Salamannopeita tuloksia

Tämän vuoden ehdottomasti tehokkain ja nopein hoitomuoto kosmetologeille on Plasma.  LCN Plasma on veitsetön kasvojenkohotusmenetelmä, jonka tulokset näet heti ja lopputulos kestää 2 – 3 vuotta.

Asiakkaat hakevat kauneushoitolasta toistuvasti apua roikkuviin luomiin, löysään ihoon kasvoilla ja kaulalla sekä eri syvyisiin juonteisiin. Mikäli he eivät saa sieltä riittävää apua, menevät he plastikkakirurgien luokse hakemaan täyteainehoitoja tai kauneusleikkauksia. Miksi et siis palvelisi asiakkaitasi entistä monipuolisemmin ja ottaisi omaa osuuttasi tästä koko ajan kasvavasta tulovirrasta?

Tarjoa apu asiakkaillesi PlasmaPenin avulla. Se on nopea hoitomuoto, eikä ihon toipumiseen kulu kohtuuttoman pitkiä aikoja. Hoidon tekemiseen menee aikaa noin yksi tunti, josta suurin osa menee ihon puuduttamiseen; hoidon teho perustuu voimakkaaseen lämpöön, joka aktivoi ihon oman uusiutumisprosessin kolmen kuukauden ajaksi. Itse tekemiseen varataan aikaa noin 15 minuuttia per alue. Asiakkaalta veloitamme tästä hoidosta 250 – 500 € per hoidettava alue ja hoidon hinta määritellään ajanvarauksen / konsultaation yhteydessä. Hoitotuloksia voi käydä katsomassa tästä

LCN Plasmahoito tehdään Beauty Pad 3.0 // monitoimilaitteen PlasmaPen -hoitopäällä. Hoitopäänä käytetään kertakäyttöistä ohutta neulaa, johon johdetaan laitteesta energiaa. Kun hoitopää viedään lähelle ihoa, muodostuu energian ja ihon pinnalla olevan kosteuden kanssa pienen pieni salama, jonka korkea lämpö aiheuttaa iholle pienen höyrystymispisteen. Ihon pinnalle syntyy pieni rupi samalla kun iho kutistuu välittömästi ja lämpö jatkaa matkaa dermikseen, jossa se aktivoi fibrolast solujen toiminnon kolmeksi kuukaudeksi tuottaen entistä enemmän kollageenia ja elastiinia. Menetelmässä aiheutetaan iholle hallittu trauma voimakkaan lämmön avulla ilman, että ihoon edes kosketaan (mikäli neulan kärki osuu ihoon ei salamaa tai hoitotulosta synny). Kuvassa punaiset jäljet luomella ovat syntymämerkkejä, jotka ovat vaalentuneet olellisesti hoitojen yhteydessä, vaikka niiden päältä ei ole ihoa käsitelty.

 

PlasmaPen hoidon hoitotuloksen pystyt näkemään HETI, vaikka iho alkaakin punoittamaan ja hieman turpoamaan. Kun pieni ruskea rupi irtoaa iholta, näkee hoitotuloksen vielä eri tavalla. Saan asiakkailta runsaasti palautetta siitä, miten on mahdollista, että he näyttävät joka viikko erilaiselta? Ihon uusiutuminen ja muutosmatka kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen lopputulos on pysyvä 2 -3 vuoden ajan.

Millä muulla hoidolla en ole pystynyt saamaan näin tehokkaita ja pitkäkestoisia hoitotuloksia?

Beauty Pad 3.0 on monitoimilaite, jolla et pelkästään tee PlasmaPen -hoitoja, vaan parannat niiden lopputuloksia mikroneulauksen avulla. Laitteella voit myös tehdä koneellista kestopigmentointia tai hiuspohjan häivytystä. Ensi vuonna laitteen monikäyttöisyys vielä kasvaa, kun saamme siihen lisää toimintoja. Näin ollen yhdellä laiteostolla saat useita eri toimintoja vielä tulevaisuudessakin ja säästät reilusti rahaa ja ennen kaikkea tilaa hoitolassasi, kun useat hoitolaitteet eivät vie tilaa hoitohuoneestasi.

 

Haluatko tulla koehoitoon? Olemme SKY;n Kosmetologipäivillä 16.-17.11.2018 Merikaapelitehtaalla Helsingissä ja löydät meidät Merikaapelihallin perältä Beautybulevardi 70. Teemme koko tapahtuman ajan hoitoja ja sinulla on mahdollisuus päästä silloin kokemaan tämän uskomattoman hoidon teho tai varaa Ansulle aika omaan henkilökohtaiseen konsultointiin. Molempiin aikojen varaus numerosta 040 571 9234

LCN Plasma -hoitoja tehdään pian jo yli 30 hoitolassa ympäri Suomea. Liity edelläkävijöiden joukkoon ja hyödynnä maahantuojan pitkä ammattitaito alalta sekä päämiehen jatkuva taustatuki. Tietotaitoa teoriaan ja käytäntöön olen kerännyt ennen koulutuksien aloittamista niin paljon, että päämies haluasi minun alkamaan kouluttamaan suoraan asiakkaitani, ilman heidän saapumistaan pitämään koulutuksia.

Ansu