävän verkkovalmennuksen avulla saat lisää vinkkejä ja ymmärrystä siihen miten ja miksi,  sinun kannattaa saada asiakkaasi palaamaan takaisin luoksesi.

  Tulet oppimaan kuinka rakennat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Sellaisen, jossa asiakas tuntee olonsa arvostetuksi ja tervetulleeksi. Opit mitä tietoa asiakkaasi odottaa saavansa sinulta palveluistasi ja tuotteistasi. Huomaat mikä merkitys on aidolla kuuntelemisella ja läsnä ololla. Saat lukuisia tapoja, jolla vahvistaa luottamuksen sidettä ja kasvattaa liikevaihtoa.

  Sinustakin on varmasti paljon järkevänpää käyttää aikaasi markkinoinnissa niihin asiakkaisiin, jotka sinut jo tuntevat, eikö niin? Sillä olen melko varma siitä, että tiedät miten paljon kalliimmaksi sinulle tulee luoda yhteyttä uusiin asiakkaisiin, kuin pitää huolta jo sinut tuntevista asiakkaista.

  Valmennuksessa pääset tutustumaan vanhoihin tuttuihin markkinointi tapoihin aivan uudenlaisesta näkökulmasta käsin. Vankan peruspohjan uudelleen koodauksen jälkeen pääset miettimään palvelu prosessin kulkua ja lisäämään tulosta antamalla enemmän huomiotasi tuote- ja palvelumyynnille.

  Osaatko jo erottautua massasta ja hyödyntää kokemusasiantuntija rooliasi? Entä tiedätkö millainen rooli asiakkaallasi on kokemusasiantuntijana? Tämä yksi ja sama asia kahdesta eri näkökulmasta antaa sinulle erottavan tekijä kun lähdet tekemään tuotteistamista ja lanseeraamista. Myös näistä asioista kerron lisää yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi (asiakkaiden meilipide) tässä verkkovalmennuksessa.

  Käytyäsi tämän valmennuksen, ymmärrät paljon selkeämmin mitä kaikkea sinulla on tarjottavana asiakkaidesi ongelmien ratkaisemiseksi. Ymmärrät paremmin heidän tarpeitaan ja osaat todella palvella häntä todella luontevasti. Tavalla kuin olisit ollut palvelualalla jo vuosikymmeniä.

  Tulet löytämään tavan, jolla erotut massasta eduksesi ja luot omasta yrityksestä vetovoimaisen paikan, jonne halutaan tulla aina uudelleen ja uudelleen.

  Kuinka san asiakkaan palaamaan hoitolaan verkkovalmennuksessa muuraat todella lujan uudenlaisen asiakaspalvelun pohjan. Opit parhaimmat niksit henkilökohtaisen markkinoinnin tekemiseen ilman maksettua mainontaa, somea tai alennusmyyntejä. Saat yksinkertaisen kaavan palveluidesi / tuotteidesi tuotteistamiseen ja lanseeraukseen.

  Kaikki tämä saapuu sinulle sähköpostiisi 3 viikon ajan lyhyinä yksinkertaisina, helposti sisäistettävin videoin, jota on yhteensä 8 tunnin verran. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä materiaali jää sinulle ilman mitään aikarajoitetta.

  Käytyäsi tämän valmennuksen läpi tiedät mihin asioihin sinun kannattaa seuraavaksi kiinnittää huomiota. Asiakas palvelustasi tulee muista erottautuvaa ja todella luontevaa. Lähdet omalle kasvupolullesi kohti unelmiesi elämää. Ja teet töitä luottamuksesta ja ymmärryksestä käsin, tietäen että sinulla on jo kaikki mitä tarvitset.

  Jos olet edelleen sitä mieltä, ettei tämä ei ole minulle. Niin voinko saada rehellisen vastauksen. Jos tiedät, millä tavalla saat lisää asiakkaita ja bisneksesi nousuun, niin miksi luit tänne saakka? Vastauksesi on silmiesi edessä. Älä enää mieti ja jahkaile, sillä sinun parempi tulevaisuutesi odottaa sinua ja on valmis tarttumaan sinua kädestä kiinni. Kulkemaan kohti omia unelmiasi!

  Yrityksesi tarkoitus on kasvaa ja kukoistaa, aivan kuten luontokin tekee. Kokeilla ja oppia lisää, muokata tietoa itsellesi sopivaksi ja sijoittaa omaan kasvuun ja vaurauteen. Hankkimalla lisää mahdollisuuksia varmistat sen, ettet tipu niukkuuden kuoppaan, jossa haluat vain varmistaa, ettet menetä enää yhtään lisää. Uskomaan harhaan, että tekemällä asioita samalla tavalla kuin ennenkin tulet saamaan uudenlaisia tuloksia.

  Sinulla on oikeus saada yritystoimintasi juuri sellaiseksi, kuin mistä olet haaveillut. Sinä todellakin ansaitset sen. Tartu tähän hetkeen ja katso minne se sinut vie.

  Lähde mukaan ja ota selvää mikä on se myynnin kasvun räjättävä salaisuus, joka tulee mullistamaan bisneksesi aivan täysin. Olen kertonut sen ainoastaan 2 kollekalleni tämän valmennuksen ulkopuolella. Oletko sinä seuraava, joka ottaa tämän todella tuottavan myynnin kaavan käyttöön?

 • Hinnoittele itsellesi lomaa

  Hinnoittele itsellesi lomaa

  314,52 

  Mistä hoitolasi hinnaston on peräisin?

  Oletko kopioinut sen jostakin vai laskenut sen oikeasti itse?

  Hinnoittelu koostuu paljon muustakin kuin käytetystä ajasta ja ainekustannuksista. Sitä tehdessä tulee ottaa huomioon myös suunnitelmasi, brändisi imago, oma toimentulosi sekä kiinteät että muuttuvat kulut.

