Tervetuloa Adelain Beautyn uuteen verkkokauppaan!

Sivuvalikosta löydät helposti tuotteet brändeittäin. Tarkemman valikon löydät päävalikkojen alta aihe alueittain.

Tuotteita on lähes 4 000 kappaletta ja kauppa valmistuu pikkuhiljaa, joten jos et löydä kuvaa tai kuvausta tuotteesta ovat ne tulossa pian.

Toimitamme tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja opiskelijoille, ennakkomaksulla.

Ennen kuin näet tuotteiden hinnat ja pääset niitä tilaamaan tulee sinun rekisteröityä verkkokauppaamme.Pääset täyttämään lomakkeen tästä tai jos olet jo rekisteröitynyt ja sinut on hyväksynyt asiakkaaksi, pääset kirjautumisen kautta sisään samasta linkistä. Molemmat löytyvät myös Verkkokauppavalikon pudotusvalikosta.

Hyväksyn käyttäjäksi vain kauneudenhoito alan yrityksiä ( Y-tunnus) ja opiskelijoita / alalle valmistuneita ( sotu). Kaikki tiedot varmistetaan ennen hyväksymistä ja mikäli ammattilaisuus ei näy selkeästi sisään pääsy evätään. Jos haluat voit nopeuttaa prosessia lähettämällä minulle selvityksen siitä miksi haluat asiakkaaksi, mikäli et toimi hoitola yrittäjänä.

Vaikka tuotteita on runsaasti, emme myy kaikkia tuotteita kaikille, vaan taustalla tulee olla niiden käyttöön vaadittava koulutus.

Jos et löytänyt jotain tuotetta tai haluat kysyä jotain tarkentavia kysymyksiä on ostoskorin loppuvaiheessa kenttä, jonne voit kirjoittaa minulle viestiä. Halutessasi lisätä tuotteita tilaukseen jälkikäteen, lähetän sinulle niistä ennakkolaskun ja sen maksettuasi lähtee kaikki tuotteet kerralla.

Muistathan ettei tietoturva syistä vanhat tunnukset käy uuteen kauppaamme, vaan sinun tulee rekisteröityä uudelleen.

Ansu

 


 

Kirjaudu

Rekisteröidy

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.