Yritysvalmennukset

Tuottoisan liiketoiminnan pyörittäminen ei onnistu ilman perustietojen hallintaa ja jatkuvaa seuraamista. Ympäristömme muuttuu koko ajan ja meidän tulee muuttaa liikentoimintaamme sen mukaisesti.

Kauneusgurun Business valmennus kokonaisuus koostuu 9 valmennus kokonaisuudesta jotka sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään yrittäjinä toimineille. Jokaisen valmennuksen oppeja voi käyttää useiden eri osa-alueiden tarkasteluun ja rakentaa niistä helposti oman toimintansa tukipilarit.

Valmennus kokonaisuuksien lisäksi tarjolta löytyy myös yksilöllisistä henkilökohtaista valmennusta omien tarpeidesi mukaa.

 • Järjestä menestyksekäs asiakasilta

  60,48 

  Hauatko oppia mitä kaikkea sinun tarvitsee tietää, kun haluat järjestää menestyksekkään asiakasillan?

  Tässä valmennuksessa käyn läpi prosessin, jossa otetaan huomioon hyvin monimuotoisesti kaikki ne asiat, jotka sinun on hyvä tietää ja toteuttaa, jotta saat asiakasillasta niitä tuloksia, jota haluat saavutaa.

  Ostettuasi valmenuksen lähetän sinulle sähköpostia, jossa on linkki itse valmennukseen videoihin, kesto n. 2 h.

  Prosessin tueksi saat myäs työkirjan ja checklistan.

  Valmennuksen valmistumisen jälkeen löydät linkin myös omista tiedoistani (sama kohta mistä kirjauduit sisään)

  Suosittelen käymään valmennuksen läpi joka kerta ennenkuin ajat järjestämään uutta tapahtumaa.
  Linkki on henkilökohtainen, mutta sillä ei ole erillistä voimassaolo aikaa.

   

 • Sekasorrosta selkeyteen – 6 kk henkilökohtainen valmennusmatka

  1 209,68 

  On aika ottaa elämäsi jälleen haltuun.

  Be the CEO – Do to work – Have yuour dream life!

  Kaikki on vaan niin paljon helpompaa kun opit tuntemaan itsesi syvällisemmin – aitona omana itsenäsi ilman suojamuureja tai sitä mitä muut sanovat sinun olevan.
  Löytämään omat lahjakkuutesi ja vahvuutesi, joiden ympärille voit rakentaa vahvan ja kestävän bisneksen.

  Löytää ne varjot, jotka palaavat aina luoksesi estäen sinua etenemästä kohti haluamaasi päämäärää.  Huomaamaan asioiden mukanaan tuomat ihanat asiat, jotka vievät sinua kohti tasapainoa ja turvaa ja vaurautta.

  Kirkastamaan omia tavoitteitasi ja löytömään selkeyden siihen kuka sinun tulee olla, jotta saavutat unelmasi itsesi johtamisen työkalujen avulla.

  Oppiessasi tuntemaan itsesi entistä paremmin alat ymmärtämään, mihin asioihin huomiota kiinittäen saat isoimmat ja nopeimmat muutokset elämänhallinnassani aikaiseksi. Sillä ne ovat myös niitä asioita, jotka vaikuttavat täysin siihen, mikä on oma jakasamisesi, intohimosi ja motivaatiosi yrityksesi toimitusjohtajana. Sillä se sinä olet, vaikka olisit omasta mielestäsi vain toiminimi yrittäjä.

  Matka aikana löydät sinulle oikeat näkökulmat asiakkaiden kanssa työskentelyyn, jotka tekevät sinusta majakan, joka vetää asiakkaita puoleesi. Sillä haluat varmasti olevan mielummin asiakasmagneetti kuin pelasalus, joka yrittää koko ajan selviytyä läpi myrsyn. Löytää turvaa varmuutta ja rauhaa – tilannetta, jossa pääsee nauttimaan elämästä.

  Saat selkeyden miksi sinä. Mitkä asiat tekevät sinusta niin ainutlaatuisen. Kuka on sinun asiakkaasi syvällisemmin kuin perinteisessä asiakasprofiilissa, jonka tunteminen ei ole tuonut sinulle vielä riittävästi unelma-asiakkaitasi. Sillä kun tiedät minkä asian ympärillä ammattisi ydin pyörii, millaisessa työympäristässä töitä tehden olet parhaimmillasi tuoden esille sinun ainutlaatuista brändiäsi teet tulosta, joka tuo sinulle taloudellista vakautta ja vaurautta.

  Voit unohtaa ylipitkien työpäivien tekemisen, sillä opetan sinulle menetelmät millä osaat aina kuunnella itseäsi ja omaa jaksamistasi. Lopetat kilpajuoksun rahan perässä ja alat voimaa paremmin, sillä teet päätökset täysin linjassa itsesi kanssa kuunnellen itseäsi ja tehden ympärillesi selkeitä rajoja ja uusia toiminta malleja.

  Tapaamme joka viikko tunnin ajan zoomissa tai kasvokkain luonani turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Käymme yhdessä läpi sen hetken kipukohtia, jotka vievät huomion etenemiseltäsi. Sinä määrittelet suunnan ja vauhdin. Minä kuljen rinnallasi tukien ja pitäen huolen, että matka etenee kohti päämäärää samalla kun otat uuden elämäsi ensiaskelia. Tapaamisesta saat mukaa uudenlaisen ymmärryksen lisäksi tehtäviä, jotka edistävät matkantekoasi. Käytössäsi on itseopiskelu materiaali pankki, joka valmistuu kevään -24 aikana. Sen lisäksi annan sinulle yksilöllisiä testaamiani metodeja ja työkaluja, joiden avulla pääset halutessasi nopeuttamaan matkaasi.

