|

LCN syksyn 2023 uutuuksien esittely

Syksyn 2023 LCN-uutuudet ovat saapuneet, joten jos et ole sitä vielä tehnyt, niin ota heti itsellesi aikaa klikataksesi itsesi verkkokauppaan tutustumaan niihin ja tekemään tilauksesi. Näin pääset heti valitsemaan itsellesi parhaat päältä ja varmistat, että pääset tarjoamaan niitä ensimmäisten joukossa asiakkaillesi.

Uutuuksien lisäksi varasto on täydentynyt kaikilta osilta, eli myös perusvalikoiman tuotteita on nyt saatavana. 

LCN:n syksyn päätrendi on Midnight Garden. Sen tuotteet hehkuvat tyylikkäissä syksyisissä sävyissä. 

Kuvittele itsesi kuljeskelemassa pimeässä puutarhassa, kun kuunvalo heijastuu puiden oksille. Kun katsot ympärillesi, huomaat uudenlaisen taian, joka heijastuu puutarhasta suoraan omaan elämääsi.

Syksyn tyylikkäät trendisävyt odottavat sinua inspiroitumaan ja ilmaisemaan itseäsi rohkeasti ja kauniisti.

Tässä kokoelmassa yhdistyvät tummat sävyt yhdistyvät ihanasti vaaleaan lilan sävyn, joka saa ruskettuneen ihon näyttämään hehkeältä.

Lisäksi uutuuksissa on todella upeita tuotteita esim. käsienhoitoon ja rakennekynsien tekoon. Niiden avulla saat helposti lisämyyntiä ja nostat bisneksesi tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä vaivatta.

Tässä on muutama nosto LCN:n uutuusvalikoimasta:

Midnight Gardenin sävyt; Dark Sage, Dirty Rose, Midnight Garden, Pale Grey, Dusty Lilac ja Pearly Blue, tuovat modernin ja elegantin tunnelman, joka on täynnä syksyn lämpöä ja viehkeyttä. Nämä ovat värejä, jotka herättävät tunteita ja antavat sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja vaikuttavia kynsityylejä. Sävyt ovat saatavana sekä 8 ml:n kynsilakkoina että 10 ml:n Recolution-geelilakkoina. Kynsilakat ovat saatavana myös 6+1 displayna, jolloin saat ne siististi esiin ja sinun on helppoa esitellä ja myydä niitä asiakkaillesi.

Tropical Gourmand on edelleen ajankohtainen trendi, ja sen trooppisen herkulliset ihanantuoksuiset hemmottelutuotteet ja värisävyt sopivat loistavasti näin syksyynkin. Tarjoa niitä erityisesti asiakkaille, jotka matkustavat etelän lämpöön kylmää pakoon, ja heille jotka haluavat tuntea kesän kosketuksen ihollaan vielä näin viileämpinä kuukausina! Saimme näistä tuotteista täydennystä varastoon, joten tilaa heti omasi!

Tropical Gourmant myynteline
Reposan käsivoide 30 ml myyntisetti

Maximoi tuotemyynti ja nosta näkyvälle paikalle iso purkillinen Reposan-voiteita, jotka oikeasti houkuttelvat kokeilemaan ja nappaamaan oma tuote läpinäkyvästä tukevasta pleksi purkista mukaan. Kun laitat tämän purkin kassapöydälle, muistat paljon helpommin tarjota tätä tuotetta jokaiselle. Nämä ”kassa tuotteet” myyvät itsensä kuin itsestään. Hello passiivinen myynti ja loistavat katteet!

Rakennekynsien tekijöitä ilahdutamme tällä upealla ”Garden Secrets” -värigeelisetillä! Sen kauniilla sävyillä saat asiakkaallesi tehtyä hienostuneet tyylikkäitä kynsiä syksyn kuumimmilla trendisävyillä, jotka sopivat kauniisti yhteen. Suklaiset sävyt yhdistettynä puuterimaiseen pinkkiin ja glittereihin ovat todella vastustamattomat!

värigeeli setti Garden Searets
Wet Nails Gel „blush“, 25 ml blush

Kynnet, jotka kaikki haluavat nyt! WetNails System on 2-vaiheinen rakennekynsimenetelmä, joka koostuu kahdesta UV-valokovetteisesta geelistä. Pohjustus- & muotoilugeelistä sekä viimeistelygeelistä. Yhdessä ne tarjoavat aivan uudenlaisen rakennekynsikokemuksen! Sillä tällä geelillä tehdyt kynnet näyttävät aina siltä, kuin ne olisi juuri kastetut vedessä. Kynnen pinta on aina erittäin kiiltävä ja ”märän” näköinen. Kuin huulikiiltoa kynsillä!

UUTUUS: Aivan upeiden Magic-viimeistelygeelien rinnalle sarjaan on tullut Magic Base Coatvalokovetteinen pohjustusgeeli. Se tarttuu erittäin hyvin luonnonkynnen pinnalle ja tarjoaa varsinkin erityisen kuivalle kynnelle runsaasti kosteutta.

Kun kynsi saa lisää kosteutta SynHycan peptidin avulla alkaa se uusiutua tehden kynnestä jälleen kimmoisan ja jäntevän. Sopii kaikenlaisille kynsille.

