Foot Butter La Neige, 300 ml

Runsaasri vitamiineja ja nopeati imeytyvä veganinen ”La Neige” on uutuus jalkavoiteemme. Se kosteuttaa ja ja tarjoaa intensiivistä hoitoa ja suojaa jaloille ympri vuoden.

Jalkavoide sisältää auringonkukka öljyä, joka helpottaa artyneen ihon ärsytystä ja ehkäisee tulehdusta.

 

Erityiset ainesosat:

  • Urea/Harnstoff: Tunkeutuu ihoon, sitoo vettä ja säätelee ihon kosteustasapainoa. Urealla on kosteuttava ja kutinaa lievittävä vaikutus.
  • Shea-voi (kbA): Intensiivinen kosteudenhoito, tekee ihosta pehmeän ja sileän, rauhoittaa ihoa ja lievittää kutinaa.
  • Auringonkukkaöljy: Kevyt, ei rasvainen öljy, jossa on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia korkean linolihappopitoisuuden ansiosta. Kosmeettisesti vaikuttava a-Tocopherol-pitoisuus estää ihon lipidien hapettumista.
  • E-vitamiini (tokoferoli): Luonnollinen antioksidantti suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta, parantaa ihon elastisuutta.
Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 92681 Osasto:

Kuvaus

INCI: AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, STEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (SHEA BUTTER), HYDROGENATED RAPESEED OIL, UREA, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRONELLOL, CITRAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL