NNB

NNB (NATURAL NAIL BOOST) MENETELMÄ SUOJAA   LUONNOLLISTA KYNTTÄ SAMALLA VARMISTAEN ETTÄ KYNSI  KASVAA KAUNIINA, VAHVANA JA TASAISENA.

Jokainen meistä haluaa että omat luonnolliset kynnet ovat kauniit ja kestävät. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Todellisuudessa useimmilla kynsi on hauras, pehmeä, lohkeileva ja liuskoittuva. Väärin poistettujen rakennekynsien jälkeen kynsi on usein hyvin vaurioitunut ja kaipaa hoitoa ja vahvuutta. Uurteet ja epätasaisuudet kynnen pinnalla ei anna koskaan kaunista pohjaa kynsilakalle.

NNB menetelmä toimii kuin suojaavakilpi, antaen luonnolliselle kynnelle täydellisen ja tasaisen suojan geelimäisen pinnan avulla. LCN;n tuotekehittely on luonut NNB geelit kestäämään erilaisia liuottimia ja samalla löytänyt geelien pysyvyydelle loistavat ominaisuudet. Yli vuoden kestäneissä tutkimuksissa 98 % teste henkilöistä* kertoi olevansa ihastunut lopputulokseen ja voivansa suositella NNB menetelmää. Toisin kuin useimmat suojageelit on NNB geelit ohuita ja muotoutuvat täydellisesti kynnen liikkeisiin. Kynsi voidaan huoltaa kuukauden välein tai geelin voi  antaa rauhassa kasvaa ulos kynneltä.

* Yhteenveto vuoden kestäneestä testijaksossa, jossa 60 naista ja miestä) testasivat NNB menetelmää ja kertoivat sen jälkeen kokemuksiaan.