Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnin maailma on todella kiehtova ja monipuolinen.
Menetelmä sisältää niin koneellisen kuin käsinpiirto tekniikat, joita käytettiin ennenkuin markkinoille saatiin kestopigmentinti laitteet reilu 30 vuotta sitten.

Menetelmässä viedään neulojen / terien avulla turvallisia ja tutkittuja väripigmenttejä ihon alle, jonne ne kapseloituvat muutamiksi vuosiksi.
Kestopigmenttien tekeminen vaatii vakaata kättä, pitkäjänteisyyttä ja läsnä olemista yhdessä teoriatiedon syvällisen ymmärryksen kanssa.

Kestopigmentointien tekijä pystyy vaikuttamaan valittuun muotoon, väri valintaan sekä oikeaan tekniikkaan tehdessään työtään. Kukaan ei kuitenkaan pysty ennalta arvioimaan kuinka asiakkaan iho käyttäytyy parantuessaan ja kuinka se reagoi pigmentteihin ja kuinka paljon niistä kiinnittyy ihoon. Tästä syystä hoidon hintaan sisältyy aina 2 käyntikertaa, jotta toisella kerralla voidaan korjata / syventää tehtyä työ, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman täydellinen.

Yleisesti kestopigmentoinin kestosta puhutaan 2 – 5 vuotta, mutta jokaiselle asiakkaalle tämä aika on yksilöllinen, eikä tekijä pysty siihen vaikuttamaan millään tavalla. Mikäli tekijä ei ole läsnä tehdessään kestopigmentointia eikä välitä koulutuksessa annettuja ohjeita on täysin mahdollista, että työ tehdään liian syvään ja väri pysyy iholla koko asiakkaan koko loppuiän.

 • tapping kulmat

  Micro tapping – koulutus kulmille

  459,68 

  Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis
  ottamaan kestopigmentointia, joka kestää iholla vuosia.
  Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen,
  joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät.

  Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita.

  Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen.
  Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja
  häivytettyihin silmienrajauksiin.

  Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

  Oletko käynyt jo Kestopigmentoinin perusteet?

  Tarjoamme Micro Tapping koulutuksen sinulle erikoishintaa, kysy lisää

 • kestopigmentointi eyeliner

  Eyeliner kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  322,58 

  Tämä koulutus on tarkoitettu peruskoulutuksen käyneille tekijöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaa
  luonnollineen silmänmuotoa korostavaan eyeliner tekniikkaan ripsientyveen.

  Koulutuksen alle vaaditaan hyvöksytysti suoritettu kestopigmentoinnin peruskoulutus tai
  ostettu peruskoulutus, jonka lissäksi halutaan käydä lisää syventäviä opintoja.

  Koulutus sisältää teorian verkkopintoina sekä 1 päivän lähiopetuksen, jossa teet kahdelle mallillesi kulmien kestopigmentoinnin shadow tekniikalla.

 • kestopigmentinti huulien rajat

  Huulien kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  403,23 

  Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, jonka haluat laajentaa kestopigmentointi osaamistasi huulien tekemiseen.

  Haluat laajentaa osaamistasi ja tarjota asiakkaillesi täydellisen muotoisia huulia ja luonnollista huolittelua kestopigmentoinnin avulla. Haluat auttaa asiakkaitasi nauttimaan elämästäsi ja tehdä samalla työtä, johon sinulla on intohimo ja vetovoima.

  Miksi valita tämä koulutus: Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti sinulle, jolla ei ole vielä kokemusta kestopigmentoinnista tai kauneudenhoitoalalta. Mutta samallase sopii myös sinulle, joka kaipaat lisää varmuutta tekemiseen ja haluat oppia tekemään luonnollisia lopputuloksia. Sillä ainoa edellytys koulutuksen osallistumiseen on innostus, halu oppia ja valmius sitoutua tarkkaan ja vastuulliseen työhön. Uskon vahvasti, että sinulla on palo tarjota asiakkaillesi pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkeen luonnollisten, turvallisten ja hygieenisten kestopigmentointien avulla.