Macig Bace Coat
Manikyyri setti

Manikyyrituotteet omassa telineessä! Pidä työskentelypisteesi siistinä tämän manikyyritarviketelineen avulla. Se sisältää kaiken, mitä tarvitset manikyriä varten, kätevästi yhdellä alustalla, jota on helppo siirtää. Mukana on myös ihana uutuus: Kaunis kullattu metallilasta, joka on suunniteltu voiteiden ottamiseen hygienisesti purkista. Samalla se toimii myös kynsinauhatyöntimenä sekä hieronnan apuvälineenä.

Mitä ihanin uutuus on myös tämä täydellinen tuote manikyyrin ja pedikyyrin valmisteluun tarkoitettu Hand & Foot Aroma Bath Orange – tiiviste. Se on herkullisen appelsiinin tuoksuinen kylpytiiviste, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. 

Super gel rakennekynsi setti

UUSI LCN Essential Nails Set!Tämä setti sisältää kaiken, mitä tarvitset tullaksesi menestyneeksi tähtikynsimuotoilijaksi Super Gel-tuotteilla! Sisältää SuperGel-geelejä kaikissa neljässä sävyssä, Magic Top Coat -viimeistelygeeli, Puhdistuslappuja, cleanerin, kynsimuotteja, viiloja ja tyylikkään valokovettimen, kaikki pakattuna upeaan säilytyslaukkuun. Sopii kokeneelle tekijälle, jos haluat otaa Syper Gelit valikoimaan ja saada ne upeaan settihintaan, tai uudelle tekijälle. Setin ostaminen edellyttää LCN:n rakennekynsikoulutuksen diplomia.

Vuoden viimeinen neljännes on käynnistymässä. Vielä ehdit hyvin vaikuttaa koko vuoden tulokseesi!

Parasta, mitä voit tehdä bisneksellesi on nyt suunnitella koko vuoden viimeisen neljänneksen etukäteen ja suunnitelmallisesti lähetä rakentamaan myyntiä vuoden loppusesongille. Aseta itsellesi loppuvuoden myyntitavoite ja mieti mistä palasista se syntyy.

Kysy itseltäsi:

  • Mitä hoitoja haluat tehdä, kuinka paljon, ja mitä tuotteita myyt asiakkaille hoitojen yhteydessä? 
  • Paljonko tuotteita tarvitset hoitojen tekemiseen? 
  • Paljonko tuotteita tarvitset myyntiin? 
  • Mikä sinun asiakkaillesi on tärkeää ja ajankohtaista tällä hetkellä, jossa voit häntä auttaa? 

Ota tavoitteeksesi myydä jokaiselle asiakkaallesi jokin kotihoitotuote, esim. kynsihuoltoasiakkaalle käsivoide. Näin nostat vaivattomasti omaa myyntiäsi ja tulostasi ja saat tyytyväisen sitoutuneen asiakkaan. 

Kun varaudut myynnin tekemiseen ennalta ja huolehdit, että sinulla on aina tarvittavat tuotteet valmiiksi hoitolassasi, niin säästät paljon aikaa ja rahaa. Näin et joudu koskaan siihen tilanteeseen, että huomaat vasta kun tilanne on jo päällä että jokin tuote tai ainesosa onkin loppumassa eikä uutta saa tarpeeksi nopeasti jolloin menetät myynnin jonka siitä saisit.

Esimerkki: jos sinulla käy 4 asiakasta päivässä, päätä, että myyt jokaiselle 12 euron käsivoiteen. Se on pieneltä kuulostava ostos, josta sinulle jää 5 euroa katetta. Päivässä se tekee 20 € ylimääräistä tuottoa, mutta mietitäänpä asiaa isommassa mittakaavassa: kuukaudessa se tekee jo vähintään 400 € ja vuodessa 4400 €. Minkälaisen joululoman sinä haluaist itsellesi tällä pienellä lisämyynnillä? Puhumattakaan siitä, jos myyt jonkun hintavamman tuotteen. Kaikki eivät tietenkään osta, mutta toiset ostavat useamman ja jotkut kalliimpia tuotteita, jolloin saat kuitenkin tulosta. Mieti aina asiakkaan kannalta mikä hänelle olis paras tuote ja tarjoa hänelle sitä. Se on erinomaista palvelua. Käsivoide on helppo tuote tarjota, koska se on sopiva aina ja kaikille.

Syksyn aikana kerron sinulle myös sen, miten teet kaikki tilinpäätösasiat jo hyvissä ajoin joulukuussa. Mutta sitä ennen tee tämä tuikitärkeä suunnittelupalikka kuntoon ja päätä, että loppuvuodesta tulee sinun kolme parasta myyntikuukauttasi tänä vuonna. 

Tässä on siihen yllä olevien tuotteiden lisäksi muutama lisävinkki, joiden avulla saat lisää myyntiä tarjoamalla uusia palveluita asiakkaillesi:

Monteil Paris Triple Power (sis. verkkokoulutus)

Rakennekynsikoulutus

Geelilakkausverkkokoulutus

Lash Lift ripsientaivutuskoulutus

Glam Brows -kulmienlaminointikoulutus

Kaikista koulutuksista saat diplomin hoitolasi seinälle, ja kaikki muuta paitsi rakennekynsikoulutus ovat täysin verkossa opiskeltavia.

Terveisin, Ansu