Citrus

Raikas sitrukselle tuoksuva jalkahoito linjamme virkistää ja raikastaa ihanasti jalkoja

 • Ale! Citrus Callus Softening Gel, 100 ml

  Citrus Callus Softening Gel, 100 ml

   

   

 • Ale! Citrus foot creamLoppu

  Citrus foot cream 100 ml

  Virkistävä ja kosteuttava jalkavoide, joka tuoksuu ihanasti sitruunalta.

  Sen sisältämä sitruunaruoho ja sitrussöljy säilyttävät sitruunaisen tuoksun iholla jonkin aikaa tuotteen levittämisen jälkeen.

  Ohuehkon hyvin imeytyvän voiteen hoitavasta ja kosteuttavasta puolesta pitää huolen Avocado öljy ja Panthenoli.

  Ne uudistavat ja kosteuttavat ihoa estäen tulehduksia. Säännöllisellä käytössä ihon suojamekanismi paranee ja iho tuntuu jälleen joustavalta joka askeleelta.
  Sano hyvästit kuivalle kiristävälle iholle ja mikrohaavoille.

  Mutta miksi Citrus jalkavoide on erittäin hyvä perustuote varinkin kesäaikaan käytettynä?

  Kesällä aurinko tekee välillä tepposiaan ja aiheuttaa iholle näkyviä tai näkymättömiä palovammoja. Citrus jalkavoide rauhoittaa ja parantaa vahingoittunutta ihoa.
  Se sisältää myös A, B, C ja E- vitamiineja, jotka uudistavat jalkojen ihoa tehokkaasta.
  Ja hyvä niin, sillä harvoin tulee mietittyä sitä, miten kovalle rasitukselle jalat joutuvatkaan.

  Toisaalta kun valitset hoito tuotteet jalkojen tarpeiden mukaan, voit keskittyä rauhassa isoihin linjoihin, kun hoitotuoteet huolehtivat pienistä linjauksista.

   

 • Ale! Citrus foot spray

  Citrus fresh up spray 100 ml

  Kosteuttava ja raikastava sitruunalle tuoksuva spray virkistää nopeasti väsyneitä jalkoja!

  Suihkutettuasi tuotetta jaloillesi ja se vie sinut hetkessä Välimeren aurinkoisiin maisemiin, siitä pitää huolen sitruunaöljyn intensiivinen tuoksu.
  Voit laittaa sitä myös kenkiisi, jolloin saat neutralisoitua hieman hien hajua ja myös saman virkistävän vaikutuksen jalkopohjillesi.

  Suihke tulee pumpusta ulos pieninä pisaroina, jotka jaksavat tunkeutua iholle myös sukkahousujen läpi. Miten ihanalta tuntuukaan viilentävä hetki väsyneille jaloille kuumana kesäpäivä, joilloin juhlava tilaisuus pitää hulen siitä, ettet pääse viilentämään jalkojasi kylmään veteen.

  Citrus spray sisältää hesvoskastanja uutetta, joka aktivoi verenkiertoa. Säännöllisellä käytössä se voi vahvistaa sidekudoksia, jolloin turvotus laskee ja veri pääsee jälleen virtaamaan normaalisti kun laajentuneet verisuonet supistuvat ja tulehdus pääsee niistä paranemaan.

  .

 • Paikanvaraus

  Citrus foot cream 1000 ml

  INCI: AQUA (WATER), PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PROPYLENE GLYCOL, STEARETH-2, HYDROGENATED COCOGLYCERIDES, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARETH-21, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, DIMETHICONE, FARNESOL, CITRUS LIMON PEEL OIL, BENZOIC ACID, LIMONENE, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, DEHYDROACETIC ACID, CITRAL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, MENTHOL, CITRIC ACID, GERANIOL, CI 19140, LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM…