Koulutukset

Miksi jatkuva kouluttautuminen on tärkeää?

Haluat varmasti että sinulla on tyytyväisiä asiakkaita, menestyt ja tuotemyynti tuo sinulle lisää rahaa? Meidän avulla voit saavuttaa tavoitteesi! Me työskentelemme hyvinvointialalla missä kädentaidot ovat tärkeässä osassa. Vaikka olisit kuinka hyvä myymään tuotteita ja palveluitasi, käytännön työskentely määrittää sen, tulevatko asiakkaasi uudestaan sinulle ja suosittelevatko he palveluitasi muille. Siksi on erittäin tärkeää, että osallistut laadukkaisiin koulutuksiimme säännöllisesti! Koulutuksissa oppii aina jotain uutta; opit uusia tekniikoita, uusia menetelmiä niin teoriassa kuin käytännössä ja oivallat kuinka työskentelysi on entistä helpompaa ja kannattavampaa. Autamme sinua paketoimaan kaiken oppimasi palvelukokonaisuuksiksi, joita sinun on helppo tarjota asiakkaillesi.

Tutustu koulutuksiimme:

Plasma – koulutus

PLASMA on tämän vuoden kuumin hoitouutuus kosmetologeille. Kiinteyttävä hoito tehdään Beauty PadPro 3.0 4in1 – monitoimilaitteella tai Plasmapen – kynällä. BeautyPad yhdistää samaan laitteeseen 4 eri hoitomuotoa; mikroneulaus, pigmentointi, hiuspohjan häivytys ja Plasma.

Olemme kouluttaneet jo yli 40 Plasma-ammattilaista ympäri Suomea ja LCN onkin ehdoton nro 1. Plasmahoitolaite. Ylpeänä voimme myös todeta että Suomi on LCN Plasma hoidoissa ehdoton ykkönen koko maailmassa.

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää ja kutistaa veltostunutta ihoa tasoittaen juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoitoa tehdään silmien ja huulten alueelle, otsalle, nenänpieliin, poskien, leuan ja kaulan löysään roikkuvaan ihoon sekä vartalolle. Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa päästyään muodostaa pienen salaman. Iho kiinteytyy ja kutistuu välittömästi, plasmasalamalla tuotettu lämpö jatkaa kulkuaan dermikseen ja aktivoi ihon uusiutumisen ja pitkäaikaisen kiinteytymisen 3 kk ajaksi. Iholle jää pieni rupi höyrystymispisteestä 3 -7 päivän ajaksi. Hoidon tuloksen näet heti, mutta kiinteytyminen jatkuu vielä kuukausien ajan.

Itse hoidon tekeminen kestää n. 10 – 15 min + puudutus & konsultaatioaika. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy pientä turvotusta ja punoitusta noin päivän ajan. Käsittely voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua samalle alueelle, mutta moni saa avun jo yhdellä hoitokerralla ja saavutettu hoitotulos kestää 2 – 3 vuotta. Hoidon hinta on 250 – 1000 € riippuen alueen koosta ja käytetystä ajasta.

Katso LCN Suomi Facebook sivuiltamme ennen – jälkeen kuvia tekemistämme töistä. Kysy rohkeasti lisää ja varaa aika omaan hoitokäsittelyyn.

Seuraavat koulutukset:

15.5.2019 Espoo

13.6.2019 Espoo

28.8.2019 Espoo

20.9.2019 Espoo

17.10.2019 Espoo

25.11.2019 Espoo

Nail Art koristelukoulutus

Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia 4d-koristelutekniikoita, joita voidaan hyödyntää rakennekynsissä sekä geelilakkauksessa. Lisäksi tutustutaan uusiin trendeihin, yhdistellään erilaisia tekniikoita toisiinsa, harjoitellaan maalausten, siirtofolioiden ja 3D-geelien käyttöä eri tavoin.

Seuraavat koulutukset:

22.2.2019 Savonlinna
7.3.2019 Jyväskylä

Lomi Lomi – hieronta

Lomi Lomi -hieronta on rentouttava hieronta koko vartalolle, joka perustuu 2000 vuotta vanhaan havaijilaiseen hierontatraditioon. Hierontaa tehdään edelleen morsiammille edellisenä iltana ennen häitä. Koulutuksen kesto 1 päivä. Osallistujilta edellytetään klassisen hieronnan osaaminen.

Seuraavat koulutukset:

Monteil Paris tuotekoulutus

Halutessasi syventyä Monteil Paris hoitotuotteiden ideologiaan ja hoitotekniikoihin on tämä koulutus juuri sinua varten. Koulutus sopii alan junioreille kuin konkareillekin.

