Ansu Malinen
Ansu MalinenToimitusjohtaja I SKY Kosmetologi EAT I Parturi-Kampaaja I Tuotekehittäjän EAT I Yritysjohtamisen EAT
Kauneudenhoito alan moniosaa

Ansulla on monipuolinen käsitys kauneudenhoito alasta, sillä hän on työskennellyt sillä jo yli 30 vuotta. Parhaimmillaan hän on pyörittänyt 4 liikettä yhtäaikaa 10 työntekijän kanssa. Lisäksi Adelain kauneuden lähteessä on ollut sopimusyrittäjiä, vuokralaisia, oppisopimus oppilaita sekä harjoittelijoita että työssäoppijoita.

Yritystoiminnan laajentuessa yli 25 vuoden ura erilaisten yhdistysten hallituksissa on jäänyt pikku hiljaa taka-alalle. hän on vielä mukan Suomen Kosmetologien yhdistyksen säätiön hallituksessa ja jäi muutama vuosi sitten pois Suomen Kosmetologien yhdistyksen hallituksessa, jossa hän oli mukan 9 vuotta.

” Jos et tiedä minne olet menossa,
et voi koskaan tietää milloin olet perillä”

Tämä on yksi Ansun johtavista ideologioista. Hän ei ole pelkästään maahantuoja, vaan myös kolega joka ymmärtää mitä liiketyöskentely ja asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen vaatii ja hän haluaakin olla apuna ja tukena asiakkailleen kaikissa liikkeen pyörittämiseen liittyvissä asioissa niin itse työskentely, markkinoinnin kuin hallinnonkin puolella.

Adelain beautyn pyörittämisen ohella Ansu opiskelee monipuolisesti liiketoimintaan, mieleen ja ravintoon liittyviä asioita ammatillisten koulutusten lisäksi.

Tea Kukkonen
Tea KukkonenSKY Kosmetologi I Cidesco SPA I Laillistettu hieroja
Monteil Paris I Fearie lashes

Aurinkoinen ja säteilevä Tea vastaa Monteilin koulutuksista sekä Fearia lashesin koulutuksista etelä-suomessa.
Soittaessasi Monteilin puhelinnumeroon vastaa sieltä Tea.

Kun Tea ole pitämässä koulutuksia löydät hänet Helsingin Arabianrannassa sijaitsevasta
TK Body Balance hoitolasta.

Piia HiltunenSKY Kosmetologi I Parturi-kampaaja
Monteil Paris I Fearie lashes

Nuoduuren intoa hehkuva Piia vastaa Monteilin ja Fearia lashesin koulutuksista
Itä-Suomessa.

Pialla on oma kauneshoitola PB Salon Kiteellä, josta hän tällä hetkellä äitiyslomalle.

Tanja Räikkälä
Tanja RäikkäläSKY Kosmetologi
Fearie lashes I LCN PMU – kestopigmentointi
Iloinen ja energinen Tanja on tällä hetkellä äitiyslomalla. Töihin palattuaan hän vastaa koulutuksistamme Länsi-Suomen alueella Kankaanpäästä käsin.
Tanjalla on Passion Clinique kauneushoitola Kankaanpäässä ja Seinäjoella.
Palkinnot
PalkinnotMyynnin kasvu & Kestopigmentointi
Adelain beauty palkittiin Saksassa lokakuussa 2017 kahdella arvostetulla palkinnolla LCN maajantuojien iltagaalassa, jossa Wilde Cosmetics palkitsi parhaita asiakkaitaan 90 maan joukosta.
Yllätyksessemme saimme kaksi palkintoa; Paras myynnin kasvu ja Kestopigmenti tuotteiden myynti. Kiitos tästä kuuluu kaikkille asiakkaillemme sekä koko henkilökunnalle.
Laura Makkonen
Laura MakkonenLCN Rakennekynsien pääkouluttaja I Kynsimuotoilija
Jos kaipaat tietoa rakennekynsien tuotteista tai tekniikoista kertoo Laura sinulle sen tekijän näkökulmasta ja kokemuksestä yli 15 vuoden kokemuksella.
Rautaisena ammattilaisen Lauran on vastannut LCN Rakennekynsi ammattilaisten kouluttamisesta suomessa yli 10 vuoden ajan.

Lauralla on mm. kaksi suomenmestaruutta geelin SM-kilpailuissa sekä useita palkintosijoja. Voittoja on tullut myös french -ja stilettosarjoissa sekä valokuvakilpailuissa. Hänen omistamansa L – Salongi Jyväskylässä palkittiin vuoden 2017 parhaana LCN hoitolana.

Miia Sieppi
Miia SieppiMaskeeraaja I Kestopigmentoija I PMU pääkouluttaja
Miia vastaa vankalla yli 20 vuoden kokemuksella kestopigmentointi koulutuksistamme. Vuoden 2017 hittikoulutus Micro Blading ja sen jatkokoulutus Micro Tapping ovat vieneet Miian aivan mukanaan ja hän kehittää niitä kokoajan omassa Kaunis Lady hoitolassa Keuruulla.
Annika Mäki
Annika MäkiRipsiteknikko
Fearie lashes
Annika on toiminut 12 vuoden ajan erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä ja
tällä hetkellä hän keskittyy pyörittämään omaa AM beauty hoitolaa Soinissa täydellä sydämmellä.