/ / / / Ruusukvartsi kasvohoitorulla

Ruusukvartsi kasvohoitorulla

Ruusuquartzista valmistettu rulla viilentää ja raikastaa ihoa hyvin nopeasti.

Helposti pyörivien rullien avulla aktivoit helposti verenkiertoa ja lymfa nesteiden poistumista kasvoilta. Näin tummat silmänaluset saavat hoitoa ja turvotus vähenee. Hierova liike rentouttaa lihaksia ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan tasaisemmalta ilmelihasten rentoutuessa.

Käyttäessäsi rullan kanssa tehoaine seerumeista pystyvät ne imeytymään ihoon syvemmälle kuin pelkästään käsin hieroen.

 

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 251077 Osasto:

Kuvaus

Ruusukvarsti rulla toimitetaan omassa säitytys latikossa, jossa on myös mukana ohjeet, mihin suuntaa ihoa hoitavia liikkeitä tehdään.

Käytön jälkeen pese rulla miedolla saippualla ja desinfioi miedolla tuotteella.

Aseta tämän jälkeen rulla auringonvaloon useammaksi tunniksi, jotta kiven oma energia puhdistuu.

Ruusukvarsti kuuluu luonnon omiin kiviin ja se tiedetäänkin antavan rakkaudellista energiaa. Luonnon kivillä on aivan valtava voima eheyttää sinua kokonais valtaisesti. Et siis hoida pelkästään kasvojesi ihoa, vaan koko kehoasi ja mieltäsi. Teisitkö, että tätä kiveä on käytetty vuosituhansien ajan hoitamaan tunne-elämän haavoja, huonoja muistoja ja se rohkaisee antamaan anteeksi. Sen puhditava vaikutus ulottuu erilaisiin tunteisiin, kuten pelkoon, suruun ja riittämättömyyden tunteeseen. Toisaalta se antaa rakkaudellista  enetdiaa vahvistaen

 

I – sopii erityisesti lapsille ja vanhuksille

Universaalichakran kivi. Tunnetaan ”rakkauden kivenä”. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla tukien parisuhdetta, romantiikkaa, naisellista energiaa ja feminiinisiä ominaisuuksia sekä vapauttaen seksuaalisuutta. Lievittää järkytystä, hoitaa tunne-elämän haavoja, rohkaisee antamaan anteeksi ja toipumaan lapsuudenajan huonoista muistoista. Puhdistaa vihasta, pelosta, syyllisyydestä, surusta, riittämättömyyden tunteesta ja kaunasta. Tukee luopumista elämän eri tilanteissa.