Valo ja sen vaikutus ihoon verkkokoulutus

199,19 

Tiedät varmasti miten valoikääntyminen etenee ja millaisina merkkeinä se näkyy iholla. Mutta tiedätkö syvällisellä tasolla mitä ihossa tapahtuu ja kuinka voit ottaa sen huomioon suunnitellessasi asiakkaille hoitokokonaisuuksia. Oletpa konkari tai vasta alkaja Valo ja sen vaikutus ihoon sisältää paljon fakta tietoa tämän aiheen ympäriltä. Vastaavaa koulutusta ei tietääkseni ole ollut koskaan aikaisemmin Suomessa saatavilla, ei ainakaan verkkokoulutuksena.

Tässä koulutuksessa pääset syventymään tietoasi entistä syvemmälle pigmenttimuutoksiin, niiden syntyyn ja siihen kuinka sinä voit hoitaa niitä. Ymmärryksesi kasvaessa osaat valita asiakkaidesi tarpeille sopivat hoitotuotteet ja menetelmät. Et vain osta tuotteita ja toivo niiden tuovan sinulle tuloksia, vaan tiedät mitkä raaka-aineet, miten ja miksi ne toimivat. Opit erottaa erilaiset pigmenttimuutokset ja valita oikeat tuotteet ja hoito menetelmät niiden hoitoon. Saamaan hoito tuloksia aina.

Kun asiakkaasi ymmärtää mitä valo aiheuttaa hänen iholleen, ja sen millä tavalla hän itse voi vaikuttaa asiaan, on hän valmis ostamaan sinulta kotihoito tuotteita ja käymään luonasi kasvohoidoissa. Tämä merkitsee sinulle lisää rahaa kassaan!!!! Haluat varmasti ottaa sen vastaan, ilman että lisäät työaikaasi. Sillä tekemällä samoja asioita kuin ennen hieman eri tavalla ja uudesta näkökulmasta käsin, voit veloitta asiakkaalta enemmän kuin sillä ovathan hoito tuloksetkin aivan jotain muuta kuin aikaisemmin.

Et enää tee vain yhtä jo osaamaasi hoito metodia, vaan pystyt rakentamaan uudenlaisia ja mielenkiintoisia hoitosarja kokonaisuuksia, jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin saat aivan uudenlaista intoa omaan työhösi, uudenlaisia hoito tuloksia ja uusia asiakkaita.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 80330054205337 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tiedätkö miten erilaiset valot vaikuttavat ihoosi?

☀️ Tiedätkö oikeasti kuinka pigmenttimuutokset syntyvät?

☀️ Tiedätkö mitä ihossa tapahtuu kun se ruskettuu?

☀️ Mikä on aurinkosuojan merkitys iholle?

☀️ Miten hyvin pystyy vaalentamaan pigmenttimuutoksia ja mihin sinun tulee tällöin vaikuttaa?

☀️ Miten saat upeita hoitotuloksia valoikääntyneen ihon hoidossa?

Valo & iho on kosmetologeille tarkoitettu syventävä verkkokoulutus, jossa syvennytään yli 4 tunnin ajan mm. yllä oleviin seikkoihin.

Sen sijaan että lähtisit erikseen päivän kestävään syventävään koulutukseen, voit kuunnella ja katsoa videokoulutusta töissä töiden välissä,
työmatkalla tai kotona sohvalla rentoutuen töiden jälkeen, siis silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Säästät sievoisen summan rahaa, sillä voit kuunnella koulutuksen niin useaan kertaan kuin haluat, eikä sinun tarvitse maksaa
uutta koulutusmaksua päästäksesi tarkistamaan asioita. Asiaa onkiin paljon, mutta se on kerrottu selkeästi ja hyvin ymmärrettävästi.

Valoja sen vaikutus ihoon verkkokoulutus on täyttä asiaa ja työkirjan avulla pääset miettimään kuinka siirrät opit käytäntöön.
Olemme jaotelleet koulutuksen 3 eri jaksoon, joten sinun ei tarvitse katsoa koko koulutusta putkeen.

Klikkaa itsesi ostoksille ja erotu aivan uudenlaisella osaamisella kollegoistasi.

Tälläistä tietopläjäystä ei nimittäin ennen suomessa ole ollut saatavilla!