Yritysvalmennukset

Tuottoisan liiketoiminnan pyörittäminen ei onnistu ilman perustietojen hallintaa ja jatkuvaa seuraamista. Ympäristömme muuttuu koko ajan ja meidän tulee muuttaa liikentoimintaamme sen mukaisesti.

Kauneusgurun Business valmennus kokonaisuus koostuu 9 valmennus kokonaisuudesta jotka sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään yrittäjinä toimineille. Jokaisen valmennuksen oppeja voi käyttää useiden eri osa-alueiden tarkasteluun ja rakentaa niistä helposti oman toimintansa tukipilarit.

Valmennus kokonaisuuksien lisäksi tarjolta löytyy myös yksilöllisistä henkilökohtaista valmennusta omien tarpeidesi mukaa.

 • Kauneushoitolasi nousukiitoon

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennus

  387,10 

  Miltä sinun varauskirjasi näyttää, kun kurkistat sen tilannetta nyt? Näyttääkö siellä siltä, kun haluaisit, vai toivoisitko sinne lisää ajanvarauksia?

  Eikä mitä tahansa ajanvarauksia, vaan varauksia sitoutuneilta, tyytyväisiltä unelma-asiakkailtasi, joiden kanssa kohtaamista odotat jo innoissasi?

  Ei reklamaatioita ja tyytymättömiä kerta-asiakkaita, joiden työn ilon vievää somemyrskyä joudut pelkäämään. Vaan nimenomaan asiakkaita, jotka haluavat juuri sinun luoksesi, ja ovat tyytyväisiä työhösi.

  Miltä kuulostaisi saada asiakkaita, jotka auttavat sinua jaksamaan ja nauttimaan työstäsi entistä enemmän?

  Ja vieläpä, niin että pysytyt jaksottamaan ajanvaraukset niin, että voit helposti ottaa myös lomaa muutaman kerran vuodessa ilman, että se vaikuttaa varaustilanteeseesi. Tämä tilanne on kauneushoitolassa ideaali ja varmasti myös sinunkin toiveesi, eikö vain? Toteutuuko se sinun kohdallasi?

  KAUNEUSHOITOLASI NOUSUKIITOON -verkkovalmennuksessa opetan sinulle Täyden varauskirjan kaavan. Sitä noudattamalla yllä kuvailemani tilanne on totta myös sinun työssäsi.

  Täyden varauskirjan kaavan avulla minä sain alle kuukaudessa hoitolani varauskirjan täyteen useaksi viikoksi eteenpäin. Se auttoi minua sitouttamaan asiakkaani ja teki heistä tyytyväisiä kanta-asiakkaita, jotka varasivat yhdellä käyntikerralla useita aikoja eteenpäin päästäkseen juuri minun luokseni hoitoon.

  Tämä kaava sopii kaikkiin tyhjän varauskirjan syndrooman aiheuttaneisiin tilanteisiin: uudelle yrittäjälle, äitiysloman jälkeen, opiskelun jälkeen, asiakasmäärän vähentymisen jälkeen jne.

  Lue lisää

   

   

 • Sielukas Some verkkovalmennus

  387,10 

  Automatisoitu some !!!

  Eikö kuulostakin ihanalta?

  Tule kanssani oppimaan kuinka teet somesta houkuttelevan ja luot siitä sellaisen jonka tekeminen on sinusta mukavaa ja kiinnostavaa. Tässä workshop koulutuksessa opit tekemään 33 somepostausta ja ajastamaan niiden julkaisemisen.

  Koulutuspäivän aikana käydään läpi asiat step by step, niin että annan sinulle mallin ja vinkit jonka jälkeen muokkaat saman asian omiin tarpeisiisi. Eli valmista tulee koko ajan 🙂

  ✔️ millaisia tunteita haluat herättää ja missä roolissa haluat olla esillä sometililläsi näissä postauksissa

  ✔️ valitsee itsellesi sopivan postaus välin ja opit kuinka ajasta niiden julkaisun – useampi eri vaihtoehto

  ✔️ opit millaiset kuvakategoriat helpottavat kuvien valintaa jolloin some kanavastasi tulee mielenkiintoiset ja mielekkäät rakentaa

  ✔️ opit etsimään brändisi ilmeen mukaisia kuvia, joissa huomioidaan arvosi ja näkökulman josta haluat tulla näkyväksi

  ✔️ opit miten kirjoitat mielenkiintoista teksti sisältöä ja kuinka keräät ideoita niihin

  ✔️ teet itsellesi markkinointi suunnitelman pariksi kuukaudeksi

  ✔️ luot itsellesi 33 kuvan postaus suunnitelman ja julkaiset ne

  Opittuasi tämän sisällön rakennuskaavan, joka houkuttelee kävijöitä sivullesi, osaat jatkossa tehdä tämän kaiken itse.

