WOW ruskea ripsiväri 14 g

WOW on tuuhentava ja pidentävä vegaaninen ripsiväri, joka on palkittu Beauty Forum ”Readers Choice Award 2017” -palkinnolla decoratiivisessa sarjassa .

Erilainen harja yhdessä uudenlaisten innovatiivisten ainesosien kanssa takaa kauniisti erotellut pidemmät ripset. Pituutta – paksuutta – kaarevuutta ja upeaa kiiltoa!

Harjaksen keskiosiin jää ripsiväriä varastoon, joten saat aina yhdellä kertaa riittävästi tuotetta, eikä sinun tarvitse pumppailla harjaa saadaksesi riittävästi tuotetta, jonka haittavaikutuksena on ilman joutuminen säiliöön kuivattamaan tuotetta. Harjakset pienet harjas osat mahdollistavat ripsivärin levityksen kauniisti myös aivan lyhyille ripsille.

 

Riisilese-, karnauba- ja candelillavahojen yhdistelmä pidentää ja tuuheuttaa ripsiä muodostaen jokaiselle ripselle oman luonnollisen kalvomaisen pinnan. Näin jokainen yksittäinen ripsi tulee kauniisti näkyviin ja näyttää tuuhealta ja paksulta.

Käyttö:

Aseta litteä tuotevarasto osio sipsien tyvelle. Levitä tuotetta tyveltä latvaa kohdin hieman sivellintä pyöräyttäen, jolloin harjakset erottelevat ripset ja jokainen yksittäinen ripsi saa oman huomion.

Valmistettu Italiassa.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 90510 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,