  Mitä koulutus sisältää:

  • Kattava tietopaketti kestopigmentoinnin teoriasta, ihon anatomiaa ja fysiologiaa, väriteoriaa ja menetelmien valintaa – eli kaiken mitä sinun tulee tietää.
  • Opit valitsemaan asiakkaalle sopivimman värisävyn ja hänen kasvojaan korostan huulten muodon, tietämään mitä tarkoittaa asiakaslähtöinen ja turvallinen työskentely ottaen huomioon hygienian ja velvoitteesi.
  • Lähiopetuksen Savonlinnassa yksilöllisessä ohjauksessa, jolloin osaamisesi syvenee..
  • Verkko-opinnot, jotka ovat käytössäsi aina, antavat mahdollisuuden syventyä teoriaan ennen lähiopetusta ja useaan kertaan sen jälkeen.

  Miten valmistaudut itsenäiseen työskentelyyn: Kestopigmentointi vaatii tarkkuutta ja vakaata kättä, joten pääset harjoittamaan kädentaitojasi ohjauksessani jo kotona ja lähipäivässä ennen kuin teet ensimmäisen työn mallillesi. Lähiopetuksessa työskentelet oman mallin (1-2) kanssa ja tekemällä heille huultenrajojen kestopigmentoinnin kevyellä häivytyksellä.

  Miksi juuri LCN:n koulutus: LCN:llä on yli 30 vuoden kokemus omista kestopigmentointi väreistään ja laitteistaan. Eikä kokemus jää vain tähän, sillä kouluttajan olen tehnyt ensimmäisen kestopigmentoinnin jo 1996, joten kokemusta ja näkemystä tekemiseen löytyy runsaasti.

  Tämä koulutus tarjoaa vankan perustan omalle osaamiselle kestopigmentoinnista, jolloin pääset turvallisesti ja varmoin mielin tekemään intohimosta käsin työtä kauneudehoitoalalla. tämän koulutuksen avulla sinulle avautuu mahdollisuus luoda itsenäisesti yksilöllisiä kestopigmentointeja, joissa näkyy oma kädenjälkesi.

  Eikä tässä vielä kaikki. Kouluttajana ja bisnes valmentajana minulla on 35 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta palvellen asiakkaita yksilöllisesti heidän tarpeistaan käsin. Osaan auttaa sinua siis kaikissa asioissa jotka liittyvät kokonaisvaltaisesti kauneushoitola bisnekseen ja tulokselliseen työntekoon. Etkä suinkaan jää koulutuksen jälkeen yksin, vaan olen aina tukenasi ja turvanasi. Vahvuuksiini kuuluu taito opastaa sinua työssäsi videon välityksellä etänä.

  Sitoutuminen: Ostettuasi koulutuksen sitoudut käymään sen läpi kokonaisuudessaan 6 kuukauden sisällä, mukaan lukien viisi asiakasta omassa hoitolassasi. Osallistuminen edellyttää LCN kestopigmentointilaitteen ja tuotteiden hankkimista. Laite valitaan omien tarpeidesi mukaan, ja autan sinua löytämään sopivan vaihtoehdon. Värit ja tarvikkeet tekemiseen voit hankkia vasta lähikoulutuspäivänä, joten pystyt jakamaan kokonais investointisi useampaan maksuerään.

  Investointisi itseesi ja bisnekseesi saat hyvin pitkälle hankittua jo takaisin tekemällä tarvittavat 5 portfolio työtä omille asiakkaillesi.

  Milloin ja miten koulutus on: Koulutuspaketin ostamisen jälkeen lähetän sinulle tunnukset verkkokoulutus alustalleni ja pääset aloittamaan teoria opinnot. Tämän jälkeen otan sinuun yhteyttä sopiakseni lähiopetus päivän ja samalla keskustelemme tarpeistasi, suunnitelmistasi ja autan sinua valitsemaan sinulle oikean kestopigmentointi laitteen. Pääasiassa laitteet ovat tilaus tuotteita ja niiden saapumiseen menee aikaa 4 – 6 viikkoa. Tämän otamme huomioon, kun valitsemme yhdessä päivän, join teet esimmäisen asiakas työn valvovien silmieni alla. Sillä jo koulutuksessa käytät omaa laitettasi, jolloin itsevarmuutesi kasvaa ja pystyt vieläkin varmemmin luottamaan omaan osaamiseesi.