  Tulet huomaamaan kuinka puolessa vuodessa elämäsi muuttuu todella radikaalisti. Tiedän, että se tuntuu uskomattomalta ja pelottavalta.Olen itsekin käynyt tämän matkan läpi ja omien kokemuksieni ja kokeilujeni avulla tiedän, että pystyt saavuttamaan saman nopeammin kuin minä. Sillä osaan kertoa sinulle käytännönläheisesti mihin asiohin keskittyä missäkin vaiheessa. Osaan kertoa ratkaisuja, jotka varmasti luovat elämääsi lisää tilaa ja vapautta. Kaikkea sitä, mitä elämääsi tässä hetkessä kaipaat

  Ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  Tutkimusmatkailija ja kokeilija
  Innovatiivinen liideri, joka toimii pioneerin tavoin

  Ansu Malinen
  Uuden ajan markkinoinnin ja brändäyksen valmentaja

 • Human Desing kartan tulkinta bisnes näkökulmasta 60 min

  120,97 

  Human desing (HD) on 37 vuotta vanha metodi, jossa yhdistyy itämaiden vanha viisaus ja kvanttifysiikka yhteen tavalla, joka yhdistyy DNA:han.

  Kuvan karta voi täyttää tosi mystiseltä ja oudolta, mutta siitä voidaan lukea 1000 eri asiaa yksilöllisesti. Sillä jokaisella ihmisellä on oma karttansa, ome kuvansa joka perustuu omaan syntymähetkeen.

  Se on yhdistelmä lukuisista metodeista, jotka tuovat sinulle selkeyttä kuka sinä olet ja minkälaista matkaa olet tullut maanpäälle kulkemaan. Mikä on elämn tarkoituksesi, millainen on bisneksesi brändityyppi, millä tavalla tekemäsi markkinoiti saa asiakkaat tulemaan luoksesi kuin majakka, kuinkä käytät omaa jaksamista tehokkaasti ilman, että sairastutat ja uuvutat itsesi. Se kertoo myös sen miten tee päätöksiä, jotka ovat täysin linjassa kanssasi, mistä näkökulmasta toteutat omaa ammatiasi ja millaisessa työympäristössä tavalla, joka jälleen herättää asiakkaat huomaamaan ainutlaatuisen brändisi. Brändin joka koostuu sinun yksilöllisistä ja ainutlaatuisista lahjoistasi ja vahvuuksistasi.

  Asiat, jotka kartta näyttää eivät ole ennustuksia tai uskomuksia. Ne ovat asioita, jotka sinä oivallat ja yhdistät elämääsi avainsanojen kautta. Itsekkään en aluksi uskonut ja pitänyt asiaa totena, mutta kun tutustuin enemmän karttaani, peilikuvaani minusta ja siitä, miten muut minut näkevät, muutti se elämäni ja bisnekseni täysin. Sain varmuuden, rohkaisua ja ennenkaikkea ymmärrystä siitä, miksi olen käyttäytynyt ja toiminut tavalla, jossa elämä on tuonut minut tähän pisteeseen. Aloin ymmärtämään asioita uudella tavalla. Esteinä pitämäni asiat muuttuivat mahdollisuuksiksi ja upeiksi lahjoiksi. aloin nähdä elämää ja sen suomia mahdollisuuksia aivan uudessa valossa. Ja näin tapahtui monelle asialle, kun muutin niiden merkityksen ja tarkoituksen. Avainsanojenavulla löysin uudenlaisia yhteyksiä, merkityksiä ja tarkoituksia.

  Enkä minä ollut ainoa. Sillä olen saanut paljon aivan häkellyttävää palautetta jo niiltä 50 asiakkaalta, joiden elämää olen auttanut Human Desingin ja Gene keysien avulla. Saamaan lisää ymmärrystä itsestä. Muutama näistä palautteista on jo esillä: www.kauneusguru.fi joka on muuttumassa pian osoitteeksi: www.ansumalinen.fi

 • Tiedä mitä haluat – 30 päivän matka ajatustesi selkeyttämiseen ja suunnan kirkastamiseen

  233,87 

  Tiedä mitä haluat, on verkkovalmennus unelmiesi elämän luomiseen.

  Opi löytämään asioita, joita haluat elämääsi. Havahdut siihen, mitä kaikkea ihanaa ympärilläsi jo on. Löydät oman polkusi, jonka varrella sateenkaaren pää on.

  Tässä verkkovalmennuksessa kuljen rinnallasi 4 viikon ajan, avaten sinulle uusia näkökulmia omien unelmia tavoitteidesi asettamiseen ja toteuttamiseen. Tulet huomaamaan kuinka avoimien ovien takaa löytyy aivan uudenlainen motivaatio kulkea kohti tavoitteitasi.


  Mitä sisältää:

  🖥 30 x videoita, joka päivä uusi aihe

  🖥 26 x työkirjaa, josta muodotuu unelma elämäsi käsikirjoitus

  🖥 1 x Uuden elämäni manifestaatio”

   


  Matkan aikana tulet kirjoittamaan itsellesi käsikirjan, johon avaat sinulle tärkeitä asioita. Sitä mitä nämä asiat merkitsevät ja tarkoittavat sinulle!:

  ✨ Syvennyt miettimään omaa minä kuvaasi

  ✨ Löytämään asioita, joita haluat aidosti elämääsi

  ✨ Tuomaan elämääsi lisää asioita, joita rakasta

  ✨ Voimaan paremmin kaikilla elämäsi tasoilla

  ✨ Tarkastelet itseäsi, työtäsi ja läheisiäsi erilaisesta näkökulmasta käsin

  ✨ Löydät elämääsi lisää asioita, jotka enegisoivat ja voimaannuttavat sinua

 • Paikanvaraus

  Avaa lukot, syvenny juurisyihin ja mahdollista oma menestyksesi

  161,29 

  Olet varmasti huomannut, miten eteesi tulee välillä asioita, jotka estävät matkaasi edetä.

  Ne sisältävät paljon tunteita, palauttavat mieleen epämiellyttäviä muistoja ja jopa saavat sinut jähmettymään paikoillesi.
  Nostamaan pelon pintaan ja blokkaavat kaiken toimintasi.

  Tämä valmennus on sinulle, kun haluat lähteä eheytymis matkalle ottamalla askelia sisimpääsi.
  Tunnistamaan asioita mielessäsi ja kehossa. Puhumaan niistä avoimesti ja luottamuksella.
  Löytämään niihin juurisyyt, käsitellä niitä rakkaudella ja päästää niistä irti.

  Sen sijaan, että lakaiset ongelmat ja tunteesi maton alle, josta ne myöhemmn pomppaavat esiin, kannattaa asiat käsitellä silloin kun olet siihen valmis.
  Asioiden kieltäminen ja siirtäminen eteenpäin palauttaa sinut jossain vaiheessa takaisin kipupisteeseen ja itse asiassa on koko ajan matkallasi mukana nakertaen sinua pikku hiljaa sisäisesti, vaikka et sitä tiedäkkään.

  Mindset valmentajana tarkkailen koko ajan prosessia ja ohjaan sinua koko matkan ajan.

  Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla,  sillä tapaamisemme on läsnäolevaa juttelua asiasta, jonka syvällisempään mekirykseen ja tarkoitukseen haluat paneutua paremmin.

 • Kauneushoitolasi nousukiitoon

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennus

  629,03 

  Haluatko oppia miten saat kauneushoitolasi nousukiitoon vain 8 viikossa?

   Useimmat kauneushoitola yrittäjät tekevät bisnespäätöksensä uskomusten ja arvailujen varassa, ilman varmuutta siitä mitä oikeasti pitäisi tehdä.

  >>  Venytät työpäivääsi täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, koska et luota siihen, että hän tulee luoksesi jatkossa, jos määrittelet itsellesi tiukat rajat eli työajat

  >>  Et oikein tiedä kuka on sinun unelma-asiakkaasi, joita tekemällä teet 80 % liikevaihdosta

  >>  Kaipaat uutta inspiraatio, mutta et uskalla tulla rohkeasti esille omana itsenäsi sillä upealla ammattitaidolla, joka sinulla on

  >>  Olet yrittänyt löytää uusia asiakkaita, mutta teitpä mitä tahansa, sinusta tuntuu ettei markkinointisi tuota haluttua tulosta

  >>  Pelkäät ettei asiakkaat löydä sinua, siitä huolimatta matkit tekemällä samoja asioita kuin kaikki muut kauneushoitolat

  >>  Sinusta tuntuu etteivät rahasi riitä laskuihin tai bisneksesi kehittämiseen, kunhan saisi edes maksettu itselle ensin

  >>  Haluat profiloitua ihonhoidon asiantuntijaksi, mutta et tiedä miten sen tekisit, kun osaamisesi on niin laaja

  >>  Koet, ettet hallitse aikaasi vaan aika hallitsee sinua. Teet kokoaja jotain, mutta siitä huolimatta ToDo lista kasvaa nopeammin kuin lyhenee

  Kuulostiko tutulta? Jos yksikin asioista osui ja upposi, haluat varmasti tietää, kuinka  menestyvät kauneushoitola yrittäjät ovat ottaneet nämä asiat haltuun.

  Antamalla minulle 2 tuntia viikossa 8 viikon ajan, niin näytän sinulle askel askeleelta, kuinka saat nostettua kauneushoitolasi uudelle tasolle.

  Sillä, jos hukutat itsesi töihin saadaksesi enemmän rahaa, mutta siitä huolimatta et ole saanut kauneushoitolaasi menestymään, on tämä verkkovalmennus tehty juuri sinulle!

  Kauneushoitola yrittäjän sinun kannattaa ottaa todellakin bisneksi haltuun. Johtaa sitä itse, eikä antaa muiden ohjailla tekemisiäsi.

   Miksi?

  Sillä miten hyvä oletkin siinä mitä teet, ei sillä ole mitään väliä jos kukaan ei tiedä mitä sinä teet ja kuka sinä olet. Eikä kukaan muu pysty tätä tekemään puolestasi, ennen kuin olet tehnyt siihen vaadittavat pohjatyöt. Sitä ennen sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

   

  Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen ymmärryksen asiakkuuksista sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

  Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiisi menestyä.

  Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

  Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit 8 viikossa, kuinka kostat bisneksesi uudelle tasolle

  jolloin tiedät selkeästi, mistä olet tulossa ja minne olet menossa (tiedät mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi rohkeasti ja luottavaisesti edeten kohti päämäärääsi)

  jotta saat asiakkaasi toimimaan haluamallasi tavalla (avaamaan lompakkonsa)

  jolloin asiakkaasi valitsevat sinut kilpailijasi sijaan (koska osaat erottautua massasta, jolloin kaikki huutava sinulle ”KYLLÄ”)

  > ilman, että annat ällöttävää kuvaa osta, osta tyrkyttämisestä (vaan aidolta asiakkaan auttamiselta)

  jolloin asiakkaasi eivät voi eivätkä halua vastustaa sinua (sillä nyt he uskovat ja luottavat siihen, että sinä voit ratkaista heidän ongelmansa)

  joka antaa sinulle taloudellista tasapainoa (saat maksettua helposti sekä omat että yrityksen laskut)

  > jolloin sinun ei enää tarvitse venyttää työpäivääsi saadaksesi lisää rahaa (vaan voit itse määritellä työaikasi ja lomasi tavalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden palautua)

   

  Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit kirkastamaan tavoitteitasi, mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi ja kasvattat omaa bisnesosaamistasi.

  8 viikon tehovalmennuksen avulla opit, kuinka rakennat toiminnallesi vahvan kivijalan, joka tuottamaan sinulle aivan uudenlaisia tuloksia – itsevarmasti ja ilman ahdistavaa tyrkyttämisen tunnetta. Kirkastat tavoitteitasi ja mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi samalla kasvattaen omaa bisnes osaamistasi.

  Opit tekemään muutamia yksinkertaisia mindset muutoksia jolloin saat yhdessä kehittämäni metodin avulla enemmän aikaiseksi.

  Erotus kollegoistasi eduksesi, sillä he eivät vielä tiedä tästä valmennus ohjelmasta. (Ja voin kertoa, että heitä on PALJON)

  Mutta varmaan vielä mietit onko tämä minulle? Voin sanoa käsi sydämellä, että kyllä on. Olen varma, että haluat nostaa hoitolasi seuraavalle tasolle, saada lisää asiakkaita, tehdä lyhyempää työpäivää ja mutta saada enemmän rahaa. Ovatpa motiivisi mitkä tahansa on tämä kuin tehty sinulle.

   

  Ja kukaan ei pysty tekemään tätä puolestasi, sillä kukaan muu ei voi olla sinä ja kertoa asioita sinusta olettamuksilla, jotka eivät ole totta.

   

  Sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

   

  Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen asiakasymmärryksen sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

  Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat  mahdollisuuksiisi menestyä.

  Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

  Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

   

 • Sielukas Some verkkovalmennus

  387,10 

  Automatisoitu some !!!

  Eikö kuulostakin ihanalta?

  Tule kanssani oppimaan kuinka teet somesta houkuttelevan ja luot siitä sellaisen jonka tekeminen on sinusta mukavaa ja kiinnostavaa. Tässä workshop koulutuksessa opit tekemään 33 somepostausta ja ajastamaan niiden julkaisemisen.

  Koulutuspäivän aikana käydään läpi asiat step by step, niin että annan sinulle mallin ja vinkit jonka jälkeen muokkaat saman asian omiin tarpeisiisi. Eli valmista tulee koko ajan 🙂

  ✔️ millaisia tunteita haluat herättää ja missä roolissa haluat olla esillä sometililläsi näissä postauksissa

  ✔️ valitsee itsellesi sopivan postaus välin ja opit kuinka ajasta niiden julkaisun – useampi eri vaihtoehto

  ✔️ opit millaiset kuvakategoriat helpottavat kuvien valintaa jolloin some kanavastasi tulee mielenkiintoiset ja mielekkäät rakentaa

  ✔️ opit etsimään brändisi ilmeen mukaisia kuvia, joissa huomioidaan arvosi ja näkökulman josta haluat tulla näkyväksi

  ✔️ opit miten kirjoitat mielenkiintoista teksti sisältöä ja kuinka keräät ideoita niihin

  ✔️ teet itsellesi markkinointi suunnitelman pariksi kuukaudeksi

  ✔️ luot itsellesi 33 kuvan postaus suunnitelman ja julkaiset ne

  Opittuasi tämän sisällön rakennuskaavan, joka houkuttelee kävijöitä sivullesi, osaat jatkossa tehdä tämän kaiken itse.

  Miten tämä hyödyntää sinua? Kun sinulla on somesuunnitelma on sivuillasi aina uutta sisältöä.

  Et koe huonoa omatuntoa kun asiat on tekemättä ja some huutaa tyhjyyttään. Sinun ei enää tarvitse miettiä mitä ja milloin poistaisit vaan saat luotua itsellesi markkinointi suunnitelman ja sille some suunnitelman. Näin voit etukäteen miettiä mihin asioihin haluat panostaa missäkin kuukaudessa.

  Mitä tarvitset?

  Yrityksen FB sivut
  Canva tilin
  Kiinnostusta ja intoa tehdä some markkinointia
  Aika olla läsnä koulutuksessa ilman häiriötekijöitä (saat myös tallenteen)

  Itse teen samalla Kauneusgurulle seuraavan somesuunnitelman. Eli näytän oikeasti kädestä pitäen miten teen kaiken käytännössä ‼️

  Säästä aikaa ja rahaa, sillä olen testannut sinulle jo kaiken valmiiksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä enää uudelleen.

  Tämän koulutuksen arvo on paljon enenmän kuin  mitä siitä maksat. Lisää vapaa-aikaa sekä paljon positiivisiä tunteita, itseluottamusta ja arvostusta omasta osaamisestasi. Sekä tietenkin näkyvyyttä asiakkaillesi ja uudenlaista sisältöä asiakkaillesi. Ja tietenkin uudenlaisella näkyvyydellä houkuttelee luoksesi uusia asiakkaita tai jos töitä riittää, niin pääset keskittymään unelma -asiakkaidesi löytämiseen.

  Mitä somesuunnitelma ja ajastus mahdollistaisi sinulle lisää tulevaisuudessa? Sekä sen oletko kiinnostunut lähtemään mukaan.

