VAIN PARASTA ASIAKKAILLESI & TYÖTÄÄN RAKASTAVILLE RIPSIAMMATTILAISILLE

FEARIE LASHES

On ensimmäinen kotimainen ripsienpidennys brändi. Kaikki sarjan tuotteet on suunniteltu ja testattu suomalaisille hentoisemmille ripsille.

Keijunkeveiden ripsipidennysten arvoihin kuuluu luonnollisuus ja asiakkaan omien ripsien kunnioittaminen kuitenkaan tinkimättä tuuheasta lopputuloksesta.

Tuotteiden kohderyhmä koostuu asiakkaista, jotka haluavat näyttävät ripset ilman että muut pystyvät erottamaan onko kyseessä tuuhentava ja pidentävä ripsiväri vai jokapäiväistä elämää helpottava ripsienpidennys. Vaikka kaikki ripsienpidennystuotteet valmistetaan hyvin samoista materiaaleista on niiden laaduissa todella suuria eroja. Keveys ei tarkoita etteikö Fearie lashesin tuotteilla saisi tehtyä erittäin tuuheita ja näyttäviä ripsiä. Lash visualist valitsee ammattitaidolla asiakkailleen hänen toiveidensa mukaiset tuotteet neljästä eri ripsikuitu kaarevuudesta. Ripsienpidennyksen pituus määräytyy aina asiakkaan omien ripsien pituudesta ja siksi valikoimista löytyy niin lyhyttä kuin pitkää kuitua kolmiuloitteisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Haluamme kunnioittaa asiakkaan omia ripsiä ja tästä syystä eri vahvuisille luonnonripsille tulee käyttää eri paksuisia kuituja. Klassiseen ja volyymiripsienpidennyksiin löytyy valikoimistamme 3 eri paksuutta molempiin eri menetelmään.

Volyymiripset ovat kasvaneet muutamassa vuodessa siksi must jutuksi. Tämä on aivan ymmärrettävää, sillä klassisia ripsiä liimataan vain yksi kuitu yhteen omaan ripseen kun volyymeissä yhteen omaan voidaan liimata jopa 7 ripsikuitua. Näin ripsiin saadaan enemmän volyymiä ja tuuheutta.

Moni asiakas haluaa tuuheutta, kaarevuutta ja tummutta, mutta ei välttämättä kauhean pitkiä ripsiä. Luonnolisen näköiset ripsienpidennykset mukailevatkin täysin omia ripsiä, ilman lian suurta kuitujen määrää tai extra pituutta. On tärkeää muistaa, että iän myötä myös ripsienmäärä vähenee ja niiden paksuus heikkenee. Täsä syystä klassisella tekniikalla ei enää saada aikaiseksi riittävän tuuheita ripsiä, vaan ne jäävät harvoiksi.

Fearie lashes kuidut ovat markkinoiden ohuimat ja keveimmät. Kuitujen paksuuden voit valita 0,03 / 0,05 / 0,07 tai 0,10 mm välillä asiakkaan oman ripsen paksuuden mukaan ja näin pystyt kunnioittamaan sen luollollista olotilaa ja välttyä ripsivaurioilta. Volyymiripsien tekemisessä tietotaito mitä voi tehdä ja mitä ei on avainasemassa, sillä tällä tekniikalla pystytään tekemään ripsiä myös niihin aivan lyhyisiin ja ohuisiin ripsiin, mitä klassisilla pidennyksellä ei pysytytä tekemään.

Valikoimastamme löytyy runsaasti eri mittaisia ripsikuituja neljässä eri kaarevuudessa.

Koulutuksia järjestetään pidemmän aikaa tehneille ripsienpidennys ammattilaisille. Meillä ei ole väliä millä brändillä olet aikaisemmin tehnyt. Olemme varmoja, että rakastut fearie lashesin monipuolisiin työskentelytekniikoihin, keijun keveyisiin tuotteisiin ja upeaan mahdollisuuteen kasvattaa liikevaihtoa.

Luonnollisuus, keveys ja asiakkaan omien ripsien kunnioitus ja nopeat tekniikattakaavat sinulle tasaisen asiakasvirran.

Ripsienpidennysten tekeminen on tarkkaa ja vaativaa työtä. Tekeminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä, mutta toisaalta tekeminen on todella palkitsevaa kun työnsä lopputuloksen näkee välittömästi.

Vaikka asiakas on koko ripsienpidennyksen tekemisen ajan silmät kiinni, tulee tekijän todella tietää mitä on tekemässä, miksi hän mitäkin työvaihetta tekee ja mihin lopputulokseen päästään milläkin työvaiheella. Jokainen asiakas on yksilö ja ammattitaitoisen tekijän tulee pystyä toimimaan eri tavalla jokaisen asiakkaansa kohdalla ja antaa hänelle vain parasta mahdollista palvelua ja saada lopputuloksesta yksilöllinen ja kaunis.

Tätä kaikkea opetamme 3 päiväisen peruskoulutuksen aikan samalla kun opetamme kuinka klassinen ripsienpidennys tehdään. Koulutuksessa keskitymme lisäksi erilaisiin työskentelytapoihin, työ välineisiin, ergonomiaan, anatomiaan, fysiologiaan, markkinointiin ja hinnoitteluun sekä tietenkin itse tekemiseen sekä harjoituspäälle että asiakkaalle. Kolmantena koulutuspäivänä suositettaan työnäyte ja saadaan siitä todistukseksi ” Lash Visualist” diplomi.

Klassisen koulutuksen jälkeen mieli kaipaa jo jotain uutta. Töitä tehdessä kädentaidot karttuvat ja nopeutta tulee lisää. Volyymiripsi koulutus on jatkokoulutus peruskoulutukselle ja silloin käytöön otetaan erilaiset ripsienidennys materiaalit ja työskenttely tavat.

Koulutus sivuiltamme voit tutustua tuleviin koulutuksiimme ja henkilökuntamme kertoo mielellään sinulle lisää keijunkeveistä ripsienpidennystuotteistamme sekä koulutuksista.