  Miten tämä hyödyntää sinua? Kun sinulla on somesuunnitelma on sivuillasi aina uutta sisältöä.

  Et koe huonoa omatuntoa kun asiat on tekemättä ja some huutaa tyhjyyttään. Sinun ei enää tarvitse miettiä mitä ja milloin poistaisit vaan saat luotua itsellesi markkinointi suunnitelman ja sille some suunnitelman. Näin voit etukäteen miettiä mihin asioihin haluat panostaa missäkin kuukaudessa.

  Mitä tarvitset?

  Yrityksen FB sivut
  Canva tilin
  Kiinnostusta ja intoa tehdä some markkinointia
  Aika olla läsnä koulutuksessa ilman häiriötekijöitä (saat myös tallenteen)

  Itse teen samalla Kauneusgurulle seuraavan somesuunnitelman. Eli näytän oikeasti kädestä pitäen miten teen kaiken käytännössä ‼️

  Säästä aikaa ja rahaa, sillä olen testannut sinulle jo kaiken valmiiksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä enää uudelleen.

  Tämän koulutuksen arvo on paljon enenmän kuin  mitä siitä maksat. Lisää vapaa-aikaa sekä paljon positiivisiä tunteita, itseluottamusta ja arvostusta omasta osaamisestasi. Sekä tietenkin näkyvyyttä asiakkaillesi ja uudenlaista sisältöä asiakkaillesi. Ja tietenkin uudenlaisella näkyvyydellä houkuttelee luoksesi uusia asiakkaita tai jos töitä riittää, niin pääset keskittymään unelma -asiakkaidesi löytämiseen.

  Mitä somesuunnitelma ja ajastus mahdollistaisi sinulle lisää tulevaisuudessa? Sekä sen oletko kiinnostunut lähtemään mukaan.

  Saat myös ennakko tehtävän, jossa kirkastat itsellesi paperille nämä liiketoiminnan perusasiat.

  🌱 kuka on unelma asiakkaasi, jolle tämän kaiken teet – tarkka määritelmä

  🌱 brändin ilmeen fontteineen, kuva- ja väri maailmoineen

  🌱 visio, missio ja tavoite

  🌱 minkä asiakkaan polttavan ongelman sinä ratkaiset

  🌱 logo

  🌱 kuvia itsestäsi

  🌱 Canva ohjelman käyttö (ilmainen appikaatio)

   

  Erotu selkeästi paikkakuntasi muista hoitoloista eduksesi.

  Lisä kuvissa muutama esimerkki, miltä Instagram fiidisi voi näyttää tämän koulutuksen jälkeen. Katso myös Kauneusgurun sometilit.

   

 • Menystyksen polku

  352,42 

  Kasvaako bisneksesi koko ajan vai onko esteeksi muodostunut vuoroin pula rahasta ja ajasta, asiakkaista tai omasta hyvinvoinnistasi?

  Junnaatko koko ajan paikoillasi, vaikka sinusta tuntuu, että haluat jo edetä matkallasi kohti tavoitteitasi?

  Tämä on täysin normaalia, sillä nämä asiat vaikuttavat täysin yritystoimintaasi hidastaen sinua pääsemästä sinne missä haluat olla jo nyt.
  Olen huomannut, että yrityksen perusrakenteissa on hyvin usein puutteita, jotka vaikuttavat siihen pystytkö edes menestymään vai suhtaudutko yritystoimintaasi enemmän harrastu pohjalta. Usein näitä asioita ei edes tiedetä ja siksi ne ovat jääneet täysin vaille huomiota. Kun pohja on rakennettu hataralle pohjalle, sortuu se helposti kun läpimurto tapahtuu usein aivan hetkessä.
  Kun korjattavaa on liikaa kerralla, tuskastuu helposti. Alkaa miettimään, tätäkö minä oikeasti halusin. Tai sitten kun bisnes ei vaan kaikesta yrittämisestä lähde lentoon, olet hyvinkin helposti tiputtamassa hanskoja tiskiin.