  Saat myös ennakko tehtävän, jossa kirkastat itsellesi paperille nämä liiketoiminnan perusasiat.

  🌱 kuka on unelma asiakkaasi, jolle tämän kaiken teet – tarkka määritelmä

  🌱 brändin ilmeen fontteineen, kuva- ja väri maailmoineen

  🌱 visio, missio ja tavoite

  🌱 minkä asiakkaan polttavan ongelman sinä ratkaiset

  🌱 logo

  🌱 kuvia itsestäsi

  🌱 Canva ohjelman käyttö (ilmainen appikaatio)

   

  Erotu selkeästi paikkakuntasi muista hoitoloista eduksesi.

  Lisä kuvissa muutama esimerkki, miltä Instagram fiidisi voi näyttää tämän koulutuksen jälkeen. Katso myös Kauneusgurun sometilit.

   

 • Täydellinen menestyvän kauneusyrittäjän bisnespakki

  2 518,55 

  Kaikki mitä tarvitset viedäksesi bisneksesi uudelle tasolle

  Syvennä tietouttasi ja lisää ymmärrystäsi. Tässä kattavassa kokonaisuudessa onavaimet upeisiin mahdollisuuksiin, joilla mahdollistat itsellesi unelmien elämän.

  Etene omaan tahtiin, ilman mitään aikarajoituksia.

   


  Mitä sisältää:

  🖥  9 bisnesvalmennusta

  🖥  60 tuntia videovalmennusta

  🖥 50 työkirjaa

   

   


  Tulet syventymään monipuolisesti vahvan bisnes pohjan rakentamiseen tavalla, joka antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia ja vapautta:

   

  ✨ Rakenna itsellesi vahva bisnespohja

  ✨ Löydä itsellesi yksilöllinen tapa löytää unelma-asiakkaita

  ✨ Ansaitse enemmän tekemällä vähemmän töitä

  ✨ Opi ajattelemaan ajasta aivan uudella tavalla

  ✨ Siirry niukkuudesta vaurauteen ja menestykseen

  ✨ Löydät elämääsi lisää asioita, jotka enegisoivat ja     voimaannuttavat sinua

   


  Maksu jälkeen, käyn siirtämässä sinut käsin valmennusalustalle

  Jonka jälkeen saat tunnukset ja linkin valmennusalustalle sekä ensimmäinen sähköpostiisi saapuva valmnnuskokonaisuus alkaa tulla luoksesi.
  Olen ajastanut loput  7 valmennusta tulemaan sinulle pikku hiljaa toukokuun loppuun mennessä.


  Matkan aikana tulet huomaamaan, kuinka mielesi alkaa keskittymään asioihin, joita haluat elämääsi sen sijaan, että keskittyisit niihin seikkoihin, mitä sinulla ei ole. Alat kulkemaan omaa polkuasi pitkin pois niukkuudesta kohti vaurautta.

   

  LÄHDE MUKAAN JA LUO ITSELLESI UNELMIESI ELÄMÄ!

 • Paikanvaraus

  Henkilökohtainen bisnes mentorointi tuntiveloituksella

  120,97 

  On tilanteita, jolloin kaipaa nopeaa apua ja täsmällisiä ohjeita päästäkseen eteenpäin.

  Päästä purkamaan ajatuksia ja selkeyttämään niitä, saaden samalla vinkkejä ja apua miten asian voi ratkaista mahdollisimman yksinkertaisesti ja nopeasti

  Bisnesmentorointi on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä nopeasti kiveän asiasi kanssa eteenpäin sen sijaan, että käyttäisit aikaasi saman asian käymiseksi läpi verkkovalmennuksessa.

  Mentoroinnin ja valmennuksen ero piilee siinä, että valmennuksessa esitän sinulle hyviä kysymyksiä ja kerron taustalla olevaa tietoisuutta, mutta sinä löydät kaikki vastaukset sisimmässäsi.
  Mentoroinnissa taas pääset ammentamaan osaamistani yritysmaailmasta yli 30 vuoden ajalta. Uskon, että olen elämnyt läpi useammankin kerran tilanteen jossa olet nyt. Valitessasi tämän tuotteen päästäksesi matkalla eteenpäin saat vinkkejä neuvoja, ohjeita, koulutusta asioiden ratkaisemiseksi.

  Yhdellä t

   

 • Menystyksen polku

  685,48 

  Herää uuteen alkuun kanssamme! Verkkovalmennus, kesto 6 kuukautta:

  🚀 Opi lisää asiakkaita ja vapauta ajan puute: – 3 inspiroivaa videota viikossa – Kattava tarkastelu 12 eri liiketoimintasektorilta

  🌟 Onko sinulla haasteita yrityksesi punaisen langan, tuloksellisen tehokkuuden, suunnitelmallisuuden, itsesi johtamisen, selkeyden, rauhan, merkityksen, tarkoituksen, epäonnistumisen tunteiden, aikaansaamattomuuden, toistuvien asioiden tai ajanhallinnan ja taloudellisen tasapainon kanssa?

  🎓 Valmennuksessa saat: – Joka viikko uudenlaisia ajatuksia ja näkemyksiä – Rutiineja ja suunnitelmallisuutta – Uuden tavan sitoutua tavoitteisiisi – Menestyksen polulla opit yksinkertaisen kaavan tehdä asioita eri tavalla – Koe onnistumisen tunteita päivittäin

  💥 Löydä aito merkitys ja tarkoitus tekemisellesi!

