Menystyksen polku

685,48 

Herää uuteen alkuun kanssamme! Verkkovalmennus, kesto 6 kuukautta:

🚀 Opi lisää asiakkaita ja vapauta ajan puute: – 3 inspiroivaa videota viikossa – Kattava tarkastelu 12 eri liiketoimintasektorilta

🌟 Onko sinulla haasteita yrityksesi punaisen langan, tuloksellisen tehokkuuden, suunnitelmallisuuden, itsesi johtamisen, selkeyden, rauhan, merkityksen, tarkoituksen, epäonnistumisen tunteiden, aikaansaamattomuuden, toistuvien asioiden tai ajanhallinnan ja taloudellisen tasapainon kanssa?

🎓 Valmennuksessa saat: – Joka viikko uudenlaisia ajatuksia ja näkemyksiä – Rutiineja ja suunnitelmallisuutta – Uuden tavan sitoutua tavoitteisiisi – Menestyksen polulla opit yksinkertaisen kaavan tehdä asioita eri tavalla – Koe onnistumisen tunteita päivittäin

💥 Löydä aito merkitys ja tarkoitus tekemisellesi!

🚀 Tule pysäyttämättömäksi: – Etenet päivittäin kohti tavoitteitasi ja unelmiasi – Koet vapautta ja taloudellista tasapainoa

🌈 Sinä todellakin ansaitset sen!

🌟 Jos vielä epäröit: – Elätkö nyt unelmiesi elämää?

Liity mukaan matkalle kohti menestystä ja merkityksellisyyttä! ✨

Lue lisää…

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 02052022 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kasvaako bisneksesi koko ajan vai onko esteeksi muodostunut vuoroin pula rahasta ja ajasta, asiakkaista tai omasta hyvinvoinnistasi? Junnaatko koko ajan paikoillasi, vaikka sinusta tuntuu, että haluat jo edetä matkallasi kohti tavoitteitasi?

Tämä on täysin normaalia, sillä nämä asiat vaikuttavat täysin yritystoimintaasi hidastaen sinua pääsemästä sinne missä haluat olla jo nyt. Olen huomannut, että yrityksen perusrakenteissa on hyvin usein puutteita, jotka vaikuttavat siihen pystytkö edes menestymään vai suhtaudutko yritystoimintaasi enemmän harrastu pohjalta. Usein näitä asioita ei edes tiedetä ja siksi ne ovat jääneet täysin vaille huomiota. Kun pohja on rakennettu hataralle pohjalle, sortuu se helposti kun läpimurto tapahtuu usein aivan hetkessä. Kun korjattavaa on liikaa kerralla, tuskastuu helposti. Alkaa miettimään, tätäkö minä oikeasti halusin. Tai sitten kun bisnes ei vaan kaikesta yrittämisestä lähde lentoon, olet hyvinkin helposti tiputtamassa hanskoja tiskiin.

Sinä olet tehnyt tähän saakka kaikki aivan loistavasti. Menestystäsi kuitenkin varjostaa omat uskomuksesi ja mielesi blogit. Ne ovat asioita, joita et ole koskaan edes ajatellut tai miettinyt niitä erilaisista näkökulmista käsin. Sinulle ei ole koskaan edes kerrottu tietoa, millä pystyt saamaan menestyksen tai olet kuullut niistä puhuttavan, mutta et ole ymmärtänyt miten ne viedään käytäntöön, koska sinulta on puuttunut rinnalla kulkija, joka opastaa ja auttaa sinua ymmärtämään asiat toisenlaisesta näkökulmasta käsin.

Menestyksen polku on 6 kk kestävä verkkovalmennus, jossa edistetään tavoitteitasi aivan jokainen päivä. Etenet 3 kk jaksoissa keskittyen yhteen osa-alueeseen kerrallaan tarkastellen sitä 12 eri näkökulmasta. Yhteisen yleisen tavoitteen rinnalle asetat oman tavoitteesi ja kuljet sitä kohti joka viikko. Opettelet johtamaan itseäsi kuten menestyvät yrittäjät opetellen suunnitelmallisuutta, sitoutumista ja uudenlaisia rutiineja.

Menestyksen polulla asetat itsellesi säännöllisiä tavoitteita ja määrittelet milloin olet saavuttanut ne.
Opit pilkkomaan asioita pieniksi stepeiksi, jolloin edistyminen tapahtuu kuin itsestään.
Tämän mahdollistaa se, että opetan sinulle KAAVAN, jota käyttämällä teet ne OIKEAT stepit asian etenemiseen. Voit jättää hyvästi aika ja rahasyöpöille asioille, jotka eivät ole vieneet tähänkään asti sinua sinne, minne olet halunnut mennä.

Matkan aikana pääset tutustumaan syvällisemmin omiin ajatuksiisi, tarkastelemaan toimintaasi ja muuttamaan ne tavalla, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Menestyksen polulla tarkastelemme joka viikko yhtä aihetta.

Mahdollisuuksien maanantaina
Avataan ajatuksia viikon aiheesta ja teet toimintasuunnitelman tälle viikolla.

Luot selkeyttä asioihin käyttämällä kehittämääni ”Tulevaisuuden muisto” menetelmää asioiden kirkastamiseen.

Inspiraatio keskiviikossa
Syvennymme viikon aiheeseen tarkastellen sitä yhdestä näkökulmasta avaten aiheelle uudenlaisia mahdollisuuksia.

Bile perjantaisin
Vahvistat luottamusta itseesi ja edistymiseesi. Tulet nimittäin huomaamaan, että kaikki mitä oletkaan tehnyt, on täysin linjassa tavoitteidesi kanssa. Juhlistamalla oman matkasi edistymistä aktivoit hermostoasi todella positiivisella ja menestystä edesauttavalla tavalla.

Valmennuksessa koostuu kahdesta syväluotaavasta osiosta:
Kuinka saat lisää asiakkaita
Vapaudu ajanpuutteen kahleista

Jokaista aihealuetta käsittelemme 12 viikon ajan. Teemat ja lisää Menestyksen polusta löydät tämän linkin takaa.

Materiaali käytössäsi ilman aikarajoitusta