LCN – Saksalaista huippukosmetikkaa kauneudenhoitoalan ammattilaisille!

Viimeisen 35 vuoden aikana valokovetteisista rakennekynsistä markkinoille tulleesta perheyhtiö Wilde Cosmetiksista on kasvanut monipuolinen LCN ammattituotteiden valmistaja kauneudenhoito alalle.

 

LCN:n rakennekynsituotteet ovat olleet useiden vuosien ajan luokiteltu maailmanlaajuisesti parhaiksi tuotteiksi. Valokovetteisten rakennekynsituotteiden lisäksi brändiltä löytyy erilaisia ratkaisuja luonnonkynnen vahvistamiseen, geelilaukkaukseen sekä varpaankynsien geelauksiin.

Tänä päivänä LCN tarjoaa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti tuotteita käsien- ja jalkojen hoitoon, erilaisiin kestopigmentointeihin sekä meikkeihin. Sarjasta löytyy myös hoitolaitteita kauneudenhoitolan ammattilaisille sekä ihokarvojen poistomenetelmät sokerilla ja vahalla. Yhtion oma tuotekehitys ja tuotteiden valmistus linjasto takaa innovatiivisten, laadukaiden ja useasti palkittujen tuotteiden saatavuuden ympäri.

Yksi tärkeimmistä lähtökohdista tuotekehityksessä on tuotteiden turvallisuus ja ihoystävällisyys. Esimerkiksi kestopigmentointi värit on testattu vielä erikseen kahdessa puolueettomassa tutkimuslaitoksessa sen lisäksi, että EU:n lainsäädäntöä noudatetaan pilkun tarkasti.

Valitse paras – valitse LCN!

Ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi LCN panostaa ammattilaisten ja alalle tulevien ammattilaisten kouluttamiseen.

Adelain beautyllä on kunnia toimia LCN:n tuotteiden yksinoikeutettuna maahantuojana. Toimintamme keskiössä on monipuoliset koulutukset kauneudenhoitoalan ammattilaisia.  Suomessa koulutamme samojen periaatteiden mukaisesti, kuin millä LCN:n ammattilaisia koulutetaan ympäri maailmaa.

Valitesssasi hoitolasi yhteistyökumppaniksi LCN:n, voit luottaa siihen, että käytössäsi on laadukkaat ja turvalliset tuotteet sekä palvelukokonaisuudet, joille on kysyntää.

Suomalaiset ovat luottaneet LCN:n laatuun jo vuodesta 1988 saakka

LCN ammattilaisena et pelkästään käytä tuotteitamme, vaan nautit aina maahantuojan täydestä tuesta. Koulutuksissa opit kuinka pystyt palvelemaan asiakkaitasi yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tuote ja menetelmä koulutuksien lisäksi saat apua ja neuvoja hoitolan arjen pyörittämiseen sekä vinkkejä markkinointiin Kauneusgurun koulutuksien avulla. LCN:n on kulkenut Adelain beautyn omistajan ja perustajan Ansun matkassa reilun 20 vuoden ajan.

Laaja tuotevalioimaa täydentää muuttuvat trendit


LCN logo

Järjestämme monipuolisesti ammatillista perus ja täydennyskoulutusta.
Koulusvalikoimamme löydät klikkaamalla tätä tekstiä.

LCN rakennekynnet

LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä, jonka jatkuva tuotekehitys takaa edelläkävijän roolin alalla.

Tuotekehitys keskittyy erityisesti materiaaleihin, sillä geelit kiinnittyvät luonnolliselle kynnelle molekyyli sidoksilla, eikä voimakkailla kemikaaleilla.  Laaja tuote valikoima tarjoaa mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle hänelle parhaiten sopiva geelin.  LCN-rakennekynsigeelien kehitykssä on aina etusijalla turvallisuus niin asiakkaalle kuin kynsimuotoilijalle.

Asiakkaat ovat tietoisia LCN:n turvallisuudesta ja luotettavuudesta, onhan LCN rakennekynsiä tehty suomessa jo yli 33 vuoden ajan.

Peruskoulutuksen lisäksi LCN tarjoaa monipuolisen jatkopolun kynsimuotoilijoille. Geelimenetelmän lisäksi valikoimistamme löytyy Fusion polyakrylli, jossa yhdistyy geelin ja akryylin parhaat ominaisuudet samaan valokovetteiseen tuotteeseen.

 

Miksi niin moni valitsee LCN:n hoitolansa kumppanikseen valokovetteisiin rakennekynsin:

Turvallisuus ja luotettavuus
Ensiluokkaiset ja monipuoliset geelit
Taloudelliset käyttää
Yksilölliset ratkaisut
Monipuoliset koulutukset
Maahantuojan täysi tuki ja apu
Kouluttajan 23 vuoden kokemus LCN rakennekynsistä
Täyttää vaativankin asiakkaan vaatimukset

LCN nettisivu käsihoito

Käsienhoito

Aivan kaikki asiakkaat eivät halua itselleen pitkiä ja kestäviä rakennekynsiä, vaan he haluavat nauttia omista kynsistään. Erilaiset manikyyrit sekä hemmottelevat SPA hoidot kuuluvatkin hoitolan perusvalikoimiin.