  Ole itsellesi rehellinen. Pystytkö pitämään lomaa useamman kerran vuodessa? Onko sinulla mahdollista maksaa itsellesi ensin ja kohtuullisen korvauksen sijaan, kunnon korvaus siitä, että työskentelet yrityksessäsi? Ja tavalla, että viivan alle jää vielä vuoden lopussa vähintään se summa, mitä olit sinne suunnitellut jäävä?

  Mikäli näin ei ole on tämä valmennus tehty kuin sinulle. Sillä hoitolasi hinnasto varmasti kaipaa hieman hiomista.

   

  Hinnoittele itsellesi lomaa on paljon enemmän, kuin pelkkä laskemiseen keskittyvä verkkovalmennus.

  3 viikon aikana tulet kirkastamaan brändiäsi, oppimaan kuinka erottaudut massasta, järkeistät työaikaasi ja määrittelet yrityksesi arvoja.

  Valmennuksen lopuksi osaat kaavan, jolla lasket jokaiselle palvelulle hinnan, joka määräytyy täysin omien kulujesi, arvojesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

   

  Enää hinnaston hinnat eivät ole tuulesta temmattuja ja osaa perustelle, kun asiakas kyseenalaistaa hintasi. Osaat arvostaa itseäsi ja omaa osaamistasi aivan uudella tavalla. Olla ylpeä itsestäsi ja siitä, että olet jälleen yhden askeleen lähempänä unelmiesi täyttymistä.

   

  Kaikki laskentakaaviot löydät Ecel tai PDF muodossa, josta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Et siis tarvitse mitään erityistä tietotekniikan osaamista hinnoitellaksesi itsellesi lomaa.

  Kesto 3 viikkoa, video materiaalia 6 tuntia, 5 taulukkoa ja 1 työkirja

  Materiaali toimitetaan sähköpostilla

 • kestopigmentointi eyeliner

  Eyeliner kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  322,58 

  Tämä koulutus on tarkoitettu peruskoulutuksen käyneille tekijöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaa
  luonnollineen silmänmuotoa korostavaan eyeliner tekniikkaan ripsientyveen.

  Koulutuksen alle vaaditaan hyvöksytysti suoritettu kestopigmentoinnin peruskoulutus tai
  ostettu peruskoulutus, jonka lissäksi halutaan käydä lisää syventäviä opintoja.

  Koulutus sisältää teorian verkkopintoina sekä 1 päivän lähiopetuksen, jossa teet kahdelle mallillesi kulmien kestopigmentoinnin shadow tekniikalla.

 • kestopigmentinti huulien rajat

  Huulien kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  322,58 

  Tämä koulutus on tarkoitettu peruskoulutuksen käyneille tekijöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaa
  täyteläisiin, mutta luonnollisiin huulien rajauksiin ja kevyeen häivytykseen

  Koulutuksen alle vaaditaan hyvöksytysti suoritettu kestopigmentoinnin peruskoulutus tai
  ostettu peruskoulutus, jonka lissäksi halutaan käydä lisää syventäviä opintoja.

  Koulutus sisältää teorian verkkopintoina sekä 1 päivän lähiopetuksen, jossa teet kahdelle mallillesi kulmien kestopigmentoinnin shadow tekniikalla.

 • LISÄÄ TEHOA KIINTEYTTÄVIIN HOITOIHIN verkkokoulutus

  120,16 

  Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät, kuinka saat oikeasti tehty tehokkaita kasvohoitoja, joissa vaikutat ihon uusiutumis prosesseihin. Tiedät miten oikeasti saat tehoaineet imeytymään. Opit tavan, jolla tiedät mitä hoitomenetelmiä voit käyttää milloinkin, jotta saavutat maksimaaliset anti-again hoitotulokset.

  Huomaat uudella tavalla mikä merkitys on kollageenilla ja elastiinilla. Osaat seurata aivan uudenlaisin silmin mitä ihossa tapahtuu ja sitä mitkä menetelmät toimii sinulla parhaiten ja mitkä eivät. Koulutuksessa kuulet miksi aikaisemmin kerrotut uskomukset siitä, ettei hoitotuotteet saa imeytyä dermikseen asti pidä paikkaansa. Kun kuulet nämä asiat, ymmärrät ettei nämä yleiset uskomukset voi millään pitää paikkaansa.

  Käytyäsi tämän koulutuksen tiedät millä hoitometodeilla vaikutat ihoon, ilman että tehostat hoitoa millään laitehoidoilla. Tiedän aivan uudella tavalla miten dermis toimii, sillä jo opitun tiedon päälle kerätty uusi ymmärrys nostaa sinut ja hoitolasi aivan uudelle tasolle ihonhoidon asiantuntijoiden joukkoon.

  Tiedän, että haluat tehdä tehokkaita kasvohoitoja ja saada nopeita tuloksia aikaiseksi. Olet valmis saamaan lisää tietoa, jota voit hyödyntää työskennellessäsi asiakkaidesi kanssa.

  Käytyäsi tämän koulutuksen ymmärrät miksi vanhat keinot ovat usein yksinkertaisempia kuin pussillinen uusia.

  Tämä koulutus on erityisesti sinulle, joka haluat keskittyä manuaalisiin hoitoihin. Sekä sinulle medikaalisten laitehoitojen ammattilainen, joka haluat syventää osaamistasi ja ymmärtämystäsi saadaksesi entistä parempia hoitotuloksia. Sekä sinulle, joka mietit millä hoitosarjalla haluat jatkossa tehdä töitä.

 • Rakennekynsiu koulutus

  Kestävät kynnet – rakennekynsi koulutus

  564,52 

  Rakastatko kynsien lakkausta ja käsienhoitoa, mutta olisi mahtavaa, kun kaikki kynnet olisivat
  saman pituisia, muotoisia ja kestäviä?

