Monteil Paris on yksi kosmetiikan uran uurtajista – Anti-Aging ihonhoidon asiantuntija jo yli 80 vuotta

Tuotteiden teho perustuu bioteknologian viimeisimpiin tutkimuksiin ja innovaatioihin.
Tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon luonnon raaka-aineita – siihen missä luonto loppuu tiede alkaa.

Monteil Paris – tuotevalikoima

Monteil Paris

MONTEIL PARISia pidetään ajattoman kauneuden ja anti-again ihohoidon asiantuntijana. Kauneudenhoidon ammattilaiset ympärimaailmaa luottavat MONTEILIN laatuun yli 30 maassa. Tuotevalikoiman pääpaino on nuorekkaan ilmeen säilyttämisessä elämän kaikissa eri vaiheissa. Tämän päivän kiireiset ja laatutietoiset naiset haluavat näyttää kauniilta aamusta iltaa tuntien samalla olonsa mukavaksi.

Germain Monteil on yksi kosmetiikan uranuurtajista ja tuotemerkillä onkin jo pitkät perinteet vuodesta 1936 lähtien. Hänen luomaa räätälöityä kauneuskonseptia ja yksilöllisen persoonallisuuden ilmentämistä elämän jokaisessa vaiheessa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin vaalitaan yhä tänäkin päivänä. Germainin arvokasta perintöä halutaan vaalia yhä edelleen ja kaikki uudet MONTEIL tuotteet täyttävät samat tiukat tieteeseen perustuvat laatuvaatimukset mitkä otettiin käyttöön yli 80 vuotta sitten.

Tuotteiden valmistuksessa halutaan luottaa vain parhaaseen. BRAIN AG on yksi Euroopan isoimmista bioteknologian yhtiöistä, joka tutkii ja kehittää raaka-aineita ja tuotteita mm. kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin. Heidän innovatiiviset raaka-aine ratkaisut yhdessä tietoon, kuinka iho toimii luonnollisella tavalla mahdollistavat uusien synergisten tuotteiden syntymisen kansainvälisille markkinoille.

Tuotteiden valmistuksessa otetaan huomioon erityisesti bioaktiivisuus, luonnollisuus sekä vaikuttavien ainesosien optimaalinen tasapaino. Näin saadaan aikaiseksi monivaikutteinen tuote, joka tehoaa kasvojen iho alueiden erilaisiin tarpeisiin.

MONTEIL hoitotuotteet mahdollistavat räätälöidyt ja ylelliset hoitokokonaisuudet hoitolahoitoihin ja kotihoito rituaaleihin. Sarjasta löytyy täydelliset ratkaisut jokaisen ihon tarpeeseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen niin manuaalisiin, kuin laite kasvohoitoihin.

Anna MONTEILin inspiroida itsesi!

BEAUTY IS NOT A MATTER. KAUNEUS EI OLE KATOAVAA.

Germaine Monteil ymmärsi kauneuden yhdistymisen luonnolliseen karismaan, omaan tyyliin ja päivittäiseen ihonhoitoon jo vuonna 1936. Hän ymmärsi, että jokainen meistä on kaunis omalla luonnollisella tavallaan. Tyytyväisyys omaan itseensä heijastuu ulkoisena säteilynä ja sisäisenä kauneutena. Omalla iällä tai elämänvaiheella ei ole merkitystä. MONTEILin tuotteilla saat kokonaisvaltaista ihonhoitoa vuoden jokaisena päivänä. Anna elämänilon kummuta ja hoida ihoasi elämäntilanteidesi mukaisesti.

AGE IS A MATTER OF FEELING. IKÄ ON OSA TUNTEITA.

Tunteet ovat sielun rikkautta, jotka säteilevät ulkoisesti ajatonta kauneuttasi. Vuosien saatossa tämä aarre osoittautuu entistä tärkeämmäksi. Haluamme kunnioittaa ja arvostaa tätä erittäin henkilökohtaista aarretta. Suunnitellessamme MONTEIL tuotteita huolehdimme niiden tehokkaasta vaikuttavuudesta ja vastuullisuudesta unohtamatta korkeaa laatua ja monipuolisia käyttö mahdollisuuksia.

FEELING ARE TIMELESS. TUNTEET OVAT AJATTOMIA.

MONTEIL on huomannut naisten haluavan yksilöllisiä ja helppoja ratkaisuja päivittäiseen ihonhoitoon. Yksilölliset hoitotuotteet elämän eri vaiheisiin mahdollistavat luonnollisen kauneuden ylläpitämisen. MONTEIL vaalii kauneuttasi. Luotamme edelleen perustaja visionäärimme Germaine Monteilin ideologiaan kauneuden ilmentymiseen hyvinvoinnin ja oman karisman kautta läpi vuosien.

Hycro cell
Hycro cell
Hycro cell

HYDRO CELL kosteuttava anti-aging tuotelinja kosteusköyhälle, kuivalle, herkistyneelle
epäpuhtaalle iholle meren kosteuttavalla ja ravitsevalla voimalla

ProBeaActive aktivoiva anti-aging tuotelinja probioottien (maitohappobakteerien)
uudistavalla voimalla ensimmäisiin juonteisiin

ICE rauhoittava anti-aging tuotelinja herkistyneelle punoittavalle, kutisevalle ja helposti reagoivalle iholle

PERLANCE BLANC PUR kirkastava anti-aging tuotelinja pigmentoituneelle ikääntyvälle
iholle, joka kaipaa kirkkautta ja raikkautta sekä tasaista väriä

La creme unique

La Creme Unique monipuolinen anti-aging hoitovoide korjaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa tiikkiuutteen voimalla

ELIXIR sarja sisältää yksittäisiä tuotteita, jotka antavat välittömän WAU-efektin pitkäkestoisella vaikutuksella

PROFESSIONALS SOLUTION on sarja tuotteita, joiden tehosta olet päässyt aikaisemmin nauttimaan ainoastaan kosmetologin kasvohoidossa – nyt sinulla on mahdollisuus nauttia tuotteiden tehosta myös kotona

Ammattituotteet

AMMATTITUOTTEET täydentävät jokaisen linjan ammattikokoja ja monipuolistavat kasvohoitorituaaleja niin manuaalisissa kuin laitehoidoissakin

Kysy lisää tuotesarjasta [email protected] tai käy tutustumassa tuotteisiin ammattilaisten verkkokaupassa.