Joulun taikaa

Joulussa on sitä jotain taikaa …..

Silloin haluamme muistaa ystäviä, asiakkaita ja läheisiämme

Tästä valikosta löydät ihastuttavat LCN joulutuotteet

 • Blanc huulivoide blanc 8 g

  Vaniljantuoksuinen ravitseva ja kosteuttava huulivoide kauniissa helmimäisessä pakkauksessa

 • Blanc kynttilä blanc 220 g

  Hedelmäisenja kukkaisen tuoksuinen kynttilä. Palamisaika noin 20 tuntia,

 • La Neige jalkavoide 30 ml

  ”BLANC Foot Butter ’La Neige’” on ravitseva jalkavoide kuiville ja rasittuneille jaloille:

  Sen sisältämä urea kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti yhdessä Shea butterin ja E-vitamiinin kanssa, jättäen ihon ihanan pehmeäksi ja hoidetuksi.

  Jalkavoiteen tuoksumaailma on täysin sama kuin Le Neige käsiviteessa.
  La Neige tuoksumaailma kuljettaa sinut lumoaviin hetkiin aurinkoisessa trooppisessa paratiisissa.
  Käsivoiteen sydäntuoksu koostuu meripihkan pehmeydestä, herkästä jasmiinista ja hurmaavasta banaanista. Näiden tuoksujen takaa paljastuu syvyyttä ja lämmön tunnetta tuovat patsuli, vanilja ja setripuu, jotka antavat sinulle lempeän halauksen kylminä talvi-iltoina. Kaiken tämän kruunaa raikas ja virkistävä yhdistelmä bergamotin ja sitruunan pirteyttä, joitka herättelevät mieltäsi ja piristävät päivääsi.

  Käytä La Neige Foot Butteria aamuin illoin jalkaterillesi ohuena kerroksena. Jalkavoide kannattaa lämmittää ensin käsien välissä, jotta sen levittyy ja imeytyy hetkessä ihoon. Voide sisältää runsaasti shea butteria, joka on viileänä jäykkää ja saattaa jättää iholle rasvaisen pinnan, mikäli se ei pääse imeytymään kunnolla. Muista myös huomioida erityisesti ihonkuivat ja kovettuneet kohdat, jolloin annat niille paremmat mahdollisuudet tervehtyä.

 • Huonetuoksu Blanc 100 ml

  Romanttinen ja sensuelli ”BLANC” huonetuoksu on täynnä aistillisyytta ja tunnelmallista syvyyttä.

  Anna kotisi kietoutua ”BLANCin” lumoavaan hienovaraisen syleilevään tuoksumaailmaan, joka kutsuu sinut mukaan tunteiden ja tuoksujen maailmaan. Sen tuoksumaailma herättää innostuksen elää hetkessä nauttia sen jokaisesta henkäyksestä. Se kohottaa mielialaa aivan uudelle ainutlaatuiselle tasolle, ollen kuin näkymätön taideteos, joka avaa sielusi ovia keskittymään omaan hyvinvointiisi. Aistisi lumoutuvat vaniljasta, myskistä ja santelipuusta antaen tuntemustesi virrata vapaassa ilossa ja elästä nauttimessa.

  Huonetuoksun täyttäessä ilman aistit ensimmäisenä raikkaat, hieman vesimäiset balsamiset sävyt.  Tämän jälkeen esiin työntyy iriksen lehden ja puun kermainen samettinen tuoksu ja lopulta löydät tutun pohjatuoksun, joka koostuu vaniljasta, myskitä ja santelipuusta.

  Huonetuoksu on kirkkaaseen lasipulloon ja sen mukana tulee 6 tuoksutikkua.

 • Le Mont kynsinauhaöljy 8 ml

  Oletko sinä yksi heistä, jotka piilottelevat käsiään, koska kynnet ja kynsinauhat ovat niin huonossa kunnossa? Olet jo kokeillut vähän kaikkea, mutta et ole löytänyt itsellesi sopivaa ratkaisua jolla saisit kynnet kasvamaa ja kynsinauhat pysymään ehjinä.

