Warming Foot Butter ”Joy” 100 ml

”Warming Foot Butter ’Joy’ on ravitseva ja lämmittävä jalkavoide kuiville ja karheille jaloille.

Usein ravitsevat jalkavoiteet voivat tuntua jopa hieman rasvaisilta, mutta Joy on enemmän ohut, mutta täyteläinen ja imeytyy todella nopeasti myös sillon, kun sitä hierotaan ihoon vain muutamin levittävin liikein.

Vegaaninen talvisarja ’Joy’ kuvastaa itsestä huolehtimisen ihoa ja hyvää oloa! Joy tuotteiden koostumus ja tuoksut luovat läämintä tunnelmaa ja hyvänolon ilmapiiriä. Sillä itsestä huolehtiminen kaikissa tilanteissa on ensiarvoisen tärkeää. Jos sinä et ole kunnossa ja voi hyvin, ei sinulla ole voimavaroja auttaa ja olla hyvää seuraa. Ja jalkojen kunnosta huolta pitäminen on erityisen tärkeää, sillä kun jalkojen terveyden menettää vaikuttaa se erittäin paljon koko muuhun elämääsi.

Talvella jalat tarvitsevat erilaista huolenpitoa kuin lämpimimpinä vuodenaikoina. Täyteläinen ja helposti levittyvä lämmittävä jalkavoide onkin täynnä ”voi” maisia tuotteita;Sheaa ja Cupuacua voita sekä viikunaöljy. Ne antavat iholle runtsaasti hoitavuutta samalla kun  jäkälä-, sammal- ja saniaisuutteet kosteuttavat ihoa ja lisäävät sen kosteuden sitomiskykyä, tuoden lisää kimmoisuutta ja joustavuutta. Ja tietenkin tuotteessa on myös superkosteuttaja Ureaa vahvistamaan ihon suojautumiskykyä ulkoisilta rasituksilta.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 92736 Osastot: ,

Kuvaus

Vaikuttavat aineet
Jäkälä-, sammal- ja saniaisen uutteet: Lisäävät todistetusti kosteuden sitoutumista iholle.
Urea: Imeytyy hyvin ihoon, sitoen vettä ja säädellen ihon kosteustasapainoa. Urealla on kosteuttavia ja kutinaa lievittäviä ominaisuuksia.

Sheavoi: Tarjoaa intensiivistä kosteutusta, tehden ihosta pehmeän ja sileän tunteen. Rauhoittaa ihoa ja lievittää kutinaa.

Viikunaöljy: Erittäin tehokas kosteuttaja, joka sisältää luonnollisia antioksidantteja, jotka suojaavat soluja.

Cupuaçu-voi: Pehmeä, hyvin kosteutta sitova rasva-aines, joka kuitenkiin emulkoituu todella hyvin. Sen kasvis sterolipitoisuus tukee ihon suojakerrosta mahdolistaen sen paremman uusiutumisen pitäen ihon samalla rauhallisena, jolloin punoitus ja ärtyneisyys lievenee.

E-vitamiini: Luonnollinen antioksidantti suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta, parantaa ihon elastisuutta ja on tehokas kosteuttaja.

INCI: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL ISONONANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SORBITOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), SUCROSE STEARATE, UREA, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, GELLAN GUM, VANILLYL BUTYL ETHER, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TOCOPHEROL, PROPANEDIOL, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, BHT, POLYPODIUM VULGARE RHIZOME EXTRACT, FICUS CARICA FRUIT EXTRACT