Ale!

Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennus

126,61 

Haluatko oppia miten saat kauneushoitolasi nousukiitoon vain 8 viikossa?

 Useimmat kauneushoitola yrittäjät tekevät bisnespäätöksensä uskomusten ja arvailujen varassa, ilman varmuutta siitä mitä oikeasti pitäisi tehdä.

>>  Venytät työpäivääsi täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, koska et luota siihen, että hän tulee luoksesi jatkossa, jos määrittelet itsellesi tiukat rajat eli työajat

>>  Et oikein tiedä kuka on sinun unelma-asiakkaasi, joita tekemällä teet 80 % liikevaihdosta

>>  Kaipaat uutta inspiraatio, mutta et uskalla tulla rohkeasti esille omana itsenäsi sillä upealla ammattitaidolla, joka sinulla on

>>  Olet yrittänyt löytää uusia asiakkaita, mutta teitpä mitä tahansa, sinusta tuntuu ettei markkinointisi tuota haluttua tulosta

>>  Pelkäät ettei asiakkaat löydä sinua, siitä huolimatta matkit tekemällä samoja asioita kuin kaikki muut kauneushoitolat

>>  Sinusta tuntuu etteivät rahasi riitä laskuihin tai bisneksesi kehittämiseen, kunhan saisi edes maksettu itselle ensin

>>  Haluat profiloitua ihonhoidon asiantuntijaksi, mutta et tiedä miten sen tekisit, kun osaamisesi on niin laaja

>>  Koet, ettet hallitse aikaasi vaan aika hallitsee sinua. Teet kokoaja jotain, mutta siitä huolimatta ToDo lista kasvaa nopeammin kuin lyhenee

Kuulostiko tutulta? Jos yksikin asioista osui ja upposi, haluat varmasti tietää, kuinka  menestyvät kauneushoitola yrittäjät ovat ottaneet nämä asiat haltuun.

Antamalla minulle 2 tuntia viikossa 8 viikon ajan, niin näytän sinulle askel askeleelta, kuinka saat nostettua kauneushoitolasi uudelle tasolle.

Sillä, jos hukutat itsesi töihin saadaksesi enemmän rahaa, mutta siitä huolimatta et ole saanut kauneushoitolaasi menestymään, on tämä verkkovalmennus tehty juuri sinulle!

Kauneushoitola yrittäjän sinun kannattaa ottaa todellakin bisneksi haltuun. Johtaa sitä itse, eikä antaa muiden ohjailla tekemisiäsi.

 Miksi?

Sillä miten hyvä oletkin siinä mitä teet, ei sillä ole mitään väliä jos kukaan ei tiedä mitä sinä teet ja kuka sinä olet. Eikä kukaan muu pysty tätä tekemään puolestasi, ennen kuin olet tehnyt siihen vaadittavat pohjatyöt. Sitä ennen sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

 

Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen ymmärryksen asiakkuuksista sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiisi menestyä.

Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit 8 viikossa, kuinka kostat bisneksesi uudelle tasolle

jolloin tiedät selkeästi, mistä olet tulossa ja minne olet menossa (tiedät mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi rohkeasti ja luottavaisesti edeten kohti päämäärääsi)

jotta saat asiakkaasi toimimaan haluamallasi tavalla (avaamaan lompakkonsa)

jolloin asiakkaasi valitsevat sinut kilpailijasi sijaan (koska osaat erottautua massasta, jolloin kaikki huutava sinulle ”KYLLÄ”)

> ilman, että annat ällöttävää kuvaa osta, osta tyrkyttämisestä (vaan aidolta asiakkaan auttamiselta)

jolloin asiakkaasi eivät voi eivätkä halua vastustaa sinua (sillä nyt he uskovat ja luottavat siihen, että sinä voit ratkaista heidän ongelmansa)

joka antaa sinulle taloudellista tasapainoa (saat maksettua helposti sekä omat että yrityksen laskut)

> jolloin sinun ei enää tarvitse venyttää työpäivääsi saadaksesi lisää rahaa (vaan voit itse määritellä työaikasi ja lomasi tavalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden palautua)

 

Kauneushoitolasi nousukiitoon verkkovalmennuksessa opit kirkastamaan tavoitteitasi, mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi ja kasvattat omaa bisnesosaamistasi.

8 viikon tehovalmennuksen avulla opit, kuinka rakennat toiminnallesi vahvan kivijalan, joka tuottamaan sinulle aivan uudenlaisia tuloksia – itsevarmasti ja ilman ahdistavaa tyrkyttämisen tunnetta. Kirkastat tavoitteitasi ja mahdollistat uusien asiakkaiden saapumisen luoksesi samalla kasvattaen omaa bisnes osaamistasi.

Opit tekemään muutamia yksinkertaisia mindset muutoksia jolloin saat yhdessä kehittämäni metodin avulla enemmän aikaiseksi.

Erotus kollegoistasi eduksesi, sillä he eivät vielä tiedä tästä valmennus ohjelmasta. (Ja voin kertoa, että heitä on PALJON)

Mutta varmaan vielä mietit onko tämä minulle? Voin sanoa käsi sydämellä, että kyllä on. Olen varma, että haluat nostaa hoitolasi seuraavalle tasolle, saada lisää asiakkaita, tehdä lyhyempää työpäivää ja mutta saada enemmän rahaa. Ovatpa motiivisi mitkä tahansa on tämä kuin tehty sinulle.

 

Ja kukaan ei pysty tekemään tätä puolestasi, sillä kukaan muu ei voi olla sinä ja kertoa asioita sinusta olettamuksilla, jotka eivät ole totta.

 

Sinä OLET ainoa ihminen luomaan hoitolastani menestyvän brändin ja toimimaan siellä sinun jaksamistasi kunnioittavasti.

 

Kun yhdistät ammattitaitosi, uudenlaisen asiakasymmärryksen sekä vahvan bisnes osaamisen, on sinulla käsissäsi timantti ja kaikki mahdollisuudet mahdollisuudet nostaa yrityksesi menestykseen.

Eikä sinun todellakaan tarvitse olla mikään bisnesguru – riittää, kun opettelet tärkeimmät ja olennaisimmat seikat, jotka vaikuttavat  mahdollisuuksiisi menestyä.

Tehdessäsi tämän työn, erotut massasta eduksi – sinut huomataan ja luoksesi saavutaan. Olet valovuosia edellä kollegoitasi, jotka ovat jättäneet tämän tekemättä.

Käytät aikasi tehokkaasti kunnioittaen omaa jaksamistasi.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 31012022 Osastot: , Avainsana tuotteelle