  Juuri näistä lähtökohdista on kehitetty maailman johtavin valokovetteinen rakennekynsimenetelmä LCN.
  Saksassa kehitetty brändi on ollut markkinoilla jo lähes 40 vuotta ja Suomen markkinoilla rakennekynsiä
  on tehty LCN:n tuotteilla vuodesta 1988, eli yli 30 vuotta. Tuotteiden jalkuva tuotekehitys omalla
  tutkimus- ja kehitys osastolla takaa sen että LCN on aina askellen edellä muita.

  Koulutus sisältää kaiken teoriatiedon sekä käytännön opit, mitä tarvitset rakennekynsien tekemiseen.

  Työn tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Taataksesi asiakkaallesi turvallisen palvelukokemusen tulee sinulla olla hallussa teoreettinen ymmärrys tuotteista ja tekniikoista yhdistettynä käden taitoihin.

  Kouluttajanasi toimii Ansu Malinen, jolla on yli 20 vuoden kokemus rakennekynsien tekenisestä sekä monimuotoisesta yksilöllisesta.

  Rakennekynsiammattilaiseksi  opiskelu on hauskaa ja helppoa  verkkokoulutuksemme avulla. Kaikki koulutusmateriaali on käytössäsi aina ja pääset kertaamaan asioita milloin haluat.

  Rakennekynsien tekeminen on tarkkuutta vaativaa käsityötä. Ammattilaiseksi kehittyy harjoittelemalla ja syventämällä teoreettista osaamistaan jatkuvasti.

  Koulutukseen sisältyy kaksi lähipäivää, jossa ensimmäisessä teet mallillesi rakennekynnet tippi- ja muotti menetelmillä ja
  toisessa lähikoulutuspäivässä 3 – 4 viikon kulutta, teet samalle mallille kynsihuollon ranskalaisella geelauksella sekä koko kynnen värillä.

  Lähikoulutusjaksojen välillä aloitat asiakaspalvelun tekemällä rakennekynsia asiakkaillesi. Kouluttaja on aina apunasi ja tukenasi niin koulutuksen aikana kuin myös sen jälkeen.

  Rakennekynsien peruskouutus on tukeva pohja, josta lähdetään syventämään osaamista oman aikataulujesi ja intohimojesi mukaan.
  Voit alkaa tekemään rakennekynsiä osana palvelutarjontaasi tai erikoistua pelkästään kynsiammattilaiseksi ja
  keskittyä tekemään ainoastaan palveluita, joita tehdään kynsille. Rakennekynsien aloituspaketin voit valita sen mukaisesti, millaiset ovat tulevaisuuteesi suunntielmat. Aloituspaketti vaihtoehtoihin voit tutustua tästä.

  Halutessasi kynsien tekemisestä sinulle ammatin suosittelen koulutusta PRO aloituspaketilla, sillä siinä monipuolisesti
  tuotteita kynsien tekemiseen. Mutta jos tuntuu ettet ihan vielä halua alkaa tekemään rakennekynsiä intensiivisesti,
  suosittelen pienempää aloituspakettia koulutuksella.

  Ostaessasi rakennekynsikoulutuksen sitoudut ostamaan vähintään aloituspaketin aloittelijalle.

  Koulutuksen ostamisen jälkeen sovimme yhdessä tarkemman aikataulun koulutuksellesi.

 • kestopigmentointi eyeliner

  Kestopigmentointi peruskoulutus eyeliner

  645,16 

  Tämä valmennus on juuri sinulle, joka unelmoit työskennellä kauneudenhoito alalla tai olet jo kauneudenhoitoalan ammattilainen.

  Sinulla on intohimo luoda asiakkaille pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkipäiviin luonnollisten
  turvallisten ja hygienisesti tehtyjen kestopigmentointien avulla.

  Tämä koulutus tarjoan sinulle vankan perustan yli 30 vuoden kokemuksella kestopigmentoinnin maailmasta,
  intohimon tekemisen ja itsensä kehittämisen sekä yhteistyökumppanin, joka ymmärtää hoitolayrittäjän arjen.

  Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin kestopigmentoinnin teoriaan, ihon anatomiaa ja fysiologiaa,
  menetelmien ja neulojen valintaan, väriteoriaa sekä opit valitsemaan asiakkaallesi juuri hänelle sopivimman värisävyn.
  Emme myöskään unohda turvallista ja hygienistä työskentelyä, hoidon esteitä ja asiakkaan ohjausta.
  Valmennuksen jälkeen olet valmis tekemään itsenäisesti yksilöllisiä oman kädenjälkesi näköisiä kestopigmentointeja.

   

  Halutessasi voit valita useamman alueen koulutuksen.
  Tällöin valitsen täydennyskoulutuksen samaan pakettiin haluamasi vaihtoehdon
  jo peruskoulutuksen käyneille opiskelijoille tarkoitetuista koulutuksista.

   

 • Kestopopigmentointi koulutukset

  Kestopigmentointi peruskoulutus Shadow kulmakarvat

  645,16 

  Tämä valmennus on juuri sinulle, joka unelmoit työskennellä kauneudenhoito alalla tai olet jo kauneudenhoitoalan ammattilainen.

  Sinulla on intohimo luoda asiakkaille pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkipäiviin luonnollisten
  turvallisten ja hygienisesti tehtyjen kestopigmentointien avulla.

  Tämä koulutus tarjoan sinulle vankan perustan yli 30 vuoden kokemuksella kestopigmentoinnin maailmasta,
  intohimon tekemisen ja itsensä kehittämisen sekä yhteistyökumppanin, joka ymmärtää hoitolayrittäjän arjen.

  Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin kestopigmentoinnin teoriaan, ihon anatomiaa ja fysiologiaa,
  menetelmien ja neulojen valintaan, väriteoriaa sekä opit valitsemaan asiakkaallesi juuri hänelle sopivimman värisävyn.
  Emme myöskään unohda turvallista ja hygienistä työskentelyä, hoidon esteitä ja asiakkaan ohjausta.
  Valmennuksen jälkeen olet valmis tekemään itsenäisesti yksilöllisiä oman kädenjälkesi näköisiä kestopigmentointeja.

