Koulutukset

Miksi jatkuva kouluttautuminen on tärkeää?

Kauneudenhoito ala kehittyy kokoajan hurvaa vautia ja kosmetiikka teollisuus onkin lääke- ja eletroniikka teollisuuden jälkeen kolmanneksi nopeiten kehittyvin ala. Tämä heijastuu myös täysin meidän käyttämiimme tuotteisiin sillä tuotteiden keheittyessä kehittyvät ja uusiutuvat myös koulutukset. Markkinoille kehitetään myös kokoajan uusia palvelumuotoja ja kehitetään vanhoja vastaamaan nykypäivän asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

Pitää muistaa, että omalla ammattitaidolla ja tietämyksellä palveluista ja tuotteista on suuri merkitys siihen, minkälaisen kuvan annamme asiakkaalle itsestämme. Tarjoamme heille palveluita, joita he eivät oikeasti tarvitse, mutta meidän tehtävämme on saada heidät haluamaan niitä ja saapua juuri SINUN luoksesi nauttimaan niistä. Kauneudenhoito palvelut eivät nimittäin kuulu millään tavalla ihmisen perus tarpeisiin, vaan sen ulkoupuolisiin asioihin millä halutaan hemmetolla, palkita ja antaa aikaa itselle.

Uuden oppiminen on meille synnyinlahja ja sitä tapahtuu päivittäin. Siinä vaiheessa kun teemme sitä tietoisesti omasta innostuksesta käsin alamme etsimään koulutuksia, joissa voimme kehittää itseämme ja tulla entistä paremmaksi. Mikä voikaan olla parempaa kuin muuttaa tämä uuden oppimisen intohimo rahaksi ja tarjota uusia palveluita asiakkaillesi niillä osa-alueilla, mitkä oikeasti kiinnostavat sinua ja mitkä vetävät sinua magneetin tavoin puoleesi.

Tiesitkö että asiakkaat oikeasti odottavat että uudistut ja kouluttaudut kokoajan lisää ja autat heitä heidän päivittäisissä kauneudenhoito rutiineissa tehden niistä helppoja ja yksinkertaisia, jolloin he voivat nauttia elämämästään entistä kauniimmasta tilasta käsin. Moni kuitenkin ajattelee koulutuksia isoina kuluerinä eikä suinkaan liikentoimintaa kasvattavana mahdollisuutena. On nimittäin täysi fakta ellet ole valmis luopumaan mistään, niin et tule saamaan mitään tilalle.

Tiedän että aika on rahaa ja liikkeen pistäminen kiinni, asiakkaiden siirtely, koulutukseen matkustaminen ja majoitus maksavat sen koulutusmaksun lisäksi. Olenkin miettinyt koko vuoden kuinka löytää tähän ongelmaan ratkaisu, joka palvelee kaikkia ja helpottaa sinun arkeasi.

Syksyn aikana tulemme avaamaan uuden verkkokoulutusalustan koulutus koulutukselta. Näin sinulta säästyy paljon aikaa ja voit opiskella omaan tahtiisi siellä missä haluat. Kun olet suorittanut opinnot vaaditulle tasolle pääset ilmoittautumaan lähikoulutus päivään, jossa harjoitat kädentaitojasi kouluttajan valvovan silmän alla. Kaikki materiaali on vielä tämänkin jälkeen saatavillasi ja pääset kertaamaan ja lukemaan uusista tekniikoista ja tuotteista aina omasta koulutuksestasi. Jokaiseen koulutukseen kuuluu kouluttajan jatkuva tuki sekä aihealueen oma FaceBook ryhmä, jossa tekijät pääsevät keskustelemaan aiheesta toinen toistaan tukien ja auttaen. Järjestän jokaisessa ryhmässä myös live tapaamisia, joissa vastailen teitä askarruttaviin kysymyksiin.

Kehittelen jatkuvasti uusia koulutuksia ja lisää koulutuksia alla olevien koulutusten lisäksi löydät verkkokauppamme koulutus osiosta.