  Tiesitkö, että sinä todellakin voit itse vaikuttaa kynsiesi ja kynnen ympärillä olevan ihon eli kynsinauhojen kuntoon ja terveyteen? Ravinnerikas ruoka ja tasapainoinen elämäntapa auttavat asiaan, mutta uskon sinun haluavan nopeita tuloksia ja ratkaisu ongelmaasi on kynsinauha öljy.

   

  ”Le Mont” – kynsinauha öljy antaa kynsillesi ja kynsinauhoille nopeasti sen tarvitseman ravinnon. Samalla se kosteuttaa ihoa vahvistaen sitä, jolloin kynsinauhat eivät repeile ja tulehdu ja säästyt todella ikäviltä kynsinauha tikuilta.

  Ohut kevyesti sitruksilta tuoksuva öljy imeytyy hetkessä ihoon ja sitä on helppo annostella jokaiselle kynnelle hygienisesti pipetti pullolla. Kevyellä hieronnalla saat levitettyä tuotteen kynsille ja kynsinauhoille ja ottaa samalla aikaa itsellesi.

  Käyttäessäsi kynsinauha öljyä säännöllisesti joka päivä, saat kynsinauhoistasi silkkisen pehmeät, joustavat. Samalla antaen kynsillesi niiden tarvitsemaa lisäravintoa, jotta ne ovat jälleen luonnollisen kestävät, kauniit ja kasvavat pituutta.

  Le Mont kynsinauha öljy sopii käytettäväksi jokaisen käsihoidon ja kynsihuollon yhteydessä. Se on myös kotihoito tuote niille asiakkaillesi, jotka haluavat pitää käsistään huolta ja niille jotka ovat kyllästyneet tuskastelemaan kynsien kanssa. Katkeilevat kynnet ja repeilevät kynsinauhat eivät todellakaan ole kenenkään unelma. Huonokuntoiset kynsinauhat ovat myös riski isommille tulehduksille, jotka voivat vaikuttaa koko kehosi hyvinvointiin.

 • Ale! Noir Foot Cream Oud, 30ml

  Noir Foot Cream Oud, 30 ml

  Talvella jalat suojataan helposti aamusta iltaan lämpimiin sukkiin. tällöinkin iho kaipaa kosteutusta ja huolenpitoa. NOIR Foot Cream OUD antaa jalkojen iholle intensiivistä kosteutta samalla suojaten ihoa vapailta happiradikaaleilta. Nopeasti imeytyvässä jalkavoiteessa on huomioitu mahdollisten ihoärsytyksien ja tulehduksien vaikutukset.

 • Ale!

  Noir kynttilä

  NOIR tuoksukynttilä luo syksyn ja talven pimeisiin iltoihin kodikasta ja aistillista tunnelmaa. Santelipuulta tuoksuva kynttilä kuljettaa sinut itämaiseen tuoksumaailmaan.

  Sytytä kynttilä palamaan varsinkin kiireisen työpäivän jälkeen, sillä sen tuoksut rauhoittavat hermostunutta ja stressaantunutta mieltä.  Huomaat kuinka pienen lepotauon jälkeen olet jälleen täynnä tarmokkuutta ja elinvoimaisuutta jatkaa joulun valmisteluja.

 • Ale! Miniviila setti

  Miniviila setti Elegant Christmas

  Viuhkaviila setti sisältää 3 eri karheusta miniviilaa

  Valkoinen on erittäin sileä oman kynnen viila karheudella 320

  Hopea pinta on karheudeltaan 240 ja sillä voi lyhentää pitkä luonnonkynttä ja viimeistely viilata rakennekynsiä

  Kulta pinnalla on karheutta jo 180, joten sillä viilaa jo helposti rakennekynnen geelejä

  Pieneen tilaan menevät viilat ovat mukava hätäapu käsilaukussa ja meikkipussissa.

  Mikä olikaan ihanampi lahja antaa rakennekynsi asiakkaille, jolloin he muistavat sinua ympäri vuoden aina käyttäessään viilaa.