  Sinä olet tehnyt tähän saakka kaikki aivan loistavasti. Menestystäsi kuitenkin varjostaa omat uskomuksesi ja mielesi blogit. Ne ovat asioita, joita et ole koskaan edes ajatellut tai miettinyt niitä erilaisista näkökulmista käsin. Sinulle ei ole koskaan edes kerrottu tietoa, millä pystyt saamaan menestyksen tai olet kuullut niistä puhuttavan, mutta et ole ymmärtänyt miten ne viedään käytäntöön, koska sinulta on puuttunut rinnalla kulkija, joka opastaa ja auttaa sinua ymmärtämään asiat toisenlaisesta näkökulmasta käsin.

  Menestyksen polku on vuoden kestävä verkkovalmennus, jossa edistetään tavoitteitasi aivan jokainen päivä. Etenet 3 kk jaksoissa keskittyen yhteen osa-alueeseen kerrallaan tarkastellen sitä 12 eri näkökulmasta. Yhteisen yleisen tavoitteen rinnalle asetat oman tavoitteesi ja kuljet sitä kohti joka viikko. Opettelet johtamaan itseäsi kuten menestyvät yrittäjät opetellen suunnitelmallisuutta, sitoutumista ja uudenlaisia rutiineja.

  Menestyksen polulla asetat itsellesi säännöllisiä tavoitteita ja määrittelet milloin olet saavuttanut ne.
  Opit pilkkomaan asioita pieniksi stepeiksi, jolloin edistyminen tapahtuu kuin itsestään.
  Tämän mahdollistaa se, että opetan sinulle KAAVAN, jota käyttämällä teet ne OIKEAT stepit asian etenemiseen. Voit jättää hyvästi aika ja rahasyöpöille asioille, jotka eivät ole vieneet tähänkään asti sinua sinne, minne olet halunnut mennä.

  Matkan aikana pääset tutustumaan syvällisemmin omiin ajatuksiisi, tarkastelemaan toimintaasi ja muuttamaan ne tavalla, joka palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

  Menestyksen polulla tarkastelemme joka viikko yhtä aihetta.

  Mahdollisuuksien maanantaina
  Avataan ajatuksia viikon aiheesta ja teet toimintasuunnitelman tälle viikolla.

  Luot selkeyttä asioihin käyttämällä kehittämääni ”Tulevaisuuden muisto” menetelmää asioiden kirkastamiseen.

  Inspiraatio keskiviikossa
  Syvennymme viikon aiheeseen tarkastellen sitä yhdestä näkökulmasta avaten aiheelle uudenlaisia mahdollisuuksia.

  Bile perjantaisin
  Vahvistat luottamusta itseesi ja edistymiseesi. Tulet nimittäin huomaamaan, että kaikki mitä oletkaan tehnyt, on täysin linjassa tavoitteidesi kanssa. Juhlistamalla oman matkasi edistymistä aktivoit hermostoasi todella positiivisella ja menestystä edesauttavalla tavalla.

   

  Valmennuksessa koostuu neljästä syväluotaavasta osiosta:
  Kuinka saat lisää asiakkaita
  Vapaudu ajanpuutteen kahleista
  Muuta raha uskomuksiasi
  Paranna omaa hyvinvointiasi

  Jokaista aihealuetta käsittelemme 12 viikon ajan. Teemat ja lisää Menestyksen polusta löydät tämän linkin takaa.

 • Adelain beautyn uutiskirjeen tilaus

  Haluatko kuulla lisää tuotteistamme ja tarjouksista?
  Tai kenties ajatuksiani yrittämisestä ja kaikesta mikä liittyy kauneushoitolan arkeen?

  Kirjoittelen uutiskirjettä muutaman kerran kuussa ja voit milloin tahansa poistua listalta.

  Klikkaa alta uutiskirjeen tilauslomakkeeseen

   

 • Henkilökohtainen valmennus

  Henkilökohtainen bisness valmennus 60 min

  241,94 

  Haluatko päästä eteenpäin sinua paikoillaan pitävän asian kanssan ja saada bisneksesi jälleen tuottamaan?

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tässä tunnin valmennuksessa ehdimme katsoa yleiskuvaa asioista tai kaivautua yhteen asiaan hieman pintaa syvemmälle.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

 • Henkilökohtainen valmennus setti

  Henkilökohtainen bisness valmennus 4 * 60 min

  806,45 

  Tuntuuko sinusta, että kaikki kaatuu niskaan ja asiat ahdistaa?

  Tiedät että jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Ajatukset lentelee,
  mutta et saa niistä mistään kiinni.

  Tekemättömien töiden lista kasvaa ja tuntuu ettei tiedä mistä aloittasi
  tehdä, mikä olisi se
  tärkein asia mihin ensin kannattaa paneutua.