Tässä muutamia koulutuksiamme:

Plasma – koulutus

PLASMA – ihoa tehokkaasti ja nopeasti kiineyttävä hoitomuoto ilman kirurgisia leikkauksia valloitti kasvohoito markkivat 2018. Adelain beauty kouluttaa tähän hoitoon ainostaan kosmetologojea ja hoidon tekemiseen tarvitaan Beauty PadPro 3.0 4in1 – monitoimilaitte tai Plasmapen – kynä.
BeautyPad laite voit tehdä myös mikroneulausta, kestooigmentointia ja hiuspohjan häivytystä. Molemmilla laitteilla Plasma hoidon lisäksi voidaan tehdä myös Soft Plasma hoitoa, joka on mikroneulaukseen verrattavissa oleva täysin kivuton ja neulaton hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

Tähän mennessä olemme kouluttaneet jo 50 Plasma-ammattilaista ympäri Suomea ja LCN onkin ehdoton suomen ykkönen plasma ammattilaisten määrässä ja ylpeänä voimme todeta, että Suomi on LCN Plasma hoidoissa ehdoton ykkönen koko maailmassa.

PLASMA on innovatiivinen hoitomenetelmä, joka kiinteyttää ja kutistaa veltostunutta ihoa tasoittaen juonteita ilman plastikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoitoa tehdään silmien ja huulten alueelle, otsalle, nenänpieliin, poskien, leuan ja kaulan löysään roikkuvaan ihoon sekä vartalolle. Hoidossa puudutetulle iholle johdetaan energiaa neulalla, joka lähelle ihoa päästyään muodostaa pienen salaman. Iho kiinteytyy ja kutistuu välittömästi ja plasmasalamalla tuotettu lämpö jatkaa kulkuaan dermikseen ja aktivoi ihon uusiutumisen pitkäaikaisesti 3 kk ajaksi.
Hoidosta jää iholle pieni rupi 7 – 14  päivän ajaksi. Niin pitkään kun iholla on rupi annetaan sen olla rauhassa ilman pesua, kosteuttamista tai peittävää meikkiä, jolloin vältytään ihoon pidempiaikaisilta jääviltä jäljiltä. Hoidon tuloksen näet kuitenkin jo heti ja ne paranevat koko ajan 3 kk ajan, jonka jälkeen hoidon lopputulos on saati aikaiseksi.

Itse hoidon tekeminen kestää n. 10 – 30 min, mutta hoidon tekemiseen varataan reilummin aikaa, jotta iho ehtii puutua. Käsittelyn jälkeen iholla esiintyy pientä punoitusta ja silmänympärysaluella turvotusta muutamien päivien ajan. Hoidon lopputulos kestää 2 -3 vuotta asiakkaan elämäntvoista rippuen, mutta tarvittaessa hoito voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua.

Hoidon hinta riippuu käsiteltävän alueen koosta ja on 250 – 1000 €.

Ennen jälkeen kuvia hoidosta löydät lisää LCN Suomi Facebook sivuiltamme – LCN Plasma albumista.
Halutessasi voit varata oman hoitokäsittelyn Ansulle Savonlinnaan

Monteil Paris tuotekoulutus

Halutessasi syventyä Monteil Paris hoitotuotteiden ideologiaan ja hoitotekniikoihin on tämä koulutus juuri sinua varten. Koulutus sopii alan junioreille kuin konkareillekin.

Monteil Paris mikroneulauskoulutus

Seuraavat koulutukset:

Monteil Paris Yksi laite – monta hoitomenetelmää

Hoitopäivän aikana lyhyiden teoria osuuksien jälkeen pääset itse tekemään hoitoja. Opit kuinka valitset erilaisille hoitotarpeille parhaat mahdolliset hoitotuotteet ja parannat tuotemyyntitaitojasi. Osallistujilta edellytetään hoitomenetelmän perustiedot, jotka saa esim. edellisen päivän koulutuksesta tai muiden sarjojen neulattoman mesoterapian koulutuksesta. Opi kuinka voit yhdistää turvallisesti AHA hedelmähappoja, timanttihiontaa, ultraääntä ja LED-valohoitoa tehokkaiksi anti-ageing hoitokokonaisuuksiksi yhdessä elektroporaation kanssa.

