NNB - luonnonkynnen geelaus

NNB (NATURAL NAIL BOOST) MENETELMÄ SUOJAA   LUONNOLLISTA KYNTTÄ SAMALLA VARMISTAEN ETTÄ KYNSI  KASVAA KAUNIINA, VAHVANA JA TASAISENA.

Jokainen joka kärsii liuskoittuvista ja heikoista kynsistä haluaa, että omat kynnet olisivat kestävät ja kauniit. Ja näitä naisia on paljon, sillä usein halutaan mennä siitä mistä aita on matalin ja kynsiä käytetään työkaluina sekä viilataan miten sattuu. Kuitenkin käsien halutaan näyttävän kauniilta, mutta eihän se kynsilakka näytä kauniilta liuskoittuvissa, lohkeilevissa ja epätasaisissa kynsissä.

Tarvetta luonnon kynnen vahvistukselle siis on, mutta harva tietää, että siihen on saatavilla apua.
LCN:n Natur Nail Boost eli luonnonkynnen vahvistus on helppo ja nopea menetelmä, jossa UV valo kovetteisella geelillä hoidetaan kynttä. Kyllä luit oikein – hoidetaa!
Menetelmä ei siis pelkästään tee suojaavaa kilpeä kynnelle samalla saaden sen kauniin tasaisen näköistä ja vieläpä vahvemmaksi vaan se myös auttaa luonnonkynttä rakennepaikkautumaan.

Geeli kerros kestää erilaisia liuottimia ja se pysyy kynnellä loistavasti. Yli vuoden kestäneessä tutkimuksissa 98 % luonnollisen kynnen geelauksen käyttäjistä totesi, olleensa täysin ihastuneita lopputulokseen ja he suosittelevat lämpimästi sitä tuttavilleen.

Toisin kun rakennekynsigeelit tai useimmat suojageelit on NNB ohut ja se muotoutuu täydellisesti kaikkiin kynnen liikkeisiin. Sen lisäksi se on hellävarainen, sillä se saa kasvaa rauhassa kynneltä ulos tai halutessaan pitää kynnet kauniina ja kiiltävinä koko ajan, voidaan käsittely uusia kerran kuussa.

* Yhteenveto vuoden kestäneestä testijaksossa, jossa 60 naista ja miestä) testasivat NNB menetelmää ja kertoivat sen jälkeen kokemuksiaan.