Hinnoittele itsellesi lomaa

314,52 

Mistä hoitolasi hinnaston on peräisin?

Oletko kopioinut sen jostakin vai laskenut sen oikeasti itse?

Hinnoittelu koostuu paljon muustakin kuin käytetystä ajasta ja ainekustannuksista. Sitä tehdessä tulee ottaa huomioon myös suunnitelmasi, brändisi imago, oma toimentulosi sekä kiinteät että muuttuvat kulut.

Ole itsellesi rehellinen. Pystytkö pitämään lomaa useamman kerran vuodessa? Onko sinulla mahdollista maksaa itsellesi ensin ja kohtuullisen korvauksen sijaan, kunnon korvaus siitä, että työskentelet yrityksessäsi? Ja tavalla, että viivan alle jää vielä vuoden lopussa vähintään se summa, mitä olit sinne suunnitellut jäävä?

Mikäli näin ei ole on tämä valmennus tehty kuin sinulle. Sillä hoitolasi hinnasto varmasti kaipaa hieman hiomista.

 

Hinnoittele itsellesi lomaa on paljon enemmän, kuin pelkkä laskemiseen keskittyvä verkkovalmennus.

3 viikon aikana tulet kirkastamaan brändiäsi, oppimaan kuinka erottaudut massasta, järkeistät työaikaasi ja määrittelet yrityksesi arvoja.

Valmennuksen lopuksi osaat kaavan, jolla lasket jokaiselle palvelulle hinnan, joka määräytyy täysin omien kulujesi, arvojesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

 

Enää hinnaston hinnat eivät ole tuulesta temmattuja ja osaa perustelle, kun asiakas kyseenalaistaa hintasi. Osaat arvostaa itseäsi ja omaa osaamistasi aivan uudella tavalla. Olla ylpeä itsestäsi ja siitä, että olet jälleen yhden askeleen lähempänä unelmiesi täyttymistä.

 

Kaikki laskentakaaviot löydät Ecel tai PDF muodossa, josta voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Et siis tarvitse mitään erityistä tietotekniikan osaamista hinnoitellaksesi itsellesi lomaa.

Kesto 3 viikkoa, video materiaalia 6 tuntia, 5 taulukkoa ja 1 työkirja

Materiaali toimitetaan sähköpostilla

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 200621 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus