Mikroneulaus koulutus

241,94 

Kosmetologeille suunniteltu mikroneulauksen peruskoulutus,  jossa käydään teoriassa kaikki asiat läpi, joita sinun tulee tietää ja osata tehdessäsi tätä hoitoa.

Mikroneulauksen peruskoulutus on erinomainen tapa oppia perusteet mikroneulauksesta. Se on suunniteltu auttamaan aloittelijoita ja ammattilaisia ​​oppimaan mikroneulauksen perusteet. Tämä koulutus antaa sinulle kattavan ymmärryksen siitä, mitä mikroneulaus on ja miten se tehdään oikein. Ymmärtämään kuinka voit soveltaa mikroneulausta ja sen eri tekniikoita erilaisiin hoito indikaatioihin turvallisesti ja tehokkaasti ilman puudutteita tai verta.

Tulet oppimaan kaikki perusasiat ihon anatomiasta ja fysiologiasta yhdessä hygienian kanssa, jotka sinulla tulee olla hyvin hallussa, tehdessäsi tätä medikaalista hoitomuotoa hoitolassasi.

Koulutuksen aikana opit mikroneulauksen perusteet, kuten mikroneulauksen erilaiset neulat ja niiden käyttö syvyydet. Opit tiedostamaan mitä ihoon ei ja mitä kannata imeyttää.

Katsottuasi verkko teoria osuuden,  sinulla on kattava ymmärrys mikroneulauksesta ja sen tekemisestä. Olet tutustunut perustietoon ja nähnyt demon.

Käytännön harjoittelulla lähikoulutuksessa vahvistat omaa osaamistasi ja luot vahvemman pohjan ymmärrykselle kouluttajan opastaessa sinua kädestä pitäen antaen sinulle vinkkejä liiketyöskentelyyn.

Teorian ja menetelmän syvällinen ymmärtäminen on isoin osa koulutus kokonaisuutta. Sillä itse hoidon tekeminen on pelkkä mekaaninen työosuus.
Oppiessasi soveltamaan osaamistasi saat tehtyä tehokkaita ja monipuolisia sarjahoito kokonaisuuksia asiakkaillesi.

Tässä koulutuksessa hyödynnän kahta eri metodia. Ihon kykyä korjata hallittu trauma itsestään (trauma aiheutetaan mikroneulauksella) sekä ihon uudistautumisen aktivointia Monteil Parisin teho ampulleilla.

Ostaessasi Monteilin Lifting Penin kuuluu tämä koulutus sinulle laitteen hintaan.
Hoidon demo tehdään Monteil Parisin anti-again ihonhoito tuotteille, joista kerron lisää koulutuksessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 80330054205317 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Koulutus toteutetaan verkko & lähiopetuksen

Lähiopetukseen tarvitset mallin, jolle teet mikroneulaus kasvohoidon