  Olen muokannut koko prosessin yksinkertaiseksi ja sinulle helpoksi, jollon pystyn räätälöimään kokonaisuutta nopeasti vastaamaan sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Näin pääset näyttämään koko maailmalle omaa lahjakkuuttasi, saamaan lisää itsevarmuutta, eikä sinun tarvitse enää piilotella itseäsi, vaan voit nousta suoraan valokeilaan erottautumalla luotettavaksi ja asiakkaita puoleensa vetäväksi kestopigmentointi ammattilaiseksi.

  Miksi juuri sinulle: Olen sitoutunut kouluttamaan vastuuntuntoisia ja taitavia kestopigmentointiartisteja Suomeen, ja uskon, että sinä olet juuri sellainen. Sitoudu sinäkin omiin unelmiisi ja tule rakentamaan itsellesi oma ura, joka on täynnä kauneutta ja itseluottamusta kestopigmentoinnin ihmeellisessä maailmassa!

 • kestopigmentointi eyeliner

  Kestopigmentointi peruskoulutus eyeliner

  766,13 

  Tämä valmennus on juuri sinulle, joka unelmoit työskennellä kauneudenhoito alalla tai olet jo kauneudenhoitoalan ammattilainen.

  Sinulla on intohimo luoda asiakkaille pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkipäiviin luonnollisten
  turvallisten ja hygienisesti tehtyjen kestopigmentointien avulla.

  Tämä koulutus tarjoan sinulle vankan perustan yli 30 vuoden kokemuksella kestopigmentoinnin maailmasta,
  intohimon tekemisen ja itsensä kehittämisen sekä yhteistyökumppanin, joka ymmärtää hoitolayrittäjän arjen.

  Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin kestopigmentoinnin teoriaan, ihon anatomiaa ja fysiologiaa,
  menetelmien ja neulojen valintaan, väriteoriaa sekä opit valitsemaan asiakkaallesi juuri hänelle sopivimman värisävyn.
  Emme myöskään unohda turvallista ja hygienistä työskentelyä, hoidon esteitä ja asiakkaan ohjausta.
  Valmennuksen jälkeen olet valmis tekemään itsenäisesti yksilöllisiä oman kädenjälkesi näköisiä kestopigmentointeja.

   

  Halutessasi voit valita useamman alueen koulutuksen.
  Tällöin valitsen täydennyskoulutuksen samaan pakettiin haluamasi vaihtoehdon
  jo peruskoulutuksen käyneille opiskelijoille tarkoitetuista koulutuksista.

   

 • Kestopopigmentointi koulutukset

  Kestopigmentointi peruskoulutus Shadow kulmakarvat

  766,13 

  Tämä valmennus on juuri sinulle, joka unelmoit työskennellä kauneudenhoito alalla tai olet jo kauneudenhoitoalan ammattilainen.

  Sinulla on intohimo luoda asiakkaille pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkipäiviin luonnollisten
  turvallisten ja hygienisesti tehtyjen kestopigmentointien avulla.

  Tämä koulutus tarjoan sinulle vankan perustan yli 30 vuoden kokemuksella kestopigmentoinnin maailmasta,
  intohimon tekemisen ja itsensä kehittämisen sekä yhteistyökumppanin, joka ymmärtää hoitolayrittäjän arjen.

  Koulutuksessa saat kattavan tietopaketin kestopigmentoinnin teoriaan, ihon anatomiaa ja fysiologiaa,
  menetelmien ja neulojen valintaan, väriteoriaa sekä opit valitsemaan asiakkaallesi juuri hänelle sopivimman värisävyn.
  Emme myöskään unohda turvallista ja hygienistä työskentelyä, hoidon esteitä ja asiakkaan ohjausta.
  Valmennuksen jälkeen olet valmis tekemään itsenäisesti yksilöllisiä oman kädenjälkesi näköisiä kestopigmentointeja.

   

  Halutessasi voit valita useamman alueen koulutuksen.
  Tällöin valitsen täydennyskoulutuksen samaan pakettiin haluamasi vaihtoehdon
  jo peruskoulutuksen käyneille opiskelijoille tarkoitetuista koulutuksista.

   

 • kestopigmentinti huulien rajat

  Kestopigmentointi peruskoulutus täyteläiset huulet

  766,13 

  Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, jonka intohimona on huulten täydellinen muoto ja luonnollisuus kestopigmentoinnin avulla. Haluat auttaa asiakkaitasi nauttimaan elämästäsi ja tehdä samalla työtä, johon sinulla on intohimo ja vetovoima.