Seuraavat koulutukset:

Monteil Paris mikroneulauskoulutus

Seuraavat koulutukset:

Monteil Paris Yksi laite – monta hoitomenetelmää

Hoitopäivän aikana lyhyiden teoria osuuksien jälkeen pääset itse tekemään hoitoja. Opit kuinka valitset erilaisille hoitotarpeille parhaat mahdolliset hoitotuotteet ja parannat tuotemyyntitaitojasi. Osallistujilta edellytetään hoitomenetelmän perustiedot, jotka saa esim. edellisen päivän koulutuksesta tai muiden sarjojen neulattoman mesoterapian koulutuksesta. Opi kuinka voit yhdistää turvallisesti AHA hedelmähappoja, timanttihiontaa, ultraääntä ja LED-valohoitoa tehokkaiksi anti-ageing hoitokokonaisuuksiksi yhdessä elektroporaation kanssa.

Seuraavat koulutukset:

Monteil Paris neulaton mesoterapia

Lääketieteen Nobel palkintoon perustuva hoitomenetelmä, jonka hoitotulokset näet heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Päivän aikana opit neulattoman mesoterapian perusteet, näet kuinka hoito tehdään ja pääset itse tekemään hoidon. Ostaessasi laitteen saat koulutuksen veloituksetta samoin jos sinulla on jo Monteilin laite ja haluat kerrata jo oppimaasi. Koulutukseen pääsee osallistumaan myös asiasta kiinnostuneet ammattilaiset, tällöin koulutuksen hinta koulutusmateriaalilla ja lounaalla on 250 €.

Seuraavat koulutukset:

LCN-tuotekoulutus

LCN-tuotekoulutus sisältää kattavan tuoteinfon sekä vinkkejä tuotteiden myyntiin ja esillepanoon. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinua kiinnostavista tuotteista. HUOM! Koulutus on veloitukseton tuoteostojen yhteydessä!

Järjestämme koulutuksia kysynnän mukaan, joten ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan koutuksen milloin sinulle sopii!

Kestopigmentointikoulutus

LCN on ollut jo yli 30 vuoden ajan luotettava kumppani ja edelläkävijä kestopigmentoinneissa. Sen eri palvelumuodot mahdollistavat räätälöidyn palvelutarjonnan ja loistavan mahdollisuuden kasvattaa liikevaihtoasi. Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus ottaa oma siivu tästä asiakasvirrasta, lähde siis mukaan kestopigmentoinnin kiehtovaan maailmaan!

Tarjoamme sinulle täydellisen koulutuksen, laitteet, tarvikkeet ja tarkkaan tutkitut, turvalliset ja laadukkaat värit. Kun työskentelyssäsi on kaikki mietitty kohdilleen ja opeteltu tekniikat kohdalleen on työn tekeminen palkitsevaa ja voit tehdä turvallisin mielin asiakkaillesi tarkasti ja turvallisesti tehtyjä lopputuloksia. LCN kestopigmentointivärit testataan huolellisesti standardoitujen säännösten mukaisesi useammassa puolueettomassa tutkimuslaitoksessa. Näin voimme taata parhaat mahdolliset tuotteet käyttöösi yhdessä EU:n standardien mukaisten laitteiden kanssa.

LCN kestopigmentointituotteiden loistavia ominaisuuksia:
» dermatologisesti testatut ja korkeat laatuvaatimukset täyttävät tuotteet takaavat
hyvät käyttöominaisuudet
» erinomainen värin levittyvyys ja värinkesto
» hienojakoiset täyteläiset väripigmentit
» hyvä värin siedettävyys, ilman ihoreaktioita

LCN kestopigmentointikoulutus

Olemme testanneet erilaisia ryhmäkokoja ja päätyneet pienryhmävalmennukseen, jotta sinä saat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti ja apua aina silloin kun sinä sitä tarvitset. Meille on erittäin tärkeää että osaat teorian lisäksi myös työn käytännössä sekä osaat ohjata ja neuvoa asiakkaitasi omassa hoitolassasi. Kun pohjakoulutus on kunnossa, voit keskittyä itse työn
tekemiseen. Haluamme antaa sinulle aikaa syventyä teoriaan rauhassa, jonka johdosta olemme siirtäneet osan koulutusosioista verkkovalmennukseksi. Näin sinulle tulee mahdollisimman vähän lähipäivä ja niinä päivinä voimme keskittyä kertaamaan asioita ja työskentelemään asiakkaiden kanssa.

