Syksyn 2023 kynsitrendit

Syksy on täällä, ja sen myötä sinulle aukeaa mahtava tilaisuus tarjota asiakkaillesi syksyn uusia trendejä!

Jos sinä pohdit sitä, miten saisit säännöllisesti luoksesi tulevia sitoutuneita asiakkaita, tämä artikkeli tarjoaa sinulle siihen taatusti toimivan kaavan. 

Monella kosmetologilla ongelmana on jatkuvasti se, ettei heillä ole tarpeeksi säännöllistä asiakasvirtaa hoitolassaan. Asiakkaat käyvät hoitolassa keskimäärin 2-3 kuukauden välein. Tämä luo jatkuvaa taloudellista turvattomuuden tunnetta, kun koskaan ei voi olla varma tuleeko asiakkaita tarpeeksi tässä ja seuraavassa kuussa.

Tätä ongelmaa ei ole, kun sinulla on valikoimassasi mukana rakennekynnet. Rakennekynsiasiakkaat käyvät uusimassa kynnet säännöllisesti 3-4 viikon välein, ja aina huollon yhteydessä sovin asiakkaan kanssa jo seuraavan huoltoajan, sillä asiakkaat oppivat nopeasti, että kalenterini on täynnä jos huoltoa ei varaa ajoissa. Kynsiä tekemällä minäkin sain kauneudenhoitoyrittäjänä taloudellista turvaa säännöllisistä ja sitoutuneista asiakkaista!

Kun pystyt ammattilaisena tarjoamaan aina uusia trendejä, asiakkaasi pysyvät myös sitoutuneina ja he tietävät, että sinulla on aina uusia ajankohtaisia ideoita ja tyylejä tarjota.

Tänä syksynä kynsissä korostuu erityisesti viisi suurta megatrendiä:

MILKY WHITE

Hienostuneen näköinen värivariantti sopii yhtä hyvin lyhyille ja pitkille kynsille ja saa molempiin aikaan kauniin ilmeen. 

Näillä tuotteilla toteutat sen:

Tämä kynsitrendi on superhelppo tehdä LCN:n tuotteilla! Tarvitset vain pari tälle tyylille suunniteltua geelituotetta ja trendikäs tyyli on valmis:  

– Super geeli 3in1 ”Milky White” 20 ml pohjustukseen ja muotoiluun

Magic Top Coat ”Milky White”, 10 ml viimeistelyyn

CLEAN GIRL AESTHETIC

Toinen tämän hetken ehdoton globaali megatrendi on luonnolliset kynnet, jotka saadaan aikaan hennon vaaleanpunaisilla ja valkeilla sävyillä. Clean Girl Aesthetics on vastapainoa runsaan värikkäille kynsitrendeille, jota olemme viime vuosina saaneet nähdä. 

Clean Girl Aesthetic  tarkoittaa neutraalin ja terveen näköisiä kynsiä vastapainona näyttävän värikkäille kynsille.

Clean Girl Aesthetic -kynnet ovat terveen ja hoidetun näköiset, ja niiden minimalistisen klassinen ulkonäkö huokuu arvokkuutta ja tyylikkyyttä.

Näillä tuotteilla toteutat sen:

– Täydellinen sävy Clean Girl Aesthetic -kynsiin on LCN:n Classic Rose (C5), joka on saatavana sekä värigeelinä että Recolution geelilakkana.

– LCN Super Gel 3-in-1 on tuote, josta löytyy täydelliset sävyt Clean Girl Aesthetic -kynsien luomiseen. Kun sinulla on valikoimassasi sävyt Natural Rose, French White ja Clear, saat aikaan niin yksiväriset vaaleanpunaiset kynnet, babyboomerit kuin klassisen ranskalaiset manikyyritkin – vain yhtä tuotetta käyttämällä!

Super Gel 3 in 1 kirkas

Super Gel 3 in 1 Natural Rose

Super Gel 3 in 1 French

Magic Top Coat Babyboomer

DARK GLAMOUR

Koska on syksy, ei kaikki kynsitrendit suinkaan ole vaaleita ja luonnollisia. Trendeistä löytyy myös dramaattisen värikkäät glamour-sävyt, joissa on mukana myös metallinhohtoa. Tämä tyyli sopii asiakkaille, jotka haluavat näyttävät kynnet ja erottua tyylillään.

Näillä tuotteilla toteutat sen:

LCN:n syksyn trendivärikokoelma Midnight Garden on täydellinen tämän trendin luomiseen. Sen sävyistä löytyy tummempia ja vaaleampia syksyisiä sävyjä metallinhohtoa unohtamatta, ja ne sopivat täydellisesti yhteen. Jos kaipaat ideoita tämän trendin tekemiseen ja kynsien koristeluun, otathan seurantaan LCN Suomen Instagram- tilin, jossa jaamme ideoita ja tietoa joka päivä!

Midnight Gardenin tuotteet saapuvat varastoon tässä kuussa ja sisäpiiriläisenä saat tiedon heti, kun ne saapuvat varastoon, joten maltathan vielä hetken odottaa!

