Human Desing kartan tulkinta bisnes näkökulmasta 60 min

120,97 

Human desing (HD) on 37 vuotta vanha metodi, jossa yhdistyy itämaiden vanha viisaus ja kvanttifysiikka yhteen tavalla, joka yhdistyy DNA:han.

Kuvan karta voi täyttää tosi mystiseltä ja oudolta, mutta siitä voidaan lukea 1000 eri asiaa yksilöllisesti. Sillä jokaisella ihmisellä on oma karttansa, ome kuvansa joka perustuu omaan syntymähetkeen.

Se on yhdistelmä lukuisista metodeista, jotka tuovat sinulle selkeyttä kuka sinä olet ja minkälaista matkaa olet tullut maanpäälle kulkemaan. Mikä on elämn tarkoituksesi, millainen on bisneksesi brändityyppi, millä tavalla tekemäsi markkinoiti saa asiakkaat tulemaan luoksesi kuin majakka, kuinkä käytät omaa jaksamista tehokkaasti ilman, että sairastutat ja uuvutat itsesi. Se kertoo myös sen miten tee päätöksiä, jotka ovat täysin linjassa kanssasi, mistä näkökulmasta toteutat omaa ammatiasi ja millaisessa työympäristössä tavalla, joka jälleen herättää asiakkaat huomaamaan ainutlaatuisen brändisi. Brändin joka koostuu sinun yksilöllisistä ja ainutlaatuisista lahjoistasi ja vahvuuksistasi.

Asiat, jotka kartta näyttää eivät ole ennustuksia tai uskomuksia. Ne ovat asioita, jotka sinä oivallat ja yhdistät elämääsi avainsanojen kautta. Itsekkään en aluksi uskonut ja pitänyt asiaa totena, mutta kun tutustuin enemmän karttaani, peilikuvaani minusta ja siitä, miten muut minut näkevät, muutti se elämäni ja bisnekseni täysin. Sain varmuuden, rohkaisua ja ennenkaikkea ymmärrystä siitä, miksi olen käyttäytynyt ja toiminut tavalla, jossa elämä on tuonut minut tähän pisteeseen. Aloin ymmärtämään asioita uudella tavalla. Esteinä pitämäni asiat muuttuivat mahdollisuuksiksi ja upeiksi lahjoiksi. aloin nähdä elämää ja sen suomia mahdollisuuksia aivan uudessa valossa. Ja näin tapahtui monelle asialle, kun muutin niiden merkityksen ja tarkoituksen. Avainsanojenavulla löysin uudenlaisia yhteyksiä, merkityksiä ja tarkoituksia.

Enkä minä ollut ainoa. Sillä olen saanut paljon aivan häkellyttävää palautetta jo niiltä 50 asiakkaalta, joiden elämää olen auttanut Human Desingin ja Gene keysien avulla. Saamaan lisää ymmärrystä itsestä. Muutama näistä palautteista on jo esillä: www.kauneusguru.fi joka on muuttumassa pian osoitteeksi: www.ansumalinen.fi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 05092023 Osasto: Avainsana tuotteelle