Monteil Paris – Iättömän kauneuden salaisuus

MONTEIL PARISia pidetty jo vuosia ajattoman kauneuden ja anti-again ihohoidon asiantuntijana.

Kauneudenhoidon ammattilaiset ympärimaailmaa luottavat MONTEILIN laatuun yli 30 maassa. Tuotevalikoiman pääpaino on nuorekkaan ilmeen säilyttämisessä elämän kaikissa eri vaiheissa. Tämän päivän kiireiset ja laatutietoiset naiset haluavat näyttää kauniilta aamusta iltaa tuntien samalla olonsa mukavaksi.

Germain Monteil on yksi kosmetiikan uranuurtajista ja tuotemerkillä onkin jo pitkät perinteet vuodesta 1936 lähtien. Hänen luomaa räätälöityä kauneuskonseptia ja yksilöllisen persoonallisuuden ilmentämistä elämän jokaisessa vaiheessa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin vaalitaan yhä tänäkin päivänä. Germainin arvokasta perintöä halutaan vaalia yhä edelleen ja kaikki uudet MONTEIL tuotteet täyttävät samat tiukat tieteeseen perustuvat laatuvaatimukset mitkä otettiin käyttöön yli 80 vuotta sitten.

Tuotteiden valmistuksessa halutaan luottaa vain parhaaseen. BRAIN AG on yksi Euroopan isoimmista bioteknologian yhtiöistä, joka tutkii ja kehittää raaka-aineita ja tuotteita mm. kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin. Heidän innovatiiviset raaka-aine ratkaisut yhdessä tietoon, kuinka iho toimii luonnollisella tavalla mahdollistavat uusien synergisten tuotteiden syntymisen kansainvälisille markkinoille.

Tuotteiden valmistuksessa otetaan huomioon erityisesti bioaktiivisuus, luonnollisuus sekä vaikuttavien ainesosien optimaalinen tasapaino. Näin saadaan aikaiseksi monivaikutteinen tuote, joka tehoaa kasvojen iho alueiden erilaisiin tarpeisiin.

MONTEIL hoitotuotteet mahdollistavat räätälöidyt ja ylelliset hoitokokonaisuudet hoitolahoitoihin ja kotihoito rituaaleihin. Sarjasta löytyy täydelliset ratkaisut jokaisen ihon tarpeeseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen niin manuaalisiin, kuin laite kasvohoitoihin.

Anna MONTEILin inspiroida itsesi!

Monteil Parisin historia

Monteil historia kuva

Monteil Parisin filosofia

Tuotteiden teho perustuu bioteknologian viimeisimpiin tutkimuksiin ja innovaatioihin. Tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon luonnon raaka-aineita – siihen missä luonto loppuu tiede alkaa.

HYDRO CELL kosteuttava anti-aging tuotelinja kosteusköyhälle, kuivalle, herkistyneelle epäpuhtaalle iholle meren kosteuttavalla ja ravitsevalla voimalla

Mullistava anti-aging-tuotelinja näkyvien ikääntymisen merkkien hoitoon MONTEILin omalla – ProCGen yhdistelmällä. 

Aktiivisten ainesosien yhdistelmä suojaa soluja, stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista sekä palauttaa iholle sen tarvitsevan hormonitasapainon. ProCGen ja 24K kulta yhdessä elvyttää ihoa ja antaa sille säteilevän ilmeen ainutlaatuisten heijastavien partikkelien ansiosta. Anna tarkoin valittujen ainesosien stimuloida solujen aineenvaihduntaa samalla vähentäen kollageenin hajoamista.  ACTI-Vitan erittäin tehokkaat hoitotuotteet tarjoavat vaativalle ikääntyvälle iholle ikääntymisen merkkinen tasoittumista, suojaa sekä kosteutta.

ProBeaActive aktivoiva anti-aging tuotelinja probioottien (maitohappobakteerien) uudistavalla voimalla ensimmäisiin juonteisiin

La creme unique

La Creme Unique monipuolinen anti-aging hoitovoide korjaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa tiikkiuutteen voimalla

ELIXIR sarja sisältää yksittäisiä tuotteita, jotka antavat välittömän WAU-efektin pitkäkestoisella vaikutuksella

PROFESSIONALS SOLUTION on sarja tuotteita, joiden tehosta olet päässyt aikaisemmin nauttimaan ainoastaan kosmetologin kasvohoidossa – nyt sinulla on mahdollisuus nauttia tuotteiden tehosta myös kotona

Ammattituotteet

AMMATTITUOTTEET täydentävät jokaisen linjan ammattikokoja ja monipuolistavat kasvohoitorituaaleja niin manuaalisissa kuin laitehoidoissakin

Kysy lisää tuotesarjasta monteil@adelainbeauty.com tai käy tutustumassa tuotteisiin ammattilaisten verkkokaupassa.