Life Coat valmennus 4 kertaa

322,58 

Tällä matkalla toimin oppaanasi sisimpääsi.

Kaikki LCF Life Coach® valmennukset rakentuvat positiivisen-, kognitiivisen ja valmentavan psykologian periaatteisiin hyödyntäen NLP:tä, Mindfulnesia ja Mind – Body Bridgin metodeita. Tapaamisissa hyödynnetään hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä kokemusperäisiä käytäntöön vieviä toimintamalleja. Asioita käsitellään itsetuntemusta kuunnellen, tietoisuus taitoja oppien myönteistä ajattelu mallia vaalien johdattaen ajattelua uusiin suuntiin ja toimintamalleihin ottaen huomioon ajatukset uudenlaisista näkökulmista, tunteet, tahtotila ja niistä muodostuvat uudet toimintamallit.ennusmuoto, jossa yhdistyy kongnitiivinen käyttäytymisteoria, positiiviset ajatusmallit, NLP sekä erilaiset mielikuvaharjoitukset.

Valmennus sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista kasvokkain tai etänä. Jokaiselle tapaamiselle määritellään yhdessä aihe ja sille tavoitteet, jotka lopulta muodostavat toiminnan askeleet. Valmennuksen aikana opastan sinua kysymysten avulla löytämään kaikki vastaukset sisimmästäsi ja pääset tarkastelemaan asioita vielä itsenäisesti kotitehtävien kautta.

Jokainen valmennus kerta on aina yksilöllinen, vaikka siinä käsiteltäisiinkiin samaa aihetta kuin edellisellä kerralla. Kun haluat muutosta elämääsi olipa kyseessä mielessäsi pyörivät asiat töitä, lähipiiristäsi tai itsestäsi on Life Coatsing valmennukset siinä oivallinen apu löytämään sisimmästäsi se aito sinä, joka voi ilmentää omaa yksilöllisyyttä omista tarpeistaan käsin ilman, että annat itsesi ohjautua muiden mielipiteistä käsin.

 

Mikäli haluat ostaa jokaisen valmennuskerran erikseen, ota minuun yhteyttä. Ostaessasi valmennukset 4 erässä sitoudut maksamaan jokaisen valmennuskerran.

Varatut ajat ovat sitovia ja sovitun valmennuskerran käyttämättä jättäminen ilman sairastumista ei edellytä automaattisesti uuden ajan saamista samaan hintaan.

Edullisemmat ”opiskelija hintaan ” tehtävät valmennukset voimassa syksyn 2021 ajan.
Aikoja saatavilla rajoitetusti,  joka voi välilä tarkoittaa valmennuksen aloittamisen siirtymistä useidenkin viikkojen päähän.
Halutessasi varmistaa aloituksen avamkohdan voit sopia ensin kanssani valmennusajat, jotka vahvistuvat maksun jälkeen.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 18072021 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valmennukset järjestetään etänä 1 – 1,5 viikon välein ja suosittelen, että varaamme ne kaikki kerralla.

Valmennusajat ovat sitovia ja niitä voidaan siirtää vain lääkärintodistusta vastaan.
Ostettuasi valmennuksen otan sinuun yhteyttä aikojen sopimista varten.

Valmistun alkuvuodesta 2022 LCF Life Coach® valmentajaksi ja siihen saakka teen valmennuksia opiskelija hintaan.