Monteil Paris neulaton mesoterapia

Lääketieteen Nobel palkintoon perustuva hoitomenetelmä, jonka hoitotulokset näet heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Päivän aikana opit neulattoman mesoterapian perusteet, näet kuinka hoito tehdään ja pääset itse tekemään hoidon. Ostaessasi laitteen saat koulutuksen veloituksetta samoin jos sinulla on jo Monteilin laite ja haluat kerrata jo oppimaasi.

LCN-tuotekoulutus

LCN-tuotekoulutus sisältää kattavan tuoteinfon sekä vinkkejä tuotteiden myyntiin ja esillepanoon. Ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä koulutuksen juuri sinua kiinnostavista tuotteista. HUOM! Koulutus on veloitukseton tuoteostojen yhteydessä!

Järjestämme koulutuksia kysynnän mukaan, joten ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan koutuksen milloin sinulle sopii!

Nail Art koristelukoulutus

Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia 4d-koristelutekniikoita, joita voidaan hyödyntää rakennekynsissä sekä geelilakkauksessa. Lisäksi tutustutaan uusiin trendeihin, yhdistellään erilaisia tekniikoita toisiinsa, harjoitellaan maalausten, siirtofolioiden ja 3D-geelien käyttöä eri tavoin.

Kestopigmentointikoulutus

LCN on ollut jo yli 30 vuoden ajan luotettava kumppani ja edelläkävijä kestopigmentoinneissa. Sen eri palvelumuodot mahdollistavat räätälöidyn palvelutarjonnan ja loistavan mahdollisuuden kasvattaa liikevaihtoasi. Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus ottaa oma siivu tästä asiakasvirrasta, lähde siis mukaan kestopigmentoinnin kiehtovaan maailmaan!

Tarjoamme sinulle täydellisen koulutuksen, laitteet, tarvikkeet ja tarkkaan tutkitut, turvalliset ja laadukkaat värit. Kun työskentelyssäsi on kaikki mietitty kohdilleen ja opeteltu tekniikat kohdalleen on työn tekeminen palkitsevaa ja voit tehdä turvallisin mielin asiakkaillesi tarkasti ja turvallisesti tehtyjä lopputuloksia. LCN kestopigmentointivärit testataan huolellisesti standardoitujen säännösten mukaisesi useammassa puolueettomassa tutkimuslaitoksessa. Näin voimme taata parhaat mahdolliset tuotteet käyttöösi yhdessä EU:n standardien mukaisten laitteiden kanssa.

LCN kestopigmentointituotteiden loistavia ominaisuuksia:
» dermatologisesti testatut ja korkeat laatuvaatimukset täyttävät tuotteet takaavat
hyvät käyttöominaisuudet
» erinomainen värin levittyvyys ja värinkesto
» hienojakoiset täyteläiset väripigmentit
» hyvä värin siedettävyys, ilman ihoreaktioita

LCN kestopigmentointikoulutus

Olemme testanneet erilaisia ryhmäkokoja ja päätyneet pienryhmävalmennukseen, jotta sinä saat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti ja apua aina silloin kun sinä sitä tarvitset. Meille on erittäin tärkeää että osaat teorian lisäksi myös työn käytännössä sekä osaat ohjata ja neuvoa asiakkaitasi omassa hoitolassasi. Kun pohjakoulutus on kunnossa, voit keskittyä itse työn
tekemiseen. Haluamme antaa sinulle aikaa syventyä teoriaan rauhassa, jonka johdosta olemme siirtäneet osan koulutusosioista verkkovalmennukseksi. Näin sinulle tulee mahdollisimman vähän lähipäivä ja niinä päivinä voimme keskittyä kertaamaan asioita ja työskentelemään asiakkaiden kanssa.

Lähipäivien aikana teet asiakkaillesi huulien, silmien ja kulmakarvojen pigmentointia kouluttajan valvonnassa. Lähijakson jälkeen teet itsenäisesti kestopigmentointeja hoitolassasi kouluttajan etätuella. Harjoittelujakson jälkeen on vielä yksi lähipäivä, jonka aikana suoritat teoria kokeen
sekä näytät osaamisesi tekemällä asiakastöitä. Koulutus on tarkoitettu aloittelijoille.