  🚀 Tule pysäyttämättömäksi: – Etenet päivittäin kohti tavoitteitasi ja unelmiasi – Koet vapautta ja taloudellista tasapainoa

  🌈 Sinä todellakin ansaitset sen!

  🌟 Jos vielä epäröit: – Elätkö nyt unelmiesi elämää?

  Liity mukaan matkalle kohti menestystä ja merkityksellisyyttä! ✨

  Lue lisää…

 • Adelain beautyn uutiskirjeen tilaus

  Haluatko kuulla lisää tuotteistamme ja tarjouksista?
  Tai kenties ajatuksiani yrittämisestä ja kaikesta mikä liittyy kauneushoitolan arkeen?

  Kirjoittelen uutiskirjettä muutaman kerran kuussa ja voit milloin tahansa poistua listalta.

  Klikkaa alta uutiskirjeen tilauslomakkeeseen

   

 • Life Coatsing valmmennus

  Life Coat valmennus 4 kertaa

  645,16 

  Tällä matkalla toimin oppaanasi sisimpääsi.

  Kaikki LCF Life Coach® valmennukset rakentuvat positiivisen-, kognitiivisen ja valmentavan psykologian periaatteisiin hyödyntäen NLP:tä, Mindfulnesia ja Mind – Body Bridgin metodeita. Tapaamisissa hyödynnetään hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä kokemusperäisiä käytäntöön vieviä toimintamalleja. Asioita käsitellään itsetuntemusta kuunnellen, tietoisuus taitoja oppien myönteistä ajattelu mallia vaalien johdattaen ajattelua uusiin suuntiin ja toimintamalleihin ottaen huomioon ajatukset uudenlaisista näkökulmista, tunteet, tahtotila ja niistä muodostuvat uudet toimintamallit.ennusmuoto, jossa yhdistyy kongnitiivinen käyttäytymisteoria, positiiviset ajatusmallit, NLP sekä erilaiset mielikuvaharjoitukset.

  Valmennus sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista kasvokkain tai etänä. Jokaiselle tapaamiselle määritellään yhdessä aihe ja sille tavoitteet, jotka lopulta muodostavat toiminnan askeleet. Valmennuksen aikana opastan sinua kysymysten avulla löytämään kaikki vastaukset sisimmästäsi ja pääset tarkastelemaan asioita vielä itsenäisesti kotitehtävien kautta.

  Jokainen valmennus kerta on aina yksilöllinen, vaikka siinä käsiteltäisiinkiin samaa aihetta kuin edellisellä kerralla. Kun haluat muutosta elämääsi olipa kyseessä mielessäsi pyörivät asiat töitä, lähipiiristäsi tai itsestäsi on Life Coatsing valmennukset siinä oivallinen apu löytämään sisimmästäsi se aito sinä, joka voi ilmentää omaa yksilöllisyyttä omista tarpeistaan käsin ilman, että annat itsesi ohjautua muiden mielipiteistä käsin.

   

  Mikäli haluat ostaa jokaisen valmennuskerran erikseen, ota minuun yhteyttä. Ostaessasi valmennukset 4 erässä sitoudut maksamaan jokaisen valmennuskerran.

  Varatut ajat ovat sitovia ja sovitun valmennuskerran käyttämättä jättäminen ilman sairastumista ei edellytä automaattisesti uuden ajan saamista samaan hintaan.

  Edullisemmat ”opiskelija hintaan ” tehtävät valmennukset voimassa syksyn 2021 ajan.
  Aikoja saatavilla rajoitetusti,  joka voi välilä tarkoittaa valmennuksen aloittamisen siirtymistä useidenkin viikkojen päähän.
  Halutessasi varmistaa aloituksen avamkohdan voit sopia ensin kanssani valmennusajat, jotka vahvistuvat maksun jälkeen.

   

 • Henkilökohtainen valmennus

  Henkilökohtainen bisness valmennus 60 min

  161,29 

  Haluatko päästä eteenpäin sinua paikoillaan pitävän asian kanssan ja saada bisneksesi jälleen tuottamaan?

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tässä tunnin valmennuksessa ehdimme katsoa yleiskuvaa asioista tai kaivautua yhteen asiaan hieman pintaa syvemmälle.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

 • Henkilökohtainen valmennus setti

  Henkilökohtainen bisness valmennus 4 * 60 min

  604,84 

  Tuntuuko sinusta, että kaikki kaatuu niskaan ja asiat ahdistaa?

  Tiedät että jotain pitäisi tehdä, mutta mitä? Ajatukset lentelee,
  mutta et saa niistä mistään kiinni.

  Tekemättömien töiden lista kasvaa ja tuntuu ettei tiedä mistä aloittasi
  tehdä, mikä olisi se
  tärkein asia mihin ensin kannattaa paneutua.

  Olen ollut samassa tilanteessa useasti ja tunnistan suurimman osan tuntemuksistasi sellaisiksi, jotka ole myös kokenut välillä useampaan kertaankin.

  Elämäntehtäväni on auttaa kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä rakentamaan itselleen menestyvä bisnes.
  Autan sinua löytämään sinulle sopivat ratkaisut ja tavat, joiden avulla pääset kohti tavoitteitasi.

  Tapaamisiin osallistuminen on yksinkertaista, saavut luokseni tai avaat lähettämäni linkin, jolloin olemme läsnä toisillemme etäyhteydellä.