   

  Halutessasi voit valita useamman alueen koulutuksen.
  Tällöin valitsen täydennyskoulutuksen samaan pakettiin haluamasi vaihtoehdon
  jo peruskoulutuksen käyneille opiskelijoille tarkoitetuista koulutuksista.

   

 • kestopigmentinti huulien rajat

  Kestopigmentointi peruskoulutus täyteläiset huulet

  645,16 

  Tämä valmennus on juuri sinulle, joka unelmoit työskennellä kauneudenhoito alalla tai olet jo kauneudenhoitoalan ammattilainen.

  Sinulla on intohimo luoda asiakkaille pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkipäiviin luonnollisten
  turvallisten ja hygienisesti tehtyjen kestopigmentointien avulla.

  Tämä koulutus tarjoan sinulle vankan perustan yli 30 vuoden kokemuksella kestopigmentoinnin maailmasta,
  intohimon tekemisen ja itsensä kehittämisen sekä yhteistyökumppanin, joka ymmärtää hoitolayrittäjän arjen.

  Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin kestopigmentoinnin teoriaan, ihon anatomiaa ja fysiologiaa,
  menetelmien ja neulojen valintaan, väriteoriaa sekä opit valitsemaan asiakkaallesi juuri hänelle sopivimman värisävyn.
  Emme myöskään unohda turvallista ja hygienistä työskentelyä, hoidon esteitä ja asiakkaan ohjausta.
  Valmennuksen jälkeen olet valmis tekemään itsenäisesti yksilöllisiä oman kädenjälkesi näköisiä kestopigmentointeja.

   

  Halutessasi voit valita useamman alueen koulutuksen.
  Tällöin valitset täydennyskoulutuksen samaan pakettiin haluamasi vaihtoehdon
  jo peruskoulutuksen käyneille opiskelijoille tarkoitetuista koulutuksista.

   

 • jalkahoito

  Kosmeettinen jalkahoito

  241,94 

  Koulutuksessa opitaan tekemään jalkahoito terveille jaloille.

  Kosmeettinen jalkahoito kuuluu osana Wilde Pedique valmennusta, mikäli koulutukseen osallistuja ei ole kosmetologi.

 • Kestopopigmentointi koulutukset

  Kulmien kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  322,58 

  Tämä koulutus on tarkoitettu peruskoulutuksen käyneille tekijöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaa kulmakarvojen häivytys tekniikkaan.

  Koulutuksen alle vaaditaan hyvöksytysti suoritettu kestopigmentoinnin peruskoulutus tai
  ostettu peruskoulutus, jonka lissäksi halutaan käydä lisää syventäviä opintoja.

  Koulutus sisältää teorian verkkopintoina sekä 1 päivän lähiopetuksen, jossa teet kahdelle mallillesi kulmien kestopigmentoinnin shadow tekniikalla.

 • MicroTapping eyelilner

  Micro tapping – koulutus huulille

  459,68 

  Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis
  ottamaan kestopigmentointia, joka kestää iholla vuosia.
  Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen,
  joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät.

  Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita.

  Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen.
  Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja
  häivytettyihin silmienrajauksiin.

  Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

  Oletko käynyt jo Kestopigmentoinin perusteet?

  Tarjoamme Micro Tapping koulutuksen sinulle erikoishintaa, kysy lisää

 • Microblading

  Microblading koulutus

  782,26 

  Kaunis karvamainen microblading-tekniikka vaatii tarkkaa keskittymistä ja huolellisuutta.

  Koulutus sisältää laajan tietopaketin microbladingin historiaa, värioppia, hygienia ja ergonomiaa,
  muoto-oppia ja mittatyökalun käyttöä, sekä harjoittelemme karvan piirtämistä erilaisin tekniikoin ja mallein.

  Koulutuksessa harjoitellaan kasvojen ja kulmien muoto-oppia sekä peruskarvatekniikkaa, ensin paperille,
  sitten tekoiholle ja toisena päivänä 2 eri kulmamallille. Koulutuksessa käydään läpi myös hinnoittelua,
  käytännön apuja microbladingin markkinointiin, sekä vinkit ennen / jälkeen valokuvien ottamiseen.

   

   

 • Mikroneulaus koulutus

  Mikroneulaus koulutus

  241,94 

  Kosmetologeille suunniteltu mikroneulauksen peruskoulutus,  jossa käydään teoriassa kaikki asiat läpi, joita sinun tulee tietää ja osata tehdessäsi tätä hoitoa.

  Mikroneulauksen peruskoulutus on erinomainen tapa oppia perusteet mikroneulauksesta. Se on suunniteltu auttamaan aloittelijoita ja ammattilaisia ​​oppimaan mikroneulauksen perusteet. Tämä koulutus antaa sinulle kattavan ymmärryksen siitä, mitä mikroneulaus on ja miten se tehdään oikein. Ymmärtämään kuinka voit soveltaa mikroneulausta ja sen eri tekniikoita erilaisiin hoito indikaatioihin turvallisesti ja tehokkaasti ilman puudutteita tai verta.

  Tulet oppimaan kaikki perusasiat ihon anatomiasta ja fysiologiasta yhdessä hygienian kanssa, jotka sinulla tulee olla hyvin hallussa, tehdessäsi tätä medikaalista hoitomuotoa hoitolassasi.

  Koulutuksen aikana opit mikroneulauksen perusteet, kuten mikroneulauksen erilaiset neulat ja niiden käyttö syvyydet. Opit tiedostamaan mitä ihoon ei ja mitä kannata imeyttää.

  Katsottuasi verkko teoria osuuden,  sinulla on kattava ymmärrys mikroneulauksesta ja sen tekemisestä. Olet tutustunut perustietoon ja nähnyt demon.

  Käytännön harjoittelulla lähikoulutuksessa vahvistat omaa osaamistasi ja luot vahvemman pohjan ymmärrykselle kouluttajan opastaessa sinua kädestä pitäen antaen sinulle vinkkejä liiketyöskentelyyn.