  Olen ollut samassa tilanteessa useasti ja tunnistan suurimman osan tuntemuksistasi sellaisiksi, jotka ole myös kokenut välillä useampaan kertaankin.

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

   

   

 • Ale! kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  17,74 

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan? Tätä olet varmasti pohtinut monesti yön pimeinä tunteina, silloin kun olet herännyt ja jäänyt pyörittelemään mielessäsi asioita, jolla saat talouden tasapainoon.
  Tämän 3 viikkoa kestävän verkkovalmennuksen avulla saat lisää vinkkejä ja ymmärrystä siihen miten ja miksi,  sinun kannattaa saada asiakkaasi palaamaan takaisin luoksesi.

  Tulet oppimaan kuinka rakennat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Sellaisen, jossa asiakas tuntee olonsa arvostetuksi ja tervetulleeksi. Opit mitä tietoa asiakkaasi odottaa saavansa sinulta palveluistasi ja tuotteistasi. Huomaat mikä merkitys on aidolla kuuntelemisella ja läsnä ololla. Saat lukuisia tapoja, jolla vahvistaa luottamuksen sidettä ja kasvattaa liikevaihtoa.

  Sinustakin on varmasti paljon järkevänpää käyttää aikaasi markkinoinnissa niihin asiakkaisiin, jotka sinut jo tuntevat, eikö niin? Sillä olen melko varma siitä, että tiedät miten paljon kalliimmaksi sinulle tulee luoda yhteyttä uusiin asiakkaisiin, kuin pitää huolta jo sinut tuntevista asiakkaista.

  Valmennuksessa pääset tutustumaan vanhoihin tuttuihin markkinointi tapoihin aivan uudenlaisesta näkökulmasta käsin. Vankan peruspohjan uudelleen koodauksen jälkeen pääset miettimään palvelu prosessin kulkua ja lisäämään tulosta antamalla enemmän huomiotasi tuote- ja palvelumyynnille.

  Osaatko jo erottautua massasta ja hyödyntää kokemusasiantuntija rooliasi? Entä tiedätkö millainen rooli asiakkaallasi on kokemusasiantuntijana? Tämä yksi ja sama asia kahdesta eri näkökulmasta antaa sinulle erottavan tekijä kun lähdet tekemään tuotteistamista ja lanseeraamista. Myös näistä asioista kerron lisää yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi (asiakkaiden meilipide) tässä verkkovalmennuksessa.

  Käytyäsi tämän valmennuksen, ymmärrät paljon selkeämmin mitä kaikkea sinulla on tarjottavana asiakkaidesi ongelmien ratkaisemiseksi. Ymmärrät paremmin heidän tarpeitaan ja osaat todella palvella häntä todella luontevasti. Tavalla kuin olisit ollut palvelualalla jo vuosikymmeniä.

  Tulet löytämään tavan, jolla erotut massasta eduksesi ja luot omasta yrityksestä vetovoimaisen paikan, jonne halutaan tulla aina uudelleen ja uudelleen.

  Kuinka san asiakkaan palaamaan hoitolaan verkkovalmennuksessa muuraat todella lujan uudenlaisen asiakaspalvelun pohjan. Opit parhaimmat niksit henkilökohtaisen markkinoinnin tekemiseen ilman maksettua mainontaa, somea tai alennusmyyntejä. Saat yksinkertaisen kaavan palveluidesi / tuotteidesi tuotteistamiseen ja lanseeraukseen.

  Kaikki tämä saapuu sinulle sähköpostiisi 3 viikon ajan lyhyinä yksinkertaisina, helposti sisäistettävin videoin, jota on yhteensä 8 tunnin verran. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä materiaali jää sinulle ilman mitään aikarajoitetta.

  Käytyäsi tämän valmennuksen läpi tiedät mihin asioihin sinun kannattaa seuraavaksi kiinnittää huomiota. Asiakas palvelustasi tulee muista erottautuvaa ja todella luontevaa. Lähdet omalle kasvupolullesi kohti unelmiesi elämää. Ja teet töitä luottamuksesta ja ymmärryksestä käsin, tietäen että sinulla on jo kaikki mitä tarvitset.

  Jos olet edelleen sitä mieltä, ettei tämä ei ole minulle. Niin voinko saada rehellisen vastauksen. Jos tiedät, millä tavalla saat lisää asiakkaita ja bisneksesi nousuun, niin miksi luit tänne saakka? Vastauksesi on silmiesi edessä. Älä enää mieti ja jahkaile, sillä sinun parempi tulevaisuutesi odottaa sinua ja on valmis tarttumaan sinua kädestä kiinni. Kulkemaan kohti omia unelmiasi!