Koulutus sisältää
·· Kaiken mitä kestopigmentoinnin tekemiseen vaaditaan
·· Anatomia ja fysiologia
·· Kasvojen muodot ja muotojen muuttaminen
·· Värioppi ja värien valinta
·· Konsultaatio
·· Hygienia, ergonomia ja työturvallisuus
·· Menetelmien harjoitteleminen asiakkaille

Suoritettuasi teoria ja näyttökokeen saat LCN PMU Artist diplomin.

LCN Sokerointi tai vahauskoulutus ihokarvojen poistoon

Koulutuksessa opetellaan LCN sokerointi- ja vahaustekniikka. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aloituspaketin hankkimista.

LCN Tekniikkakoulutus

LCN -kynsimuotoilijoille tarkoitettu jatkokoulutus, jossa käydään teoriassa läpi LCN -merkin geelit ja miten niitä tulee hyödyntää erilaisille asiakkaille. Teoriaosuuden jälkeen kerrataan viilaustekniikka & järjestys, opetellaan pinssaustekniikka sekä kynsien oikeaoppinen muotoilu. Jokainen koulutettava tekee omalle mallilleen 5 kynttä. Hyödyllinen ja intensiivinen kurssi, joka sopii kaikille jo hetken aikaa kynsiä tehneille LCN –kynsimuotoilijoille, sekä kertauskoulutuksena alalle palaaville ammattilaisille.

LCN Muottikoulutus

LCN- rakennekynsien tekeminen muotilla ja muotin käyttäminen apuna kynsihuolloissa. Koulutuksessa käydään läpi myös jatkeen tekeminen glittergeelillä. Peruskurssin suorittaneille LCN -kynsimuotoilijoille

LCN Microblading-koulutus

Kaunis karvamainen microblading-tekniikka vaatii tarkkaa keskittymistä ja huolellisuutta. Koulutus sisältää laajan tietopaketin microbladingin historiaa, värioppia, hygienia ja ergonomiaa, muoto-oppia ja mittatyökalun käyttöä, sekä harjoittelemme karvan piirtämistä erilaisin tekniikoin ja mallein. Koulutuksessa harjoitellaan kasvojen ja kulmien muoto-oppia sekä peruskarvatekniikkaa, ensin paperille, sitten tekoiholle ja toisena päivänä 2 eri kulmamallille. Koulutuksessa käydään läpi myös hinnoittelua, käytännön apuja microbladingin markkinointiin, sekä vinkit ennen / jälkeen valokuvien ottamiseen.

Saat varausmaksun maksettuasi pääsyn verkkokoulutusmateriaaliin, jonka harjoittelet itsenäisesti ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen jälkeen teet portfoliokansion (min. 10 asiakasta). Kouluttajamme on koko ajan tukenasi ja auttavat sinua tarpeidesi mukaan.

Koulutuksen hinta 1300 eur (sis. alv. 24 %). Koulutushinta sisältää myös täydellisen aloituspaketin, jossa on 3 värisävyä.

LCN Microblading-kertauskoulutus

Herätä uinuva microblading innostuksesi uudelleen tässä päivän kestävässä kertauskoulutuksessa. Käymme läpi peruskoulutuksen oppeja sekä uusia tekniikoita ja mittaustapoja . Kokeiltavana myös uudet upeat Skin couture – värit. Iltapäivällä teemme 1.malliasiakkaan.

LCN Microblading-jatkokoulutus

Jatkokoulutuksen tarkoituksena on syventää microblading osaamista eri karvatekniikoihin ja sekä väreihin. Koulutuksessa tehdään iltapäivällä 1-2 mallia.

LCN Microblading Master Class – koulutus

Microblading Master Class – koulutuksen voi suorittaa n.  9-12 kuukauden  kuluttua peruskoulutuksesta. Koulutuksessa tehdään loppukoe (kirjallinen) sekä näyttökoe. Koulutuksessa käydään läpi vielä mahdollisia ongelmatilanteita, markkinointivinkkejä sekä hinnoittelua.