  Teorian ja menetelmän syvällinen ymmärtäminen on isoin osa koulutus kokonaisuutta. Sillä itse hoidon tekeminen on pelkkä mekaaninen työosuus.
  Oppiessasi soveltamaan osaamistasi saat tehtyä tehokkaita ja monipuolisia sarjahoito kokonaisuuksia asiakkaillesi.

  Tässä koulutuksessa hyödynnän kahta eri metodia. Ihon kykyä korjata hallittu trauma itsestään (trauma aiheutetaan mikroneulauksella) sekä ihon uudistautumisen aktivointia Monteil Parisin teho ampulleilla.

  Ostaessasi Monteilin Lifting Penin kuuluu tämä koulutus sinulle laitteen hintaan.
  Hoidon demo tehdään Monteil Parisin anti-again ihonhoito tuotteille, joista kerron lisää koulutuksessa.

 • Mikroneulaus koulutus

  Mikroneulaus koulutus Beauty Pad PRO

  241,94 

  Mikroneulauskoulutus Beauty Pad Pro-laitteella.

  Koulutukseen osallistuminen vaatii Beauty Pad PRO laitteen lisäksi mikroneulaukseen käytettävien tuotteiden ostamista

  Tuotepaketit räätälöidään jokaisen tarpeiden mukaisesti.

   

 • myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  Myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  459,68 

  Miltä kuulostaisi tuplata tuotemyyntisi nyt heti, eikä sitten joskus?

  Päästä irti tunteesta, että tuotemyynti on tyrkyttämistä ja oppia uudenlainen tapa työskennellä. Sillä päivässä on vain tietty määrä tunteja ja hintojen nostaminen kipupisteen ylärajoille ei nyt ole mahdollista, mutta tarvitset lisää liikevaihtoa.

  Tuotemyynti on yksi yritystoimintasi tukijalka. Monella on sitä kohtaan vain todella negatiivisia ajatuksia, jolloin tuotteiden tarjoaminen tuntuu todella tyrkyttämisellä.

  Tässä verkkokoulutuksessa opit onnistuneen tuotemyynnin peruselementit aivan uudella innostavalla tavalla kerrottuna. Saat uudenlaisia näkökulmia tuotemyynnin tärkeyteen ja löydät itsellesi syvemmän merkityksen siihen, miksi sinun todellakin kannattaa myydä tuotteita asiakkaillesi.

  Tässä kosmetologeille ja kynsientekijöille suunnatussa myyntikoulutuksessa opit myymään tuotteita ja kasvattamaan liikevaihtoasi ilman, että sinusta tuntuu siltä, että tyrkyttäisit tuotteita.

  Sillä, kun myynnin myytit käännetään ympäri tarkastellen sen ympärillä olevat uskomuksia ja tunteita, huomaat kuinka vapautuneesti alat myymään tuotteita ja palveluitasi aivan uudenlaisella, sinulle menetyksellisellä tavalla.

  Tämä kaikki onnistuu, kun tiedät mikä on ”Super myyjän salainen menestys kaavan”. Uudenlainen asenne tulokselliseen tuotemyyntiin, jonka avulla saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita, liikevaihtoa ja onnistumisen tunteita.

  Koulutus koostuu 6 tunnin koulutus kokonaisuudesta sekä työkirjoista

 • plasma koulutuksen kuva

  Plasma koulutus

  483,87 

  Tämä koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät hoitolassa, joissa on jo LCN Plasma Beauty Pad tai Plasma SoloPen käytössä.

  Plasman peruskoulutus sisältää yli 5 tuntia materiaalia, enemmän kuin mitä lähiopetuksessa on koskaan ehditty käymään läpi.
  Ja mikä parasta, voit käydä kaikki osiot läpi niin monta kertaa kuin on tarve ja palata aina koulutusmateriaalin pariin, kun kaipaat asioihin syventymistä.

  Teorian jälkeen saavut lähiopetukseen, jossa teet valvonnassani 2 – 3 mallia ja saat itsellesi Plasma hoidon – kaikki tehdän silmänympärys alueelle.

  Syventävässä koulutuksessa käydään läpi muita alueita, mille Plasmaa voidaan tehdä. Tätä koulutus toteutetaan täysin verkkokoulutuksena.

  Molemmat koulutuksen osiot sekä kouluttajan jatkuva tuki sisältyvä hintaan.

 • Recolution

  Upeat kynnet – geelilakkaus koulutus

  78,23 

  Lakatut kynnet ovat kauniin viimeistellyt, mutta kynsilakka kestää kynsillä vain muuraman päivän.
  Geelilakkaus sopii kynsille, joille halutaan kaunis viimeistelty ilmeen ja pitkän värin keston,
  ilman että kynsiin tehdään lisää pituutta.

  LCN:n Recolution geelilakkaus tehdään lähes samalla tavalla kuin kynsien lakkaus, mutta koska kyseessä
  on UV valokovetteiset tuotteet, vaatii geelilakkauksen tekeminen valmennuksen käymistä.

  Seuraamalla valmennuksen oppeja, opit niksit kuinka lopputulos pysyy kauniin kiiltävänä ja kestävänä 2 – 3 viikon ajan.

  Recolution geelilakkaus valmennus on osa valmennuspolkua, jolla tähdätään kynsimuotoilijaksi,
  mutta se sopii hyvin yksittäiseksi palveluiksi jokaiseen kauneushoitolaan ja kampaamoon.

  Halutessasi valmennuksesta diplomin voit sopia lähipäivän näyttöä varten Savonlinnaan.
  Mukaan tarvitset oman mallin ja tuotteet. Päivän voi valita ennalta ilmoitetuista valmennuspäivistä.

