Haloo….. onko siellä ketään?

Tätä kuulee enää nykyisin harvemmin, sillä puhelimen käyttö on vähentynyt viime vuosina todella paljon ja tilalle on tullut sähköisen viestinnän muut välineet.

Nyky-yhteiskunnassa arvostetaan tavoitettavissa olevuutta, ahkeraa työntekoa ja aktiivisuutta, mutta samalla unelmoidaan vapaampia työaikoja, taloudellista vapautta ja omaa aikaa ettei tarvitsisi pyöriä oravan pyörässä.

Usein tämän johtaa siihen, että olemme asiakkaiden tavoitettavissa päiväsaikaan, mutta kun tulee hallinnon töiden aika, ne tehdään  myöhään iltaisin ja silloin on vaikea saada ketään enää kiinni ja silloin on helpompi käyttää sähköistä viestintää. Kännykkä meillä kaikilla on yleensä kädessä ja siellä usein whatsappin ja messengerin lisäksi email. Usein haluamme nopeita vastauksia, ilman että ajattelemme onkohan vastapuolella työaika vielä menossa. Ilmiö ei ole mikään uusi, vaan on jo joukko naisyrittäjiä, jotka ovat uskaltaneet nostaa kissan pöydälle ja rohkeasti ilmoittaneet, kuinka, milloin ja mitä kanavia pitkin ovat tavoitettavissa. Se että on jatkuvasti saatavilla ei anna itselle yhtään palautumisaikaa vapaa-ajalla, sillä joka kerta kun otat puhelimen käteen ollaksesi siellä edes muutaman minuutin sosiaalisessa mediassa, menee sinulta useampi tunti nollata sinivalon ja infotulvan aiheuttamat reaktiot aivoissasi. Tähän kun lisätään sanaton viestintä, jää monta tärkeää asiaa saamatta oikeanlaisen vastauksen. Lisäksi kirjoittaessa ei saa aina kaikkia asioita niin selkeästi tuotua esille, kuin mitä henkilökohtaisessa keskustelussa onnistuu saamaan ja samalla vältytään väärinkäsityksiltä.

Alla olen luetellut kanavat mitä kautta saat minuun yhteyttä töihin liittyvissä asioissa sekä mahdolliset aikarajoitukset joissain sosiaalisen median kanavissa. Päivitetty 14.4.2021.

Email info@adelainbeauty.com 24 / 7 luen postin muutamaan kertaan päivässä ja mikäli olen tienpäällä en välttämättä ehdi lukemaan joka päivä posteja
Puhelin 040 703 7831           arkisin 9 – 16
Käytän nykyään vain yhtä puhelinta, jossa minulla on 2 sim korttia. Mikäli olen puhelimessa toisella kortilla voi linja jäädä yhdistymättä tai ilmoittaa ettei minua voi juuri nyt tavoittaa. Tästä johtuen tällä hetkellä myöskään minulle ei jää merkintää siitä, että olet yrittänyt tavoittaa minua.
Verkkokauppa Palvelee sinua 24 / 7 , tuotevalikoimaa pääset selaamaan tästä
Rekisteröityminen Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt uuteen verkkokauppaamme, pääset tekemään sen tästä . Mitkään vanhat salasanat eivät kelpaa tähän ohjelmaan.
Rekisteröidyttyäsi saat heti salasanan, mutta se aktivoituu vasta kun olen hyväksynyt sinut käyttäjäksi, sillä kauppa on tarkoitettu vain ammattilaisille ja haluan varmistaa että sitä käyttävät oikeat henkilöt. Teen aktivointeja työpäiväni puitteissa arkisin.
Facebook  Viestejä voit lähettää myös Adelain beautyn, LCN suomi ja Monteil Paris suomi FB sivujen viestiosion kautta. Valitettavasti ne eivät toimi aivan 100 % ja välillä ilmoitukset viesteistä jäävät saamatta. Lisäksi teksteistä puuttuu ääkköset, eikä linkkejä pysty liittämään tekstiin. Tästä syystä pyydän välillä, että keskustelu siirretään omaan messengeriini, mutta sitä käyttäessä pätee alla erikseen olevat ohjeet.
Messenger Yrityksellä on käytössään FB sivujen alla olevat yritys messengerit. Mikäli olemme keskustelleet Ansun omassa mesessä, toivon sinun kunnioittavan omaa aikaani ja käyttävän sitä vain arkisin klo 9 – 16 välillä. Mikäli viestit tulevat muina aikoina, en voi taata, että niihin vastataan, sillä ne hukkuvat helposti muuhun omalla ajalla tapahtuvaan sosiaaliseen viestintään.
Whatsup Tuplasimistä johtuen puhelimessani on Whatsup vain omassa käytössäni. Mikäli laitat viestiä Ansun omaan whatsappiin koskee sen käytössä sama ohjeistus kuin messengerissä.

Haluan palvella jokaista asiakas mahdollisimman hyvin, yksilöllisesti ja tasapuolisesti, minkä johdosta ylläolevat toimintatavat koskevat kaikkia, ellen itse ole erikseen jotain muuta sopinut.

Miksi suosittelen myös sinulle miettimään omaa työaikaasi?

Myös yrittäjä tarvitsee tärkeää palautumisaikaa, jotta voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin ja keskittymään rauhassa kulloinseenkin työhän mitä tekee. Tiedän omasta kokemuksesta, ettei tämä ole helppoa varsinkaan niille, jotka haluavat auttaa toisia mahdollisimman paljon, saada aikain paljon ja vieläpä tehokkaasti. Sitä kun on polttanut narua molemmista päistä ja ollut pariviikkoa masennuksen takia aikoinaan sairauslomalla, kun en sitä itse pidemmän aikaa halunnut jatkaa, havahtuu jossain vaiheessa pohtimaan omaa elämäänsä ja sitä kuinka on sitä elänyt, mitä saavuttanut ja mitä haluaa jäljellä olevalta ajalta.

” Tämä on minun elämäni ja vain minä voin päättää millaisena sen haluan elää”

Valoa, rakkautta ja työn iloa jokaiseen päivään,

Ansu