  Mielessäsi on varmasti jo jokin aihe, joka painaa mieltäsi. Alla olevalta listalta löydät lisää aiheita, joiden parissa työskentelen säännöllisesti:

  Aiheita voivat olla esim. tuote / palvelu myynti, hinnasto, markkinointisuunnitelma, hoitola perustaminen, palveluvalikoima, omien voimavarojen tunnistaminen, hoitolan sisustaminen, näyteikkuna / some näkyvyys, nettisivujen sisältö, oma jaksaminen, laskujen maksun automatisointi & kirjanpito, palveluvalikoiman muuttaminen allergian tai omien voimavarojen hiipumisen ilmetessä, hoitolan imagon & brändin rakentaminen, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen, erilaisten lomakkeiden täyttö, liiketoiminta suunnitelma, hintojen laskeminen, kustannuslaskennat ….

  Eli aivan kaikki mikä liittyy yrityksesi päivittäiseen arkeen ja sen toimintaan tulevaisuuden suunnittelua myöten.

  Valmentajanasi toimii Kauneusguru Ansu Malinen

  Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan bisnes-, mindset- ja hvyvinvointivalmentaja
  SKY kosmetologi EAT, Parturi – Kampaaja, NLP – ja hypnoosi valmentaja
  Yritysjohtamisen ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinon käynyt menttori ja ratkaisukeskeinen mahdollistaja
  LCF Life Coach®

   

   

 • kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan

  209,68 

  Kuinka saan asiakkaan palaamaan hoitolaan? Tätä olet varmasti pohtinut monesti yön pimeinä tunteina, silloin kun olet herännyt ja jäänyt pyörittelemään mielessäsi asioita, jolla saat talouden tasapainoon.
  Tämän 3 viikkoa kestävän verkkovalmennuksen avulla saat lisää vinkkejä ja ymmärrystä siihen miten ja miksi,  sinun kannattaa saada asiakkaasi palaamaan takaisin luoksesi.

  Tulet oppimaan kuinka rakennat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Sellaisen, jossa asiakas tuntee olonsa arvostetuksi ja tervetulleeksi. Opit mitä tietoa asiakkaasi odottaa saavansa sinulta palveluistasi ja tuotteistasi. Huomaat mikä merkitys on aidolla kuuntelemisella ja läsnä ololla. Saat lukuisia tapoja, jolla vahvistaa luottamuksen sidettä ja kasvattaa liikevaihtoa.

  Sinustakin on varmasti paljon järkevänpää käyttää aikaasi markkinoinnissa niihin asiakkaisiin, jotka sinut jo tuntevat, eikö niin? Sillä olen melko varma siitä, että tiedät miten paljon kalliimmaksi sinulle tulee luoda yhteyttä uusiin asiakkaisiin, kuin pitää huolta jo sinut tuntevista asiakkaista.

  Valmennuksessa pääset tutustumaan vanhoihin tuttuihin markkinointi tapoihin aivan uudenlaisesta näkökulmasta käsin. Vankan peruspohjan uudelleen koodauksen jälkeen pääset miettimään palvelu prosessin kulkua ja lisäämään tulosta antamalla enemmän huomiotasi tuote- ja palvelumyynnille.

  Osaatko jo erottautua massasta ja hyödyntää kokemusasiantuntija rooliasi? Entä tiedätkö millainen rooli asiakkaallasi on kokemusasiantuntijana? Tämä yksi ja sama asia kahdesta eri näkökulmasta antaa sinulle erottavan tekijä kun lähdet tekemään tuotteistamista ja lanseeraamista. Myös näistä asioista kerron lisää yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi (asiakkaiden meilipide) tässä verkkovalmennuksessa.

  Käytyäsi tämän valmennuksen, ymmärrät paljon selkeämmin mitä kaikkea sinulla on tarjottavana asiakkaidesi ongelmien ratkaisemiseksi. Ymmärrät paremmin heidän tarpeitaan ja osaat todella palvella häntä todella luontevasti. Tavalla kuin olisit ollut palvelualalla jo vuosikymmeniä.

  Tulet löytämään tavan, jolla erotut massasta eduksesi ja luot omasta yrityksestä vetovoimaisen paikan, jonne halutaan tulla aina uudelleen ja uudelleen.

  Kuinka san asiakkaan palaamaan hoitolaan verkkovalmennuksessa muuraat todella lujan uudenlaisen asiakaspalvelun pohjan. Opit parhaimmat niksit henkilökohtaisen markkinoinnin tekemiseen ilman maksettua mainontaa, somea tai alennusmyyntejä. Saat yksinkertaisen kaavan palveluidesi / tuotteidesi tuotteistamiseen ja lanseeraukseen.

  Kaikki tämä saapuu sinulle sähköpostiisi 3 viikon ajan lyhyinä yksinkertaisina, helposti sisäistettävin videoin, jota on yhteensä 8 tunnin verran. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä materiaali jää sinulle ilman mitään aikarajoitetta.

  Käytyäsi tämän valmennuksen läpi tiedät mihin asioihin sinun kannattaa seuraavaksi kiinnittää huomiota. Asiakas palvelustasi tulee muista erottautuvaa ja todella luontevaa. Lähdet omalle kasvupolullesi kohti unelmiesi elämää. Ja teet töitä luottamuksesta ja ymmärryksestä käsin, tietäen että sinulla on jo kaikki mitä tarvitset.

  Jos olet edelleen sitä mieltä, ettei tämä ei ole minulle. Niin voinko saada rehellisen vastauksen. Jos tiedät, millä tavalla saat lisää asiakkaita ja bisneksesi nousuun, niin miksi luit tänne saakka? Vastauksesi on silmiesi edessä. Älä enää mieti ja jahkaile, sillä sinun parempi tulevaisuutesi odottaa sinua ja on valmis tarttumaan sinua kädestä kiinni. Kulkemaan kohti omia unelmiasi!