   

  Suoritettuasi valmennuksen sinulla on oikeus tilata Recolution geelilakkaus tuotteita
  Adelain beautyn kauneudenhoito alan ammattilaisten

  Värivalikoima on runsas (lähes 200 sävyä), mutta jos haluat aloittaa muutamalla sävyllä
  suosittelen valitsemaan Recolution aloitus paketin. Tämän lisäksi tarvitset UV valokovettimen
  sekä tuotteita, mitä sinulla jo ehkä löytyy hoitolastasi. Olen tehnyt tarvikkeista listan valmennukseen
  ja voit sieltä tarvikstaa mitä kaikkea samassa tilauksessa kannattaa tilata.

  Menetelmä sopii sekä sormien että varpaiden kynsille.

  Valikoimastamme löytyy eri hintaista LCN valokovettimia, joista voit valita omien tarpeidesi mukaan.
  Kaikki LCN:n tuotteet on suunniteltu LCN:n omille valokovettimille / uuneille, joten emme voi taata kestävää
  lopputulosta mikäli uunin teho ja valon määrä ei ole oikea.
  Huonosti kovettuneet tuotteet ovat asiakkaalle aina allergia riski ja lopputuloksen pysyvyys heikko.

  LCN on saksalainen ammattikosmetiikka brändi, joka täyttää tänä vuonna 35 vuotta.
  Yhtiö valmistaa tuottensa itse omalla tehtaallaan, joka tekee tiivistä yhtistyötä yhtiön oman tutkimus- ja kehitysosasto kanssa.
  Tämän ansiosta LCN:n tuotteet ovatkin maailmanlaajuisesti No 1. valokovetteisten rakennekynsimateriaalien valmistajina.
  Suomen markkinoilla LCN:n tuotteet ovat olleet jo yli 30 vuotta.

   

 • Valo ja sen vaikutus ihoon verkkokoulutus

  199,19 

  Tiedät varmasti miten valoikääntyminen etenee ja millaisina merkkeinä se näkyy iholla. Mutta tiedätkö syvällisellä tasolla mitä ihossa tapahtuu ja kuinka voit ottaa sen huomioon suunnitellessasi asiakkaille hoitokokonaisuuksia. Oletpa konkari tai vasta alkaja Valo ja sen vaikutus ihoon sisältää paljon fakta tietoa tämän aiheen ympäriltä. Vastaavaa koulutusta ei tietääkseni ole ollut koskaan aikaisemmin Suomessa saatavilla, ei ainakaan verkkokoulutuksena.

  Tässä koulutuksessa pääset syventymään tietoasi entistä syvemmälle pigmenttimuutoksiin, niiden syntyyn ja siihen kuinka sinä voit hoitaa niitä. Ymmärryksesi kasvaessa osaat valita asiakkaidesi tarpeille sopivat hoitotuotteet ja menetelmät. Et vain osta tuotteita ja toivo niiden tuovan sinulle tuloksia, vaan tiedät mitkä raaka-aineet, miten ja miksi ne toimivat. Opit erottaa erilaiset pigmenttimuutokset ja valita oikeat tuotteet ja hoito menetelmät niiden hoitoon. Saamaan hoito tuloksia aina.

  Kun asiakkaasi ymmärtää mitä valo aiheuttaa hänen iholleen, ja sen millä tavalla hän itse voi vaikuttaa asiaan, on hän valmis ostamaan sinulta kotihoito tuotteita ja käymään luonasi kasvohoidoissa. Tämä merkitsee sinulle lisää rahaa kassaan!!!! Haluat varmasti ottaa sen vastaan, ilman että lisäät työaikaasi. Sillä tekemällä samoja asioita kuin ennen hieman eri tavalla ja uudesta näkökulmasta käsin, voit veloitta asiakkaalta enemmän kuin sillä ovathan hoito tuloksetkin aivan jotain muuta kuin aikaisemmin.

  Et enää tee vain yhtä jo osaamaasi hoito metodia, vaan pystyt rakentamaan uudenlaisia ja mielenkiintoisia hoitosarja kokonaisuuksia, jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin saat aivan uudenlaista intoa omaan työhösi, uudenlaisia hoito tuloksia ja uusia asiakkaita.

 • Wilde Pedique

  Wilde Pedique

  241,94 

  Wilde Pegique on LCN:n kehittämä valokovetteinen geelimenetelmä, jolla pystytään korjaamaan varpaan kynnen muotoa ja pituutta.
  Välillä tulee eteen tilanteita, että varpaan kynsi vaurioituu niin, että se pitää rakentaa uuteen mittaan ja muotoon,
  jotta varpaan kynnet ovat kauniimman ja terveemmän näköiset.

  Koulutuksessa opetetaan sinulle varpaankynnen geelauksen sekä “ranskalaisen geelauksen ”
  lisäksi kuinka lohjennut tai liian lyhyt varpaankynsi korjataan oikean muotoon ja mittaan (proteesin rakennus).

  Opettelet myös kuinka sisäänkasvanut kynsi pystytään kuntouttamaan normaalimpaan muotoon sekä
  kuinka geelilakkaus tehdään varpaiden kynsille.

 • Ale! Glam brows koulutus

  Glam Brows kulmienlaminointi verkkokoulutus isolla aloituspaketilla

  169,35 

  Ostaessasi tämän tuotepaketin saat kaiken mitä tarvitset GlamBrows kulmienlaminoinnin tekemiseen.

  Verkkokoulutuksen lisäksi (jonne sinulla on ikuinen pääsy ja saat päivityksen samaan hintaan) sisältää seuraavat tuotteet:

  Glam clean
  Glam Perm
  Glam Fix
  Glam LashBooster
  Nutri elixir
  Kaarevat pinsetit
  Työsketelyn kamman (3kpl)
  100 annoskuppia
  100 microbrushia
  50 aplikaattoria

  Tuotepaketin arvon on 206 € ja koulutuksien arvo 67 € eli yhteensä 273 €

  Yhdestä 7 ml annospullosta teet 20 – 25 käsittelyä riippuen kuinka runsaasti käytät tuotteita.

  Palvelun suositushinta GlamBrowille 55 – 75 €

 • Glameffect lash lift verkkokoulutus

  Lash Lift ripsientaivutus verkkokoulutus

  118,55 

  Lash lift rispsien kestotaivutus verkkokoulutus hoitavalla laminointi käsittelyllä.