Lähipäivien aikana teet asiakkaillesi huulien, silmien ja kulmakarvojen pigmentointia kouluttajan valvonnassa. Lähijakson jälkeen teet itsenäisesti kestopigmentointeja hoitolassasi kouluttajan etätuella. Harjoittelujakson jälkeen on vielä yksi lähipäivä, jonka aikana suoritat teoria kokeen
sekä näytät osaamisesi tekemällä asiakastöitä. Koulutus on tarkoitettu aloittelijoille.

Koulutus sisältää
·· Kaiken mitä kestopigmentoinnin tekemiseen vaaditaan
·· Anatomia ja fysiologia
·· Kasvojen muodot ja muotojen muuttaminen
·· Värioppi ja värien valinta
·· Konsultaatio
·· Hygienia, ergonomia ja työturvallisuus
·· Menetelmien harjoitteleminen asiakkaille

Suoritettuasi teoria ja näyttökokeen saat LCN PMU Artist diplomin.

LCN Sokerointi + vahauskoulutus, 1 päivä

Koulutuksessa opetellaan LCN sokerointi- ja vahaustekniikka. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aloituspaketin hankkimista. Koulutuksen hinta 250 eur (sis. alv. 24 %)

Seuraava koulutus:
14.5.2019 Espoo

LCN Tekniikkakoulutus

LCN -kynsimuotoilijoille tarkoitettu jatkokoulutus, jossa käydään teoriassa läpi LCN -merkin geelit ja miten niitä tulee hyödyntää erilaisille asiakkaille. Teoriaosuuden jälkeen kerrataan viilaustekniikka & järjestys, opetellaan pinssaustekniikka sekä kynsien oikeaoppinen muotoilu. Jokainen koulutettava tekee omalle mallilleen 5 kynttä. Hyödyllinen ja intensiivinen kurssi, joka sopii kaikille jo hetken aikaa kynsiä tehneille LCN –kynsimuotoilijoille, sekä kertauskoulutuksena alalle palaaville ammattilaisille.
1 päivä, teoria + käytäntö

LCN Muottikoulutus

LCN- rakennekynsien tekeminen muotilla ja muotin käyttäminen apuna kynsihuolloissa. Koulutuksessa käydään läpi myös jatkeen tekeminen glittergeelillä. Peruskurssin suorittaneille LCN -kynsimuotoilijoille. Hinta 270 eur (sis. alv. 24 %).

LCN Microblading-koulutus

Kaunis karvamainen microblading-tekniikka vaatii tarkkaa keskittymistä ja huolellisuutta. Koulutus sisältää laajan tietopaketin microbladingin historiaa, värioppia, hygienia ja ergonomiaa, muoto-oppia ja mittatyökalun käyttöä, sekä harjoittelemme karvan piirtämistä erilaisin tekniikoin ja mallein. Koulutuksessa harjoitellaan kasvojen ja kulmien muoto-oppia sekä peruskarvatekniikkaa, ensin paperille, sitten tekoiholle ja toisena päivänä 2 eri kulmamallille. Koulutuksessa käydään läpi myös hinnoittelua, käytännön apuja microbladingin markkinointiin, sekä vinkit ennen / jälkeen valokuvien ottamiseen.

Saat varausmaksun maksettuasi pääsyn verkkokoulutusmateriaaliin, jonka harjoittelet itsenäisesti ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen jälkeen teet portfoliokansion (min. 10 asiakasta). Kouluttajamme on koko ajan tukenasi ja auttavat sinua tarpeidesi mukaan.

Koulutuksen hinta 2 päivää 1300 eur (sis. alv. 24 %). Koulutushinta sisältää myös täydellisen aloituspaketin.

Seuraavat koulutukset:

18.-19.5.2019 Espoo

LCN Microblading-kertauskoulutus

Herätä uinuva microblading innostuksesi uudelleen tässä päivän kestävässä kertauskoulutuksessa. Käymme läpi peruskoulutuksen oppeja sekä uusia tekniikoita ja mittaustapoja . Kokeiltavana myös uudet upeat Skin couture – värit. Iltapäivällä teemme 1.malliasiakkaan.

Seuraavat koulutukset:

25.8.2018 Jyväskylä
17.9.2018 Espoo
5.11.2018 Espoo

LCN Microblading-jatkokoulutus

Jatkokoulutuksen tarkoituksena on syventää microblading osaamista eri karvatekniikoihin ja sekä väreihin. Koulutuksessa tehdään iltapäivällä 1-2 mallia. Koulutuksen jälkeen teet uuden portfolion eri karvatekniikoilla (5-10 asiakasta), mahdollisuus tienata 2200€.