  Yrityksesi tarkoitus on kasvaa ja kukoistaa, aivan kuten luontokin tekee. Kokeilla ja oppia lisää, muokata tietoa itsellesi sopivaksi ja sijoittaa omaan kasvuun ja vaurauteen. Hankkimalla lisää mahdollisuuksia varmistat sen, ettet tipu niukkuuden kuoppaan, jossa haluat vain varmistaa, ettet menetä enää yhtään lisää. Uskomaan harhaan, että tekemällä asioita samalla tavalla kuin ennenkin tulet saamaan uudenlaisia tuloksia.

  Sinulla on oikeus saada yritystoimintasi juuri sellaiseksi, kuin mistä olet haaveillut. Sinä todellakin ansaitset sen. Tartu tähän hetkeen ja katso minne se sinut vie.

  Lähde mukaan ja ota selvää mikä on se myynnin kasvun räjättävä salaisuus, joka tulee mullistamaan bisneksesi aivan täysin. Olen kertonut sen ainoastaan 2 kollekalleni tämän valmennuksen ulkopuolella. Oletko sinä seuraava, joka ottaa tämän todella tuottavan myynnin kaavan käyttöön?

 • Hinnoittele itsellesi lomaa

  Hinnoittele itsellesi lomaa

  314,52 

  Mistä hoitolasi hinnaston on peräisin?

  Oletko kopioinut sen jostakin vai laskenut sen oikeasti itse?

  Hinnoittelu koostuu paljon muustakin kuin käytetystä ajasta ja ainekustannuksista. Sitä tehdessä tulee ottaa huomioon myös suunnitelmasi, brändisi imago, oma toimentulosi sekä kiinteät että muuttuvat kulut.

  Ole itsellesi rehellinen. Pystytkö pitämään lomaa useamman kerran vuodessa? Onko sinulla mahdollista maksaa itsellesi ensin ja kohtuullisen korvauksen sijaan, kunnon korvaus siitä, että työskentelet yrityksessäsi? Ja tavalla, että viivan alle jää vielä vuoden lopussa vähintään se summa, mitä olit sinne suunnitellut jäävä?

  Mikäli näin ei ole on tämä valmennus tehty kuin sinulle. Sillä hoitolasi hinnasto varmasti kaipaa hieman hiomista.

   

  Hinnoittele itsellesi lomaa on paljon enemmän, kuin pelkkä laskemiseen keskittyvä verkkovalmennus.

  3 viikon aikana tulet kirkastamaan brändiäsi, oppimaan kuinka erottaudut massasta, järkeistät työaikaasi ja määrittelet yrityksesi arvoja.

  Valmennuksen lopuksi osaat kaavan, jolla lasket jokaiselle palvelulle hinnan, joka määräytyy täysin omien kulujesi, arvojesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

   

  Enää hinnaston hinnat eivät ole tuulesta temmattuja ja osaa perustelle, kun asiakas kyseenalaistaa hintasi. Osaat arvostaa itseäsi ja omaa osaamistasi aivan uudella tavalla. Olla ylpeä itsestäsi ja siitä, että olet jälleen yhden askeleen lähempänä unelmiesi täyttymistä.

   

  Kaikki laskentakaaviot löydät Ecel tai PDF muodossa, josta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Et siis tarvitse mitään erityistä tietotekniikan osaamista hinnoitellaksesi itsellesi lomaa.

  Kesto 3 viikkoa, video materiaalia 6 tuntia, 5 taulukkoa ja 1 työkirja

  Materiaali toimitetaan sähköpostilla

 • myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  Myy enemmän ilman tyrkyttämistä

  459,68 

  Miltä kuulostaisi tuplata tuotemyyntisi nyt heti, eikä sitten joskus?

  Päästä irti tunteesta, että tuotemyynti on tyrkyttämistä ja oppia uudenlainen tapa työskennellä. Sillä päivässä on vain tietty määrä tunteja ja hintojen nostaminen kipupisteen ylärajoille ei nyt ole mahdollista, mutta tarvitset lisää liikevaihtoa.

  Tuotemyynti on yksi yritystoimintasi tukijalka. Monella on sitä kohtaan vain todella negatiivisia ajatuksia, jolloin tuotteiden tarjoaminen tuntuu todella tyrkyttämisellä.

  Tässä verkkokoulutuksessa opit onnistuneen tuotemyynnin peruselementit aivan uudella innostavalla tavalla kerrottuna. Saat uudenlaisia näkökulmia tuotemyynnin tärkeyteen ja löydät itsellesi syvemmän merkityksen siihen, miksi sinun todellakin kannattaa myydä tuotteita asiakkaillesi.

  Tässä kosmetologeille ja kynsientekijöille suunnatussa myyntikoulutuksessa opit myymään tuotteita ja kasvattamaan liikevaihtoasi ilman, että sinusta tuntuu siltä, että tyrkyttäisit tuotteita.

  Sillä, kun myynnin myytit käännetään ympäri tarkastellen sen ympärillä olevat uskomuksia ja tunteita, huomaat kuinka vapautuneesti alat myymään tuotteita ja palveluitasi aivan uudenlaisella, sinulle menetyksellisellä tavalla.

  Tämä kaikki onnistuu, kun tiedät mikä on ”Super myyjän salainen menestys kaavan”. Uudenlainen asenne tulokselliseen tuotemyyntiin, jonka avulla saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita, liikevaihtoa ja onnistumisen tunteita.

  Koulutus koostuu 6 tunnin koulutus kokonaisuudesta sekä työkirjoista