  Opit kaikki niksit kuinka saat tehtyä kauniit, kaarevat, pitkät ja irtonaiset ripset 6 – 8 viikon ajaksi. Käsittelyn jälkeen ripset näyttävät kauniin luonnollisen kaarevilta ja tummilta.

  Koulutuksen aikana kerron sinulle salaisuuden kuinka saada hyvän tuotton työllesi,
  sillä menetelmä ei ole pelkästään ripsien taivuttamista uuteen muotoon. Lash Lift eli ripsien tyven taivuttaminen katsetta avaamaan muotoon sisältää myös ripsien värjäyksen sekä hoitavan laminointi käsittyn, jolloin karvan kunto palautetaan lähelle ripsen karvan kuntoa ennen työn aloittamista.

  Lash Liftistä veloitetaan 65 – 75 € ja kun teet samalla Glam Brows kulmienlaminoinnin saat luotua upean tuplapalvelun, jossa sinulta menee vain hieman pidempään hoitoaikaa, mutta voit veloittaa palvelukokonaisuudesta 95 €.

  Glameffectin tuotteet on suunniteltu Eurooppalaisille ripsenlaadulle ja testattu Suomalaisille asiakkaille sopivaksi. Koulutus sisältää kattavan paketin anatomiaa, fysiologiaa, tuote tuntemusta, ergonomiaa, markkinoitia ja huolellista työn tekemistä step by step ohjein. Materiaalia on enemmän kuin mitä yleensä on ripsienkestotaivutus koulutuksissa totuttu saamaan. Voit rauhassa kerrata oppimiasi asioita, sillä koulutus koostuu lukuisista videoita, joiden aikana opit helposti ja kätevästi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Lash Liftingin tekemiseen. Koulutuksessa opit myös kuinka ripsien kestovärjäys tehdään.

  Palvelun tekemiseen kaikki tuotteet löytyvät Glam effectin tuotevalikosta.
  Tuotteet kannattaa ostaa samalla kertaa, kun ostat koulutuksen tai valita koulutuskokonaisuus, joka sisältää myös aloituspaketin.

  Halutessasi myös oppia Blam Brows kulmienlaminoinnin kannattaa sinun valita koulutus, joka sisältää molemmat menetelmät.
  Huom! saatavilla myös tuplakoulutuspaketti aloituspaketilla.

  Koulutuksen teoriaosuus on perustietoa ja täysin brändi vapaata.

  Koulutus on toteutettu yli 20 vuoden työkokemuksella ripsien taivutuksista sekä reilun 35 vuoden kokemuksella kampaajan työssä kihartamis käsittelyistä.

 • Glam effect lash lift verkkokoulutus_aloituspaketilla

  Lash lift verkkokoulutus aloituspaketilla

  217,74 

  Lash lift rispsien kestotaivutus verkkokoulutus hoitavalla laminointi käsittelyllä yhdessä täydellisen aloituspaketin kanssa.

  Opit kaikki niksit kuinka saat tehtyä kauniit, kaarevat, pitkät ja irtonaiset ripset 6 – 8 viikon ajaksi. Käsittelyn jälkeen ripset näyttävät kauniin luonnollisen kaarevilta ja tummilta.

  Koulutuksen aikana kerron sinulle salaisuuden kuinka saada hyvän tuotton työllesi, sillä menetelmä ei ole pelkästään ripsien taivuttamista uuteen muotoon. Lash Lift eli ripsien tyven taivuttaminen katsetta avaamaan muotoon sisältää myös ripsien värjäyksen sekä hoitavan laminointi käsittyn, jolloin karvan kunto palautetaan lähelle ripsen karvan kuntoa ennen työn aloittamista.

  Lash Liftistä veloitetaan 65 – 75 € ja kun teet samalla GlamBrows kulmienlaminoinnin saat luotua upean tuplapalvelun, jossa sinulta menee aikaa vain hieman pidempään kuin tehdessäsi pelkän Lash liftin, mutta voit veloittaa palvelukokonaisuudesta 95 €.

  GlamEffectin tuotteet on suunniteltu Eurooppalaisille ripsenlaadulle ja testattu Suomalaisille asiakkaille sopivaksi. Koulutus sisältää kattavan paketin anatomiaa, fysiologiaa, tuote tuntemusta, ergonomiaa, markkinoitia ja huolellista työn tekemistä step by step ohjein. Materiaalia on enemmän kuin mitä yleensä on ripsienkestotaivutus koulutuksissa totuttu saamaan. Voit rauhassa kerrata oppimiasi asioita, sillä koulutus koostuu lukuisista videoita, joiden aikana opit helposti ja kätevästi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Lash Liftingin tekemiseen. Koulutuksessa opit myös kuinka ripsien kestovärjäys tehdään.
  Koulutus materiaali on aina käytössäsi ja saat kaikki päivitykset ilman lisäveloitusta.

  Palvelun tekemiseen kaikki tuotteet löytyvät Glam effectin tuotevalikosta.
  Tuotteet kannattaa ostaa samalla kertaa, kun ostat koulutuksen tai valita koulutuskokonaisuus, joka sisältää myös aloituspaketin.

  Halutessasi oppia myös GlamBrows kulmienlaminoinnin kannattaa sinun valita paketti, joka sisältää molemmat menetelmät ja aloituspaketin.

  Koulutuksen teoriaosuus on perustietoa ja täysin brändi vapaata.

  Koulutus on toteutettu yli 20 vuoden työkokemuksella ripsien taivutuksista sekä reilun 35 vuoden kokemuksella kampaajan työssä kihartamis käsittelyistä.

  Glameffectin lash lift tuotepaketti sisältää kaikki mitä tarvitset palveluiden tekemiseen.

  Voit valita haluatko käyttää taloudellisempisia pumppupulloja vai annospusseja jotka säilyvät avattuna noin viikon.

  Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:
  Glam clean
  Glam Perm
  Glam Fix
  Glam LashBooster
  Nutri elixir
  Glamhaft liiman
  2 silikonimuotti pakettia (á 5 paria)
  10 eye padsiä
  Kaarevat pinsetit
  Työsketelyn kamman (3kpl)
  100 annoskuppia
  100 microbrushia
  50 aplikaattoria

  Tuotepaketin arvon on 279 € ja koulutuksen arvo 147  € eli yhteensä 366 €

  Yhdestä 7 ml annospullosta teet 20 – 25 käsittelyä riippuen kuinka runsaasti käytät tuotteita.

  Palvelun suositteluhinta on Lash liftille 60 – 90 € ja GlamBrowille 50 – 80 €

 • Ale! Glameffect ja glam brows verkkokoulutus

  Lash lifting & Glam brows verkkokoulutus

  137,10 

  Koulutuksessa opit videoiden avulla kuinka Glameffectin Lash lift ripsienkestotaivutus ja Glam Brows kulmienlaminointi tehdään.

  Koulutuksen tarkemmat kuvaukset näet koulutuksien omilta sivuilta.
  Kolutuksen teoriatieto on yleistä tietoa ja siten brändivapaata.
  Tuotteiden kemian osuus sekä demot tehdään GlamEffectin tuotteilla.

  Koulutuksesta saa diplomin lähettämällä kuvia omista töistään kouluttajalle.

 • Glameffect lash lif t &glam brows koulutus aloituspaketilla

  Lash lifting & Glam brows verkkokoulutus aloituspaketilla

  274,19 

  Lash lift rispsien kestotaivutus verkkokoulutus hoitavalla laminointi käsittelyllä yhdessä täydellisen aloituspaketin kanssa.

  Opit kaikki niksit kuinka saat tehtyä kauniit, kaarevat, pitkät ja irtonaiset ripset 6 – 8 viikon ajaksi. Käsittelyn jälkeen ripset näyttävät kauniin luonnollisen kaarevilta ja tummilta.

  Koulutuksen aikana kerron sinulle salaisuuden kuinka saada hyvän tuotton työllesi, sillä menetelmä ei ole pelkästään ripsien taivuttamista uuteen muotoon. Lash Lift eli ripsien tyven taivuttaminen katsetta avaamaan muotoon sisältää myös ripsien värjäyksen sekä hoitavan laminointi käsittyn, jolloin karvan kunto palautetaan lähelle ripsen karvan kuntoa ennen työn aloittamista.

  Lash Liftistä veloitetaan 65 – 75 € ja kun teet samalla GlamBrows kulmienlaminoinnin saat luotua upean tuplapalvelun, jossa sinulta menee aikaa vain hieman pidempään kuin tehdessäsi pelkän Lash liftin, mutta voit veloittaa palvelukokonaisuudesta 95 €.

  GlamEffectin tuotteet on suunniteltu Eurooppalaisille ripsenlaadulle ja testattu Suomalaisille asiakkaille sopivaksi. Koulutus sisältää kattavan paketin anatomiaa, fysiologiaa, tuote tuntemusta, ergonomiaa, markkinoitia ja huolellista työn tekemistä step by step ohjein. Materiaalia on enemmän kuin mitä yleensä on ripsienkestotaivutus koulutuksissa totuttu saamaan. Voit rauhassa kerrata oppimiasi asioita, sillä koulutus koostuu lukuisista videoita, joiden aikana opit helposti ja kätevästi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Lash Liftingin tekemiseen. Koulutuksessa opit myös kuinka ripsien kestovärjäys tehdään.
  Koulutus materiaali on aina käytössäsi ja saat kaikki päivitykset ilman lisäveloitusta.

  Palvelun tekemiseen kaikki tuotteet löytyvät Glam effectin tuotevalikosta.
  Tuotteet kannattaa ostaa samalla kertaa, kun ostat koulutuksen tai valita koulutuskokonaisuus, joka sisältää myös aloituspaketin.

  Halutessasi oppia myös GlamBrows kulmienlaminoinnin kannattaa sinun valita paketti, joka sisältää molemmat menetelmät ja aloituspaketin.

  Koulutuksen teoriaosuus on perustietoa ja täysin brändi vapaata.

  Koulutus on toteutettu yli 20 vuoden työkokemuksella ripsien taivutuksista sekä reilun 35 vuoden kokemuksella kampaajan työssä kihartamis käsittelyistä.

   

  Glameffectin lash lift & Glambrows tuotepaketti sisältää kaikki mitä tarvitset palveluiden tekemiseen.

  Voit valita haluatko käyttää taloudellisempisia pumppupulloja vai annospusseja jotka säilyvät avattuna noin viikon.

  Tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:
  Glam clean
  Glam Perm
  Glam Fix
  Glam LashBooster
  Nutri elixir
  Glamhaft liiman
  2 silikonimuotti pakettia (á 5 paria)
  10 eye padsiä
  Kaarevat pinsetit
  Työsketelyn kamman (3kpl)
  100 annoskuppia
  100 microbrushia
  50 aplikaattoria

  Tuotepaketin arvon on 279 € ja koulutuksien arvo 154 € eli yhteensä 433 €

  Yhdestä 7 ml annospullosta teet 20 – 25 käsittelyä riippuen kuinka runsaasti käytät tuotteita.

  Palvelun suositteluhinta on Lash liftille 65 – 95 € ja GlamBrowille 55 – 75 €

 • Glameffect livekoulutus

  Lash lifting & Glam brows livekoulutus

  241,94 

  Halutessasi tulla Savonlinnaan live koulutukseen oppimaan teorian kasvotusten ja
  työskentelemään kouluttajan valvovien silmien alle valitse tämä koulutus.

  Koulutukseen osallistuminen edellyttää Glameffectin ison aloituspaketin ostamista.

  Vaikka saat koulutuksen perinteisellä mallilla toteutettuna, saat myös tunnukset
  verkkokoulutukseen.