LCN tarjoaa monipuolisen valikoiman käsienhoito tuotteita hoitolakäyttöön ja jälleenmyyntii.

Käsille ja kynsille suunniteltujen tuotteiden lisäksi valioimista löytyy hemmottteva LCN SPA linja.

Laajan kynsilakka valikoiman lisäksi valikoimista löytyy
WOW hybridilakka,
joka kestää kynsillä kauniina viikona ajan. Recolution palvelu tarjoaa asiakkaalle 3 viikoksi väriä kynsille valokovetteisten geelilakkojen avulla.
NNB tai Anti Aging Fiber NailTech ovat molemmat valokovetteisia luonnonkynttä vahvistavia menetelmiä.

LCN nettisivu jalkojenhoito

Jalkojenhoito

Vietämme jalkojemme päällä paljon aikaa, mutta silti tahdomme unohtaa niiden päivittäisen hoidon.

LCN on tuonut valikoimiinsa useamman tuotelinja täyttämään asiakkaiden erilaisia tarpeita. Perustuotteiden lisäksi löydät tuotteet ammattikäyttöön ja kotihoitoon sekä omat tuotteet varpaankynsien geelilakkaukseen sekä pelkäästään varpaankynsille suunnitellun geelaus sarjan.

Emme ole halunneet unohtaa jalkojen hemmottelua ….. ja siksi myös jaloille löytyy oma LCN SPA linja.

Wilde Pedique on ainutlaatuinen varpaankynsien geelaus menetelmä, jolle Suomesta vastaavaa tuotetta ei löydy. Menetelmän avulla et pelkästään suojaa ja tee varpaankynsistä kauniin näköisi, vaan voit korjata ja jatkaa lyhyttä vahingoittunutta kynttä. Menetelmän avulla pysytytään myös oikaisemaan hellävaraisesti sisäänkasvanutta kynttä ja helpottamaan kävelyä, sillä paineen tunne jaloista saadaan nopeasti helpottumaan.

Kestopigmentointi

Kukapa meistä ei haluaisi olla huolitellun näköinen aamusta iltaan. On täysin sallittua ja mahdollista korostaa omia luojan luomia piirteitä luonnollisella tavalla.

Kestopigmentointia on käytetty vuosikymmenien ajan korostamaan silmien, huulien ja kulmakarvojen ilmettä. Kauniin lopputuloksen aikaansaamiseen käytetään erilaisia tekniikoita ja menetelmiä, riippuen halutusta lopputuloksesta.

Valittiimpa menetelmäksi Microblading, Micro Tapping tai koneellinen kestopigmentointi tähdätään kuitenkin aina samaan lopputulokseen. Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan sitä, että tähän tarkoitettuja väripigmenttejä viedään neulan / terän avulla ihon alle, jonne ne kapseloituvat 2 – 5 vuoden ajaksi. 

Pigmenttien pysymiseen iholla vaikuttaa moni seikka ja LCN kestopigmentoitikoulutuksen saanut ammattilainen pystyy vaikuttamaan lopputuloksen muotoon, asiakkaalle sooivaan väriin sekä menetelmään, jolla haluttu lopputulos saavutetaan. Yksi hoitokäsittely koostuu aina 2 käyntikerrasta 4 -6 viikon välein.

LCN:n kestopigmentointi menetelmät ja värit palkittiin Saksan parhaina vuonna 2017. Kaikki käytössämme olevat värit täyttävät Reach lain vaatimukset.

Medical Beauty

Viimevuosien ajan LCN on siirtänyt osaamistaan  yhä vahvemmin kasvojen ihon hoitoon.

Perinteisten kasvohoitojen sijaan LCN tarjoaa medikaalisia laitehoitoja, joilla saadaan nopeita ja tehokkaita lopputuloksia. Vaikka LCN:ltä löytyy muutama tuotelinja kasvoille, haluamme tarjota kosmetologeille laajemmat hotomahdollisuudet ja käytämme LCN:n laitteiden kanssa Monteil Parisin ammattikosmetiikka tuotteita.

Suomessa LCN:n medikaaliset hoidot tunnetaan ihoa hetkessä kiinteyttävästä Plasma hoidosta. Sen hellävaraisempi samaan hoitometodiin perustuva Soft Plasma on monelle hieman uudempi tuttavuus. Soft Plasma on mikroneulaukseen rinnastettava hoitomuoto, kun taas Even Skin Glow on mikroneulaukseen perustuva hoitomuoto, jolla saadaan ihon värieroja tasoittumaan.

Hoitoja voidaan tehdä muutamillakin eri laiteversioilla ja niiden tekemiseen on omat verkko ja hybridi koulutukset. Jätä yhteydenotto pyyntö linkkisivun alareunasta.