  Yrityksesi tarkoitus on kasvaa ja kukoistaa, aivan kuten luontokin tekee. Kokeilla ja oppia lisää, muokata tietoa itsellesi sopivaksi ja sijoittaa omaan kasvuun ja vaurauteen. Hankkimalla lisää mahdollisuuksia varmistat sen, ettet tipu niukkuuden kuoppaan, jossa haluat vain varmistaa, ettet menetä enää yhtään lisää. Uskomaan harhaan, että tekemällä asioita samalla tavalla kuin ennenkin tulet saamaan uudenlaisia tuloksia.

  Sinulla on oikeus saada yritystoimintasi juuri sellaiseksi, kuin mistä olet haaveillut. Sinä todellakin ansaitset sen. Tartu tähän hetkeen ja katso minne se sinut vie.

  Lähde mukaan ja ota selvää mikä on se myynnin kasvun räjättävä salaisuus, joka tulee mullistamaan bisneksesi aivan täysin. Olen kertonut sen ainoastaan 2 kollekalleni tämän valmennuksen ulkopuolella. Oletko sinä seuraava, joka ottaa tämän todella tuottavan myynnin kaavan käyttöön?

 • Hinnoittele itsellesi lomaa

  Hinnoittele itsellesi lomaa

  177,42 

  Miten olet muodostanut hoitolasi hinnaston?

  Kopioitko sen jostain verraten sitä kaupunkisi yleiseen hintatasoon vai laskitko hinnat oikeasti niin, että otit huomioon kaikki hinnoitteluun ja brändiisi liittyvät seikat yhdessä kiinteiden ja muuttuvien kulujen kanssa?

  Jos sinusta tuntuu, että viivan alla on liian vähän tulosta ja loma jää vain haaveeksi on tämä koulutus kuin tehty sinulle.

  Kaipaako hoitolasi hinnasto päivittämistä tai olet tekemässä hoitolasi ensimmäistä hinnasto? Älä enää emmi, vaan osallistu tälle verkkokoulutukselle, joka on paljon enemmän kuin pelkkä hinnan laskeminen.

  • Brändisi kirkastusta
  • Kuinka erottautua massata
  • Järkevä ja kannattava työaika
  • Useita valmiita exeleitä ja ohjeet kuinka niitä käytetään

  3 viikkoa kestävässä verkkovalmennuksessa saat joka viikko useita videomuodossa olevia mini luentoja (lähes 6 tuntia) aiheista, jotka vaikuttavat hintojen muodostumiseen.

  Saat myös selkeät useita Exelin kaavoja ja opetan kuinka niitä käytät, joten aikaisempaa osaamista et tarvitse. Jos et halua käyttää tiedostoja voit printata taulukot kuvina ja laskea ne laskimella.

  Kaikki koulutusmateriaalit ovat käytössäsi aina ja saat käyttöösi myös kaikki tulevat materiaalit.

   

 • myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  Myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  362,90 

  Kosmetologeille ja kynsientekijöille suunnattu myyntikoulutus, jossa käsitellään niin tuotemyynnin onnistumisen elementtejä aivan uudesta näkökulmasta.

  Verkkovalmennus kokonaisuus, jossa opit myymään tuotteita ja kasvattamaan liikevaihtoasi ilman, että sinusta
  tuntuu siltä, että tyrkyttäisit tuotteita.

  Opetan sinulle Super myyjä kaavan, jonka avulla myyminen on helppoa ja tuloksellista.
  Saat tyytyväisempiä asiakkaita, onnistumisen tunteita ja enemmän liikevaihtoa!

  Super myynti kaavan lisäksi koulutuksessa käsitellään tunteiden merkitystä myyntityössä, käännetään myynnin myytit ympäri, visualisoidaan tulevaa ja poistetaan vanhoja uskomuksia.

  Koulutus koostuu 6  tunnin koulutus kokonaisuudesta, joka on pilkottu pienempiin osiin.
  Virtuaali valmennuksen jälkeen pääset tekemään itsenäisesti 3 viikon ajan, joiden aikana viet opitut asiat käytäntöön.

  Ryhmään kuuluu oma facebook ryhmä, jossa voit esittää kouluttajalle kysymyksiä ja kouutukseen osallistuja pääsevät sparraamaan toinen toisiaan.

  Kaikki koulutusmateriaali on käytössäsi ikuisesti.

  Koulutuksella 100 % tyytyväisyys takuu. Mikäli et saa oppien avulla tuloksia saat rahasi takaisin.
  Takuuehdot esitellään koulutukessa.