/ / / / Lash lift verkkokoulutus isolla aloituspaketilla

Lash lift verkkokoulutus isolla aloituspaketilla

282,26 

Lash lift rispsien kestotaivutus verkkokoulutus hoitavalla laminointi käsittelyllä yhdessä täydellisen aloituspaketin kanssa.

Opit kaikki niksit kuinka saat tehtyä kauniit, kaarevat, pitkät ja irtonaiset ripset 6 – 8 viikon ajaksi. Käsittelyn jälkeen ripset näyttävät kauniin luonnollisen kaarevilta ja tummilta.

Koulutuksen aikana kerron sinulle salaisuuden kuinka saada hyvän tuotton työllesi,
sillä menetelmä ei ole pelkästään ripsien taivuttamista uuteen muotoon. Lash Lift eli ripsien tyven taivuttaminen katsetta avaamaan muotoon sisältää myös ripsien värjäyksen sekä hoitavan laminointi käsittyn, jolloin karvan kunto palautetaan lähelle ripsen karvan kuntoa ennen työn aloittamista.

Lash Liftistä veloitetaan 65 – 75 € ja kun teet samalla Glam Brows kulmienlaminoinnin saat luotua upean tuplapalvelun, jossa sinulta menee vain hieman pidempään hoitoaikaa, mutta voit veloittaa palvelukokonaisuudesta 95 €.

Glameffectin tuotteet on suunniteltu Eurooppalaisille ripsenlaadulle ja testattu Suomalaisille asiakkaille sopivaksi. Koulutus sisältää kattavan paketin anatomiaa, fysiologiaa, tuote tuntemusta, ergonomiaa, markkinoitia ja huolellista työn tekemistä step by step ohjein. Materiaalia on enemmän kuin mitä yleensä on ripsienkestotaivutus koulutuksissa totuttu saamaan. Voit rauhassa kerrata oppimiasi asioita, sillä koulutus koostuu lukuisista videoita, joiden aikana opit helposti ja kätevästi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Lash Liftingin tekemiseen. Koulutuksessa opit myös kuinka ripsien kestovärjäys tehdään.

Palvelun tekemiseen kaikki tuotteet löytyvät Glam effectin tuotevalikosta.
Tuotteet kannattaa ostaa samalla kertaa, kun ostat koulutuksen tai valita koulutuskokonaisuus, joka sisältää myös aloituspaketin.

Halutessasi myös oppia Blam Brows kulmienlaminoinnin kannattaa sinun valita koulutus, joka sisältää molemmat menetelmät.
Huom! saatavilla myös tuplakoulutuspaketti aloituspaketilla.

Koulutuksen teoriaosuus on perustietoa ja täysin brändi vapaata.

Koulutus on toteutettu yli 20 vuoden työkokemuksella ripsien taivutuksista sekä reilun 35 vuoden kokemuksella kampaajan työssä kihartamis käsittelyistä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 25022021 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Voit valita haluatko tuotteet pumppupulloilla tai annospusseina.

Muista kertoa kummat haluat tilauksen lopussa olevaan viesti kohtaan!