Ansu Malinen
Ansu MalinenToimitusjohtaja I SKY Kosmetologi EAT I Parturi-Kampaaja I Tuotekehittäjän EAT I Yritysjohtamisen EAT
Kauneudenhoito alan moniosaa

Ansulla on monipuolinen käsitys kauneudenhoito alasta, sillä hän on työskennellyt sillä jo yli 30 vuotta. Parhaimmillaan hän on pyörittänyt 4 liikettä yhtäaikaa 10 työntekijän kanssa. Lisäksi Adelain kauneuden lähteessä on ollut sopimusyrittäjiä, vuokralaisia, oppisopimus oppilaita sekä harjoittelijoita että työssäoppijoita.

Yritystoiminnan laajentuessa yli 25 vuoden ura erilaisten yhdistysten hallituksissa on jäänyt pikku hiljaa taka-alalle. hän on vielä mukan Suomen Kosmetologien yhdistyksen säätiön hallituksessa ja jäi muutama vuosi sitten pois Suomen Kosmetologien yhdistyksen hallituksessa, jossa hän oli mukan 9 vuotta.

” Jos et tiedä minne olet menossa,
et voi koskaan tietää milloin olet perillä”

Tämä on yksi Ansun johtavista ideologioista. Hän ei ole pelkästään maahantuoja, vaan myös kolega joka ymmärtää mitä liiketyöskentely ja asiakkaiden tyytyväisenä pitäminen vaatii ja hän haluaakin olla apuna ja tukena asiakkailleen kaikissa liikkeen pyörittämiseen liittyvissä asioissa niin itse työskentely, markkinoinnin kuin hallinnonkin puolella.

Adelain beautyn pyörittämisen ohella Ansu opiskelee monipuolisesti liiketoimintaan, mieleen ja ravintoon liittyviä asioita ammatillisten koulutusten lisäksi.

Piia HiltunenSKY Kosmetologi I Parturi-kampaaja
Monteil Paris I Fearie lashes

Nuoduuren intoa hehkuva Piia vastaa Monteilin, Fearia lashesin sekä GlamEffektin koulutuksista Itä-Suomessa.

Pialla on oma kauneshoitola PB Salon Kiteellä

Palkinnot
PalkinnotMyynnin kasvu & Kestopigmentointi
Adelain beauty palkittiin Saksassa lokakuussa 2017 kahdella arvostetulla palkinnolla LCN maajantuojien iltagaalassa, jossa Wilde Cosmetics palkitsi parhaita asiakkaitaan 90 maan joukosta.
Yllätyksessemme saimme kaksi palkintoa; Paras myynnin kasvu ja Kestopigmenti tuotteiden myynti. Kiitos tästä kuuluu kaikkille asiakkaillemme sekä koko henkilökunnalle.