  Miksi valita tämä koulutus: Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti sinulle, jolla ei ole vielä kokemusta kestopigmentoinnista tai kauneudenhoitoalalta. Mutta samallase sopii myös sinulle, joka kaipaat lisää varmuutta tekemiseen ja haluat oppia tekemään luonnollisia lopputuloksia. Sillä ainoa edellytys koulutuksen osallistumiseen on innostus, halu oppia ja valmius sitoutua tarkkaan ja vastuulliseen työhön. Uskon vahvasti, että sinulla on palo tarjota asiakkaillesi pitkäkestoista iloa ja helpotusta arkeen luonnollisten, turvallisten ja hygieenisten kestopigmentointien avulla.

  Mitä koulutus sisältää:

  • Kattava tietopaketti kestopigmentoinnin teoriasta, ihon anatomiaa ja fysiologiaa, väriteoriaa ja menetelmien valintaa – eli kaiken mitä sinun tulee tietää.
  • Opit valitsemaan asiakkaalle sopivimman värisävyn ja hänen kasvojaan korostan huulten muodon, tietämään mitä tarkoittaa asiakaslähtöinen ja turvallinen työskentely ottaen huomioon hygienian ja velvoitteesi.
  • Lähiopetuksen Savonlinnassa yksilöllisessä ohjauksessa, jolloin osaamisesi syvenee..
  • Verkko-opinnot, jotka ovat käytössäsi aina, antavat mahdollisuuden syventyä teoriaan ennen lähiopetusta ja useaan kertaan sen jälkeen.

  Miten valmistaudut itsenäiseen työskentelyyn: Kestopigmentointi vaatii tarkkuutta ja vakaata kättä, joten pääset harjoittamaan kädentaitojasi ohjauksessani jo kotona ja lähipäivässä ennen kuin teet ensimmäisen työn mallillesi. Lähiopetuksessa työskentelet oman mallin (1-2) kanssa ja tekemällä heille huultenrajojen kestopigmentoinnin kevyellä häivytyksellä.

  Miksi juuri LCN:n koulutus: LCN:llä on yli 30 vuoden kokemus omista kestopigmentointi väreistään ja laitteistaan. Eikä kokemus jää vain tähän, sillä kouluttajan olen tehnyt ensimmäisen kestopigmentoinnin jo 1996, joten kokemusta ja näkemystä tekemiseen löytyy runsaasti.

  Tämä koulutus tarjoaa vankan perustan omalle osaamiselle kestopigmentoinnista, jolloin pääset turvallisesti ja varmoin mielin tekemään intohimosta käsin työtä kauneudehoitoalalla. tämän koulutuksen avulla sinulle avautuu mahdollisuus luoda itsenäisesti yksilöllisiä kestopigmentointeja, joissa näkyy oma kädenjälkesi.

  Eikä tässä vielä kaikki. Kouluttajana ja bisnes valmentajana minulla on 35 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta palvellen asiakkaita yksilöllisesti heidän tarpeistaan käsin. Osaan auttaa sinua siis kaikissa asioissa jotka liittyvät kokonaisvaltaisesti kauneushoitola bisnekseen ja tulokselliseen työntekoon. Etkä suinkaan jää koulutuksen jälkeen yksin, vaan olen aina tukenasi ja turvanasi. Vahvuuksiini kuuluu taito opastaa sinua työssäsi videon välityksellä etänä.

  Sitoutuminen: Ostettuasi koulutuksen sitoudut käymään sen läpi kokonaisuudessaan 6 kuukauden sisällä, mukaan lukien viisi asiakasta omassa hoitolassasi. Osallistuminen edellyttää LCN kestopigmentointilaitteen ja tuotteiden hankkimista. Laite valitaan omien tarpeidesi mukaan, ja autan sinua löytämään sopivan vaihtoehdon. Värit ja tarvikkeet tekemiseen voit hankkia vasta lähikoulutuspäivänä, joten pystyt jakamaan kokonais investointisi useampaan maksuerään.

  Investointisi itseesi ja bisnekseesi saat hyvin pitkälle hankittua jo takaisin tekemällä tarvittavat 5 portfolio työtä omille asiakkaillesi.