Seuraa LCN Suomea Instagramissa klikkaamalla tästä

WET LOOK

Wet Look -trendin mukaiset kynnet näyttävät aina siltä, kuin ne olisi juuri kastetut vedessä. Lopputuloksena kynnen pinta on aina erittäin kiiltävä ja ”märän” näköinen – kuin huulikiiltoa kynsillä!

Näillä tuotteilla toteutat sen:

Tämän trendin luomiseen paras tuote on LCN:n kehittämä Wet Nails -geeli!

WetNails system on 2-vaiheinen rakennekynsimenetelmä, joka koostuu kahdesta UV-valokovetteisesta geelistä: pohjustus- & muotoilugeelistä sekä viimeistelygeelistä. Yhdessä ne tarjoavat aivan uudenlaisen rakennekynsikokemuksen. 

Ja mikä parasta, tällä geelillä on 5 kynnen takuu: geeli pysyy kynnellä levityksen jälkeen niin kauniisti paikoillaan, että voit tehdä kaikki 5 sormea kerralla ja laittaa ne kaikki yhtä aikaa uuniin. Geeli ei siis valu kynsinauhoille! Tämä säästää sinulta paljon aikaa ja rahaa!

Tuotteet:

Wet Nails Gel Blush

Wet Nails Glossing viimeistelygeeli

OHUENOHUT RANSKALAINEN MANIKYYRI

Ranskalaiset manikyyrit ovat taas supersuosittuja, mutta olethan huomannut niiden uuden muodon? Nyt on trendikästä tehdä ranskalainen manikyyri ohuen ohuena ja mahdollisimman luonnollisen näköisenä, jopa niin ohuena että sitä tuskin huomaa. Tällä tyylillä voit tehdä ranskalaisen manikyyrin myös värillisenä – lopputulos on joka tapauksessa erittäin chic ja kalliin näköinen. Tähänkin tyyliin löydät ideoita ja esimerkkejä Instagram-profiilistamme, joten otathan sen seurantaan jos et ole sitä vielä tehnyt! 

Näillä tuotteilla toteutat sen:

LCN:llä löytyy useita tuotteita ranskalaisen manikyyrin tekemiseen. Verkkokaupassamme on oma osastonsa ranskalaisen manikyyrin tekoon. Löydät ne täältä: Ranskalaisen kärjen tuotteet

Muista myös värigeelit, joilla teet saman trendin: Värigeelit

Sinä kauneusalan huippuammattilaisena haluat varmasti osoittaa asiakkaillesi, että sinun ammattitaitosi on korkealla tasolla ja asiakas voi aina luottaa saavansa sinulta uusimmat trendit ensimmäisenä. 

Varmista siis, että sinulla on valkoimassasi sopivat tuotteet, joilla saat kaikki nämä trendit asiakkaalle tehtyä. 

Tässä on avuksesi lista:

Super Gel 3-in-1 Milky White
Super Gel 3-in-1 Natural Rose
Super Gel 3-in-1 French White
Super Gel 3-in-1 Kirkas
Magic Top Coat ”Milky White”
Magic Top Coat ”Baby Boomer”
Wet Nails Gel Blush
Wet Nails Glossing viimeistelygeeli

Näillä tuotteilla saat tarjottua asiakkaillesi tärkeimmät kynsitrendit ja hän palaa luoksesi ilo mielin hoitoon, sillä hän tietää saavansa ne parhaat kynnet juuri sinulta!

LCN-tuotteet ovat saatavana vain koulutuksen käyneille kynsialan ammattilaisille.

Haluatko sinä kouluttautua kynsialan huippuosaajaksi?

LCN on maailman johtava rakennekynsibrändi, ja Adelain Beauty tarjoaa koulutuksia rakennekynsien tekoon LCN:n tuotteilla. Koulutus sisältää kaiken teoriatiedon sekä käytännön opit, mitä tarvitset rakennekynsien tekemiseen.

Rakennkynsikoulutus toteutetaan hybridinä eli verkko- ja lähiopetuksena (2 lähipäivään 4 viikon välein).

Rakennekynsien peruskoulutus on tukeva pohja, josta lähdetään syventämään osaamista oman aikataulujesi ja intohimojesi mukaan.

Voit alkaa tekemään rakennekynsiä osana palvelutarjontaasi tai erikoistua pelkästään kynsiammattilaiseksi ja keskittyä tekemään ainoastaan palveluita, joita tehdään kynsille. 

Lue lisää koulutuksesta ja liity kynsialan huippuammattilaisten joukkoon klikkaamalla tästä.

Kaikki nämä kynsitrendit voit saada aikaan myös geelilakkauksella! 

Geelilakkaus sopii kynsille, joille halutaan kaunis viimeistelty ilme ja pitkä värinkeston ilman, että kynsiin tehdään lisää pituutta tai muotoa. 

Recolution geelilakkaus valmennus on osa valmennuspolkua, jolla tähdätään kynsimuotoilijaksi, mutta se sopii hyvin yksittäiseksi palveluiksi jokaiseen kauneushoitolaan ja kampaamoon.

Suoritettuasi valmennuksen sinulla on oikeus tilata LCN Recolution -geelilakkaus tuotteita.

Lue lisää ja varaa itsellesi koulutus klikkaamalla tästä.