Syventävää tietoa kosmetologeille

Oppiminen on kuin sipua – ytimen ympärille kertyy syventää tietoa sitä mukaan kun kosmetologi oppii uutta ja huomaa tarvitsevansa syvällistä tietoa ymmärtääkseen anatomiaa ja fysiologiaa entistä syvemmin.

Tämän osion valmennukset ovat täysin tuotevapaita ja niissä oleva tieto on syvällistä eikä ole sidottu mihinkään tuote brändiin.

 • LISÄÄ TEHOA KIINTEYTTÄVIIN HOITOIHIN verkkokoulutus

  120,16 

  Käytyäsi tämän valmennuksen tiedät, kuinka saat oikeasti tehty tehokkaita kasvohoitoja, joissa vaikutat ihon uusiutumis prosesseihin. Tiedät miten oikeasti saat tehoaineet imeytymään. Opit tavan, jolla tiedät mitä hoitomenetelmiä voit käyttää milloinkin, jotta saavutat maksimaaliset anti-again hoitotulokset.

  Huomaat uudella tavalla mikä merkitys on kollageenilla ja elastiinilla. Osaat seurata aivan uudenlaisin silmin mitä ihossa tapahtuu ja sitä mitkä menetelmät toimii sinulla parhaiten ja mitkä eivät. Koulutuksessa kuulet miksi aikaisemmin kerrotut uskomukset siitä, ettei hoitotuotteet saa imeytyä dermikseen asti pidä paikkaansa. Kun kuulet nämä asiat, ymmärrät ettei nämä yleiset uskomukset voi millään pitää paikkaansa.

  Käytyäsi tämän koulutuksen tiedät millä hoitometodeilla vaikutat ihoon, ilman että tehostat hoitoa millään laitehoidoilla. Tiedän aivan uudella tavalla miten dermis toimii, sillä jo opitun tiedon päälle kerätty uusi ymmärrys nostaa sinut ja hoitolasi aivan uudelle tasolle ihonhoidon asiantuntijoiden joukkoon.

  Tiedän, että haluat tehdä tehokkaita kasvohoitoja ja saada nopeita tuloksia aikaiseksi. Olet valmis saamaan lisää tietoa, jota voit hyödyntää työskennellessäsi asiakkaidesi kanssa.

  Käytyäsi tämän koulutuksen ymmärrät miksi vanhat keinot ovat usein yksinkertaisempia kuin pussillinen uusia.

  Tämä koulutus on erityisesti sinulle, joka haluat keskittyä manuaalisiin hoitoihin. Sekä sinulle medikaalisten laitehoitojen ammattilainen, joka haluat syventää osaamistasi ja ymmärtämystäsi saadaksesi entistä parempia hoitotuloksia. Sekä sinulle, joka mietit millä hoitosarjalla haluat jatkossa tehdä töitä.

 • Valo ja sen vaikutus ihoon verkkokoulutus

  199,19 

  Tiedät varmasti miten valoikääntyminen etenee ja millaisina merkkeinä se näkyy iholla. Mutta tiedätkö syvällisellä tasolla mitä ihossa tapahtuu ja kuinka voit ottaa sen huomioon suunnitellessasi asiakkaille hoitokokonaisuuksia. Oletpa konkari tai vasta alkaja Valo ja sen vaikutus ihoon sisältää paljon fakta tietoa tämän aiheen ympäriltä. Vastaavaa koulutusta ei tietääkseni ole ollut koskaan aikaisemmin Suomessa saatavilla, ei ainakaan verkkokoulutuksena.

  Tässä koulutuksessa pääset syventymään tietoasi entistä syvemmälle pigmenttimuutoksiin, niiden syntyyn ja siihen kuinka sinä voit hoitaa niitä. Ymmärryksesi kasvaessa osaat valita asiakkaidesi tarpeille sopivat hoitotuotteet ja menetelmät. Et vain osta tuotteita ja toivo niiden tuovan sinulle tuloksia, vaan tiedät mitkä raaka-aineet, miten ja miksi ne toimivat. Opit erottaa erilaiset pigmenttimuutokset ja valita oikeat tuotteet ja hoito menetelmät niiden hoitoon. Saamaan hoito tuloksia aina.

  Kun asiakkaasi ymmärtää mitä valo aiheuttaa hänen iholleen, ja sen millä tavalla hän itse voi vaikuttaa asiaan, on hän valmis ostamaan sinulta kotihoito tuotteita ja käymään luonasi kasvohoidoissa. Tämä merkitsee sinulle lisää rahaa kassaan!!!! Haluat varmasti ottaa sen vastaan, ilman että lisäät työaikaasi. Sillä tekemällä samoja asioita kuin ennen hieman eri tavalla ja uudesta näkökulmasta käsin, voit veloitta asiakkaalta enemmän kuin sillä ovathan hoito tuloksetkin aivan jotain muuta kuin aikaisemmin.

  Et enää tee vain yhtä jo osaamaasi hoito metodia, vaan pystyt rakentamaan uudenlaisia ja mielenkiintoisia hoitosarja kokonaisuuksia, jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin saat aivan uudenlaista intoa omaan työhösi, uudenlaisia hoito tuloksia ja uusia asiakkaita.