Ale!

Myy enemmän ilman tyrkyttämistä

120,97 

Miltä kuulostaisi tuplata tuotemyyntisi nyt heti, eikä sitten joskus?

Päästä irti tunteesta, että tuotemyynti on tyrkyttämistä ja oppia uudenlainen tapa työskennellä. Sillä päivässä on vain tietty määrä tunteja ja hintojen nostaminen kipupisteen ylärajoille ei nyt ole mahdollista, mutta tarvitset lisää liikevaihtoa.

Tuotemyynti on yksi yritystoimintasi tukijalka. Monella on sitä kohtaan vain todella negatiivisia ajatuksia, jolloin tuotteiden tarjoaminen tuntuu todella tyrkyttämisellä.

Tässä verkkokoulutuksessa opit onnistuneen tuotemyynnin peruselementit aivan uudella innostavalla tavalla kerrottuna. Saat uudenlaisia näkökulmia tuotemyynnin tärkeyteen ja löydät itsellesi syvemmän merkityksen siihen, miksi sinun todellakin kannattaa myydä tuotteita asiakkaillesi.

Tässä kosmetologeille ja kynsientekijöille suunnatussa myyntikoulutuksessa opit myymään tuotteita ja kasvattamaan liikevaihtoasi ilman, että sinusta tuntuu siltä, että tyrkyttäisit tuotteita.

Sillä, kun myynnin myytit käännetään ympäri tarkastellen sen ympärillä olevat uskomuksia ja tunteita, huomaat kuinka vapautuneesti alat myymään tuotteita ja palveluitasi aivan uudenlaisella, sinulle menetyksellisellä tavalla.

Tämä kaikki onnistuu, kun tiedät mikä on ”Super myyjän salainen menestys kaavan”. Uudenlainen asenne tulokselliseen tuotemyyntiin, jonka avulla saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita, liikevaihtoa ja onnistumisen tunteita.

Koulutus koostuu 6 tunnin koulutus kokonaisuudesta sekä työkirjoista

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 24032021 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Käymällä läpi vähintään kertaalleen koko verkkovalmennuksen sekä tekemällä kaikki koulutuksen aikana saamasi stepit pystyt nopeasti vähintään tuplaamaan tuotemyyntisi jo ensimmäisten viikkojen aikana!

Täten koulutus maksaa sinulle itsensä takaisin todella nopeasti.