Ansu Malinen
Ansu MalinenToimitusjohtaja I SKY Kosmetologi EAT I Parturi-Kampaaja I Tuotekehittäjän EAT I Yritysjohtamisen EAT
Kauneudenhoitoalan moniosaaja

Ansulla on monipuolinen käsitys kauneudenhoitoalasta, sillä hän on työskennellyt alalla jo yli 30 vuotta. Parhaimmillaan hän on pyörittänyt neljää liikettä yhtä aikaa 10 työntekijän kanssa. Lisäksi Adelain kauneuden lähteessä on ollut sopimusyrittäjiä, vuokralaisia, oppisopimusopiskelijoita sekä harjoittelijoita että työssäoppijoita.

Yritystoiminnan laajentuessa Ansun yli 25 vuoden ura erilaisten yhdistysten hallituksissa on jäänyt pikkuhiljaa taka-alalle. Hän jäi muutama vuosi sitten pois Suomen Kosmetologien yhdistyksen hallituksesta, jossa hän toimi yhdeksän vuoden ajan. Suomen Kosmetologien yhdistyksen säätiön hallituksessa hän toimii edelleen.

” Jos et tiedä minne olet menossa,
et voi koskaan tietää milloin olet perillä.”

Tämä on yksi Ansun johtavista ideologioista. Hän ei ole pelkästään maahantuoja, vaan myös kollega, joka ymmärtää mitä liiketyöskentely ja asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen vaatii. Hän haluaa olla apuna ja tukena asiakkailleen kaikissa liikkeen pyörittämiseen liittyvissä asioissa niin itse työskentelyn, markkinoinnin kuin hallinnonkin puolella.

Adelain beautyn pyörittämisen ohella Ansu opiskelee monipuolisesti liiketoimintaan, mieleen ja ravintoon liittyviä asioita ammatillisten koulutusten lisäksi.

Piia HiltunenSKY Kosmetologi I Parturi-kampaaja
Monteil Paris I Fearie lashes

Nuoruuden intoa hehkuva Piia vastaa Monteilin, Fearie lashesin sekä GlamEffektin koulutuksista Itä-Suomessa.

Pialla on oma kauneushoitola PB Salon Kiteellä.

Palkinnot
PalkinnotMyynnin kasvu & Kestopigmentointi
Adelain Beauty palkittiin Saksassa lokakuussa 2017 kahdella arvostetulla palkinnolla LCN maajantuojien iltagaalassa, jossa Wilde Cosmetics palkitsi parhaita asiakkaitaan 90 maan joukosta.
Yllätykseksemme saimme kaksi palkintoa seuraavista kategorioista; Paras myynnin kasvu ja Kestopigmentti -tuotteiden myynti. Kiitos tästä kuuluu kaikille asiakkaillemme sekä koko henkilökunnalle!