LCN Microblading Master Class – koulutus

Microblading Master Class – koulutuksen voi suorittaa n.  9-12 kuukauden  kuluttua peruskoulutuksesta. Koulutuksessa tehdään loppukoe (kirjallinen) sekä näyttökoe. Koulutuksessa käydään läpi vielä mahdollisia ongelmatilanteita, markkinointivinkkejä sekä hinnoittelua.

Microblading Master Class – koulutuksen käyneet saavat upeita etuja:
☆Alliansin jäsenyys
☆uutuus värin, ikkunatarran ,ilmaisen workshop seminaarin 1pv.

Seuraavat koulutukset:

LCN Micro tapping – koulutus

Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis ottamaan kestopigmentointia, joka kestää
iholla vuosia. Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät. Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita. Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen. Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja häivytettyihin silmienrajauksiin. Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

Koulutus sisältää:

·· Täydellisen teorian väri- ja muoto-opista, anatomiaa ja hygieniaa.
·· Käytännön työskentelyä tekoiholle ja malleille
·· Kontraindikaatiot ja asiakkaan konsultointi
·· Markkinointi

Koulutuksen päätyttyä saat LCN Micro Tapping diplomin.

Jokainen osa-alue opetellaan erikseen (eyeliner, kulmat ja huulet). Koulutuspäivän hinta / alue 450 eur (sis.alv. 24 %). Koulutushinta sisältää myös aloituspaketin.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää että koulutettava on käynyt aikaisemmin Microblading-koulutuksen. Saat varausmaksun maksettuasi pääsyn verkkokoulutusmateriaaliin, jonka harjoittelet itsenäisesti ennen koulutuksen alkua. Verkkokoulutusmateriaali sisältää myös markkinointi- ja valokuvaus-osion.

Seuraavat koulutukset:

25.2.2019 micro tapping silmienrajaus, Espoo

26.2.2019 micro tapping kulmat, Espoo

16.3.2019 micro tapping kulmat, Jyväskylä

1.4.2019 micro tapping kulmat, Espoo

27.4.2019 micro tapping huultenrajaus, Espoo

6.5.2019 micro tapping silmienrajaus, Espoo

LCN Recolution geelilakkauskoulutus

Koulutuksessa opetellaan tekniikka pysyvän geelilakkauksen tekemiseen, sekä turvallisten ja tutkittujen Recolution tuotteiden oikeat käyttötavat parhaan tuloksen takaamiseksi kynsiä vahingoittamatta. Koulutus ei vaadi aikaisempaa koulutusta alalta.

Järjestämme koulutuksia kysynnän mukaan, joten ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan koutuksen milloin sinulle sopii!

LCN Stiletto ja muoto haltuun – koulutus

Koulutuspäivän aikana perehdytään syvemmin rakennekynsien muotoiluun. Pääpaino koulutuksessa on stilettokynsillä ja pinssaustekniikalla. Työskentelymenetelminä mm. LCN Formatur design-geelit, lasigeelit ja pinssaus. Koulutus on tarkoitettu muottikynsiä tehneille kynsimuotoilijoille.

Seuraava koulutus:

14.2.2018 Espoo

Wilde Pedique + kosmeettinen jalkahoito

Ainutlaatuinen menetelmä varpaan kynsille
WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille.
Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia.
Kosmetologit tai jalkahoitajat voivat auttaa geelauksella myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita.
Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Hoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

Moni ihminen kärsii kynsisairauksista tai kynnen huonosta kasvusta. Suurin osa näistä kynsisairauksista näkyy hyvin ja siksi esim. sandaalien käyttö tuntuu vaikealta. Varsinkin iso varvas saattaa usein olla hieman epämuodostunut tai värjääntynyt. Joskus se saattaa irrota kynsipedistä kokonaan. Etenkin kesäisin tällaiset sairaudet aiheuttavat häpeilyä ja jalkojen näyttäminen on vaikeaa.

LCN on jo yli kolmekymmentä vuotta kehittänyt synteettisiä valokovetteisia geelejä. WILDE PEDIQUE on elastinen yksikomponenttigeeli, joka mukautuu jalan liikkeeseen. Geeli suojaa erittäin hyvin kynttä sekä antaa tasaisen pinnan. Se tasoittaa epätasaisuudet ja epämuodostumat. Se häivyttää värivirheitä, pidentää tarvittaessa varpaan kynnen ja varmistaa muovisen jousen pysyvyyden kynnen pinnassa.

Seuraavat koulutukset:

Wilde Pedique 1 pv

Ainutlaatuinen menetelmä varpaan kynsille

WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia. Kosmetologit tai jalkahoitajat voivat auttaa geelauksella myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita.

Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Hoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

Saksalainen Wilde Cosmetics GmbH on kehittänyt ja valmistanut jo yli kahden vuosikymmenen ajan synteettisiä valokovetteisia LCN-geelejä. LCN-tuotesarjaan kuuluva WILDE-PEDIQUE SILVER PLUS –geeli on varpaankynsille kehitetty elastinen yksikomponenttigeeli, joka mukautuu jalan liikkeeseen.

WILDE PEDIQUE –geelaus suojaa ja vahvistaa erittäin hyvin kynttä ja tasoittaa epätasaisuudet ja epämuodostumat. Se häivyttää värivirheitä, pidentää tarvittaessa varpaan kynnen ja varmistaa muovisen jousen pysyvyyden kynnen pinnassa. WILDE-PEDIQUE -geeliä on saatavana neljä sävyä: kirkas, opak, pinkki ja pastelli, joiden avulla geelaukseen saa sävyä ja vaihtelua.

Moni kärsii kynsisairauksista tai varpaan kynsien huonosta kasvusta. Suurin osa näistä kynsisairauksista näkyy hyvin ja siksi esim. sandaalien käyttö tuntuu vaikealta. Varsinkin iso varvas saattaa usein olla hieman epämuodostunut tai värjääntynyt. Joskus se saattaa irrota kynsipedistä kokonaan. Etenkin kesäisin tällaiset sairaudet aiheuttavat häpeilyä ja jalkojen näyttäminen on vaikeaa.

Seuraavat koulutukset:

23.1.2018 Savonlinna

30.1.2018 Espoo

LCN-rakennekynsikoulutus 4 päivää

AINUTLAATUINEN RAKENNEKYNSIMENETELMÄ

Miksi LCN on erilainen kuin muut?

LCN -rakennekynsimenetelmä on kehitetty Saksassa ja Suomen markkinoilla se on ollut jo vuodesta 1988. LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä ja jatkuva tuotekehitys takaa sen, että se on aina askeleen edellä muita. LCN -rakennekynsigeelien tuotekehitys on kohdistettu materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN -menetelmä tarjoaa mahdollisuuden valita jokaisen asiakkaan kynsille parhaiten sopivan tekotavan. Geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

LCN:lla on monia etuja muihin menetelmiin verrattuna:

  • ei primeria tai haitallisia verenkiertoon imeytyviä aineita
  • ei hajua
  • ei kellastu, eikä värjäänny värilakkojen pigmenteistä
  • erilaisille kynsille mahdollisuus valita joustavuudeltaan erilainen, juuri kyseisille kynsille parhaiten sopiva geeli
  • erittäin luonnollinen ulkonäkö myös ilman lakkaa
  • materiaalikustannukset n. 10 € /asiakas

Kouluttaudu ammattitaitoiseksi kynsimuotoilijaksi!
Panostamme erityisesti koulutuksiimme, joilla haluamme antaa mahdollisimman hyvät pohjatiedot LCN-kynsimuotoilijan ammattiin. Kynsikouluttajamme Laura Makkonen on menestynyt yrittäjä ja palkittu geelikynsissä, Suomen Mestaruus- titteleitäkin on kertynyt jo useampia.

LCN- rakennekynsikoulutus, 4 päivää (3+1), n. klo 9.00–16.00. Koulutuksen hinta 960 euroa (sis. alv. 24 %)

1. päivä Mikä on LCN, kynnen rakenne, kynsisairaudet, rakennekynsien tekeminen
LCN 3-komponenttimenetelmällä + demo, ranskalaisen geelauksen tekeminen.
2. päivä Uusien rakennekynsien tekeminen omalle mallille.
3. päivä 2. päivän purku, yksinkertaiset kynsikoristelut, asiakkaiden kotihoito,
rakennekynsien huoltaminen teoriassa
4. päivä (3 viikon kuluttua) Rakennekynsien huolto, huolletaan mallina olleen asiakkaan kynnet.

Koulutusten hintaan kuluu opetusta n. 7 tuntia/päivä, kirjallinen koulutusmateriaali, koulutuksessa käytettävät tuotteet, henkilökohtainen diplomi / osallistumistodistus, lounas ja aamu-/päiväkahvi koulutettavalle. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan koulutuskohtaisesti.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää aloituspaketin hankkimista. Valittavana 2 aloituspakettivaihtoehtoa.

Seuraavat koulutukset:

28.-30.6.2019 + 20.7.2019 Jyväskylä

Jätä viesti alle niin olemme yhdeydessä!