Microblading Master Class – koulutuksen käyneet saavat upeita etuja:
☆Alliansin jäsenyys
☆uutuus värin, ikkunatarran ,ilmaisen workshop seminaarin 1pv.

LCN Micro tapping – koulutus

Moni haaveilee kauniista ja helppohoitoisemmasta meikatusta ilmeestä, mutta ei vielä ole valmis ottamaan kestopigmentointia, joka kestää
iholla vuosia. Micro Tapping tarjoaa uudenlaisen tavan tarjota näille asiakkaille luonnollisen ja puuterimaisen lopputuloksen joka ei ole niin pitkäksestoinen kun perinteiset kestopigmentointimenetelmät. Menetelmässä väriä viedään ihon alle erityisellä käsipiirtotekniikalla ilman laitteita. Näin lopputuloksesta saadaan luonnollinen. Menetelmää voidaan käyttää koko huulien varjostamiseen, puuterimaisiin kulmakarvoihin ja häivytettyihin silmienrajauksiin. Micro tapping voidaan myös yhdistää microbladingin kanssa.

Koulutus sisältää:

·· Täydellisen teorian väri- ja muoto-opista, anatomiaa ja hygieniaa.
·· Käytännön työskentelyä tekoiholle ja malleille
·· Kontraindikaatiot ja asiakkaan konsultointi
·· Markkinointi

Koulutuksen päätyttyä saat LCN Micro Tapping diplomin.

Jokainen osa-alue opetellaan erikseen (eyeliner, kulmat ja huulet). Koulutuspäivän hinta / alue 450 eur (sis.alv. 24 %). Koulutushinta sisältää myös pieni aloituspaketti.

LCN Recolution geelilakkauskoulutus

Koulutuksessa opetellaan tekniikka pysyvän geelilakkauksen tekemiseen, sekä turvallisten ja tutkittujen Recolution tuotteiden oikeat käyttötavat parhaan tuloksen takaamiseksi kynsiä vahingoittamatta. Koulutus ei vaadi aikaisempaa koulutusta alalta.

Järjestämme koulutuksia kysynnän mukaan, joten ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle sopivan koutuksen milloin sinulle sopii!

LCN Stiletto ja muoto haltuun – koulutus

Koulutuspäivän aikana perehdytään syvemmin rakennekynsien muotoiluun. Pääpaino koulutuksessa on stilettokynsillä ja pinssaustekniikalla. Työskentelymenetelminä mm. LCN Formatur design-geelit, lasigeelit ja pinssaus. Koulutus on tarkoitettu muottikynsiä tehneille kynsimuotoilijoille.

Wilde Pedique + kosmeettinen jalkahoito

Ainutlaatuinen menetelmä varpaan kynsille
WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille.
Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia.
Kosmetologit tai jalkahoitajat voivat auttaa geelauksella myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita.
Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Hoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

Moni ihminen kärsii kynsisairauksista tai kynnen huonosta kasvusta. Suurin osa näistä kynsisairauksista näkyy hyvin ja siksi esim. sandaalien käyttö tuntuu vaikealta. Varsinkin iso varvas saattaa usein olla hieman epämuodostunut tai värjääntynyt. Joskus se saattaa irrota kynsipedistä kokonaan. Etenkin kesäisin tällaiset sairaudet aiheuttavat häpeilyä ja jalkojen näyttäminen on vaikeaa.

LCN on jo yli kolmekymmentä vuotta kehittänyt synteettisiä valokovetteisia geelejä. WILDE PEDIQUE on elastinen yksikomponenttigeeli, joka mukautuu jalan liikkeeseen. Geeli suojaa erittäin hyvin kynttä sekä antaa tasaisen pinnan. Se tasoittaa epätasaisuudet ja epämuodostumat. Se häivyttää värivirheitä, pidentää tarvittaessa varpaan kynnen ja varmistaa muovisen jousen pysyvyyden kynnen pinnassa.

Wilde Pedique 1 pv

Ainutlaatuinen menetelmä varpaan kynsille

WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia. Kosmetologit tai jalkahoitajat voivat auttaa geelauksella myös erilaisista kynsien ongelmista kärsiviä asiakkaita.

Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Hoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

Saksalainen Wilde Cosmetics GmbH on kehittänyt ja valmistanut jo yli kahden vuosikymmenen ajan synteettisiä valokovetteisia LCN-geelejä. LCN-tuotesarjaan kuuluva WILDE-PEDIQUE SILVER PLUS –geeli on varpaankynsille kehitetty elastinen yksikomponenttigeeli, joka mukautuu jalan liikkeeseen.

WILDE PEDIQUE –geelaus suojaa ja vahvistaa erittäin hyvin kynttä ja tasoittaa epätasaisuudet ja epämuodostumat. Se häivyttää värivirheitä, pidentää tarvittaessa varpaan kynnen ja varmistaa muovisen jousen pysyvyyden kynnen pinnassa. WILDE-PEDIQUE -geeliä on saatavana neljä sävyä: kirkas, opak, pinkki ja pastelli, joiden avulla geelaukseen saa sävyä ja vaihtelua.

Moni kärsii kynsisairauksista tai varpaan kynsien huonosta kasvusta. Suurin osa näistä kynsisairauksista näkyy hyvin ja siksi esim. sandaalien käyttö tuntuu vaikealta. Varsinkin iso varvas saattaa usein olla hieman epämuodostunut tai värjääntynyt. Joskus se saattaa irrota kynsipedistä kokonaan. Etenkin kesäisin tällaiset sairaudet aiheuttavat häpeilyä ja jalkojen näyttäminen on vaikeaa.

30.1.2018 Espoo

LCN-rakennekynsikoulutus 4 päivää

AINUTLAATUINEN RAKENNEKYNSIMENETELMÄ

Miksi LCN on erilainen kuin muut?

LCN -rakennekynsimenetelmä on kehitetty Saksassa ja Suomen markkinoilla se on ollut jo vuodesta 1988. LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä ja jatkuva tuotekehitys takaa sen, että se on aina askeleen edellä muita. LCN -rakennekynsigeelien tuotekehitys on kohdistettu materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN -menetelmä tarjoaa mahdollisuuden valita jokaisen asiakkaan kynsille parhaiten sopivan tekotavan. Geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

LCN:lla on monia etuja muihin menetelmiin verrattuna:

  • ei primeria tai haitallisia verenkiertoon imeytyviä aineita
  • ei hajua
  • ei kellastu, eikä värjäänny värilakkojen pigmenteistä
  • erilaisille kynsille mahdollisuus valita joustavuudeltaan erilainen, juuri kyseisille kynsille parhaiten sopiva geeli
  • erittäin luonnollinen ulkonäkö myös ilman lakkaa
  • materiaalikustannukset n. 10 € /asiakas

Kouluttaudu ammattitaitoiseksi kynsimuotoilijaksi!
Panostamme erityisesti koulutuksiimme, joilla haluamme antaa mahdollisimman hyvät pohjatiedot LCN-kynsimuotoilijan ammattiin.

LCN- rakennekynsikoulutus, 960 euroa (sis. alv. 24 %)

Mikä on LCN, kynnen rakenne, kynsisairaudet, rakennekynsien tekeminen
LCN 3-komponenttimenetelmällä + demo, ranskalaisen geelauksen tekeminen.
Uusien rakennekynsien tekeminen omalle mallille.
yksinkertaiset kynsikoristelut, asiakkaiden kotihoito,
rakennekynsien huoltaminen teoriassa

3 viikon kuluttua lähipäivästä Rakennekynsien huolto, huolletaan mallina olleen asiakkaan kynnet.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää aloituspaketin hankkimista. Valittavana 2 aloituspakettivaihtoehtoa.

Lomi Lomi – hieronta

Lomi Lomi -hieronta on rentouttava hieronta koko vartalolle, joka perustuu 2000 vuotta vanhaan havaijilaiseen hierontatraditioon. Hierontaa tehdään edelleen morsiammille edellisenä iltana ennen häitä. Koulutuksen kesto 1 päivä. Osallistujilta edellytetään klassisen hieronnan osaaminen.

Jätä viesti alle niin olemme yhdeydessä!