  Milloin ja miten koulutus on: Koulutuspaketin ostamisen jälkeen lähetän sinulle tunnukset verkkokoulutus alustalleni ja pääset aloittamaan teoria opinnot. Tämän jälkeen otan sinuun yhteyttä sopiakseni lähiopetus päivän ja samalla keskustelemme tarpeistasi, suunnitelmistasi ja autan sinua valitsemaan sinulle oikean kestopigmentointi laitteen. Pääasiassa laitteet ovat tilaus tuotteita ja niiden saapumiseen menee aikaa 4 – 6 viikkoa. Tämän otamme huomioon, kun valitsemme yhdessä päivän, join teet esimmäisen asiakas työn valvovien silmieni alla. Sillä jo koulutuksessa käytät omaa laitettasi, jolloin itsevarmuutesi kasvaa ja pystyt vieläkin varmemmin luottamaan omaan osaamiseesi.

  Olen muokannut koko prosessin yksinkertaiseksi ja sinulle helpoksi, jollon pystyn räätälöimään kokonaisuutta nopeasti vastaamaan sinun yksilöllisiä tarpeitasi. Näin pääset näyttämään koko maailmalle omaa lahjakkuuttasi, saamaan lisää itsevarmuutta, eikä sinun tarvitse enää piilotella itseäsi, vaan voit nousta suoraan valokeilaan erottautumalla luotettavaksi ja asiakkaita puoleensa vetäväksi kestopigmentointi ammattilaiseksi.

  Miksi juuri sinulle: Olen sitoutunut kouluttamaan vastuuntuntoisia ja taitavia kestopigmentointiartisteja Suomeen, ja uskon, että sinä olet juuri sellainen. Sitoudu sinäkin omiin unelmiisi ja tule rakentamaan itsellesi oma ura, joka on täynnä kauneutta ja itseluottamusta kestopigmentoinnin ihmeellisessä maailmassa!

 • Kestopopigmentointi koulutukset

  Kulmien kestopigmentointi peruskoulutuksen käyneille

  322,58 

  Tämä koulutus on tarkoitettu peruskoulutuksen käyneille tekijöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaa kulmakarvojen häivytys tekniikkaan.

  Koulutuksen alle vaaditaan hyvöksytysti suoritettu kestopigmentoinnin peruskoulutus tai
  ostettu peruskoulutus, jonka lissäksi halutaan käydä lisää syventäviä opintoja.

  Koulutus sisältää teorian verkkopintoina sekä 1 päivän lähiopetuksen, jossa teet kahdelle mallillesi kulmien kestopigmentoinnin shadow tekniikalla.

 • MicroTapping eyelilner

  Micro tapping – koulutus huulille

  459,68 

  Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis
  ottamaan kestopigmentointia, joka kestää iholla vuosia.
  Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen,
  joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät.

  Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita.

  Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen.
  Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja
  häivytettyihin silmienrajauksiin.

  Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

  Oletko käynyt jo Kestopigmentoinin perusteet?

  Tarjoamme Micro Tapping koulutuksen sinulle erikoishintaa, kysy lisää

 • Microblading

  Microblading koulutus

  782,26 

  Kaunis karvamainen microblading-tekniikka vaatii tarkkaa keskittymistä ja huolellisuutta.

  Koulutus sisältää laajan tietopaketin microbladingin historiaa, värioppia, hygienia ja ergonomiaa,
  muoto-oppia ja mittatyökalun käyttöä, sekä harjoittelemme karvan piirtämistä erilaisin tekniikoin ja mallein.

  Koulutuksessa harjoitellaan kasvojen ja kulmien muoto-oppia sekä peruskarvatekniikkaa, ensin paperille,
  sitten tekoiholle ja toisena päivänä 2 eri kulmamallille. Koulutuksessa käydään läpi myös hinnoittelua,
  käytännön apuja microbladingin markkinointiin, sekä vinkit ennen / jälkeen valokuvien ottamiseen.

   

   

 • Mikroneulaus koulutus

  Mikroneulaus koulutus Beauty Pad PRO

  241,94 

  Mikroneulauskoulutus Beauty Pad Pro-laitteella.

  Koulutukseen osallistuminen vaatii Beauty Pad PRO laitteen lisäksi mikroneulaukseen käytettävien tuotteiden ostamista

  Tuotepaketit räätälöidään jokaisen tarpeiden mukaisesti.