Oletko miettinyt laajentaa ammattitaitoasi ripsienpidennyksillä, mutta kaipaat vielä lisää faktaa?

 

Miten ripsienpidennys tehdään?

Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan yhteen omaan yksittäiseen ripseen tumma, omaa ripseä paksumpi ja pidempi pidennyskuitu.
Silmän koosta ja luonnollisten ripsien määrästä riippuen niitä liimataan 80 – 120 kpl per silmä.

Volyymiripsienpidennyksessä yhteen omaan ripseen liimataan 2 – 6 ohutta ja keijunkevyttä pidennyskuitua.

 

Vahingoittaako ripsienpidennys omia ripsiäni?

Huolellisesti ja ammattitaitoisesti laitetut ripsienpidennykset / volyymiripset eivät vahingoita omia ripsiä.
Koulutuksemme lähtökohtana on juuri opettaa kunnioittamaan asiakkaan omia ripsiä ja niiden luonnollista olotilaa.

 

Mitkä seikat vahingoittavat omia ripsiäni tai ripsienpidennyksiä?

Liian pitkät ja painavat pidennykset irroittavat omia ripsiä ennenaikaisesti painovoiman olessa liian suuri. Samoin kaikki mekaaninen hankaaminen joka kohdistuu ripsiin ei koskaan ole hyväksi, edes luonnollisille ripsille.

 

Miltä ripsienpidennyksen tekeminen tuntuu?

Itse tekeminen ei tunnu miltään. Asiakas on makaavassa asennossa koko tekemisen ajan rentoutuneena ja useimmat asiakkaat nukahtavat pidennyksen teon aikana. Myöskään oikein tehty ripsienpidennys ei tunnu silmissä mitenkään.

 

Olen kuullut, että silmiä saattaa kirvellä pidennyksen teon aikana. Pitääkö se paikkaansa?

Fearia Lashes liimat ovat mieto tuoksuisia ja höyryisiä. Joidenkin ripsiliimojen höyryt voivat ärsyttää sekä tekijän, että asiakkaan silmiä ja aiheuttaa kirvelyä.

 

Voinko aukaista silmäni heti työn valmistuttua?

Työn valmistuttua voit avata silmäsi heti, sillä liima kuivuu hetkessä eikä erillistä kuivatusaikaa loppuun tarvita.

 

Voinko kastella ripsiäni samana päivänä?

Kaikki ripsiliimamme kuivuvat muutamassa sekunnissa. Ripset voidaan kastella heti tekemisen jälkeen ja se on erittäin suotavaa mikäli asiakkaalla on herkät silmält ja haluat varmistua ettei ripsiin jää mitään irtoavia kemikaaleja ärsyttämään silmiä.

Minulle on tehty ripsienpidennys ja tekemisen jälkeen silmiäni alkoi kutittaa. Mistä se johtuu?

Kutina, kirvely, turvotus ja punoitus ovat kaikki merkkejä herkistymisestä liiman ainesosille, yleisimmin Cyanoakrylaatille. Tällöin suosittelemme ripsien poistamista tekijän luona. Pienetkin allergian merkit voimistuvat jokaisen altistumisen yhteydessä. Näissä tapauksissa emme jatkossa suosittele ripsienpidennystä, volyymiripsiä tai kosmetologilla tehtävää kestomaskara käsittelyä, joka sisältää samoja ainesosia.

 

Miksi ripsienpidennyksiä täytyy huoltaa?

Ripset uusiutuvat luonnostaan 2 – 3 kuukauden välein. Ripsissä on eri kasvuvaiheessa olevia omia ripsiä ja ne irtoavat luonnollisesti eri aikaan. Mikäli kaikki uusiutuisivat kerralla, olisi meillä jossain vaiheessa hetki, jolloin meillä ei olisi ripsiä ollenkaan ja ”aluksi” ne olisivat hyvin lyhyet. Halutessasi pitää ripsienpidennyksesi kauniin tuuheina lisätään luonnollisesti tippuneiden ja pidemmälle kasvaneisiin ripsiin uusia kuituja.

 

Miten usein ripsiä huolletaan?

Ripsienpidennyksiä / Volyymiripsiä huolletaan 3 – 5 viikon välein käytetystä liimasta ja ripsien kasvuvauhdista riippuen. Huollossa uusiutuneisiin ripsiin liimataan uusia kuituja, jolloin lopputulos on jälleen tuuhea ja tasainen.

 

Mistä tunnistan hyvän tekijän?

Jokaisella on omat mieltymyksensä. Itsellesi parhaan tekijän löydät; katsoessasi muiden tekemiä pidennyksiä ja löytäessäsi oman tyyliset ja näköiset pidennykset kysymällä kenellä on käynyt, käymällä suosituksia saaneella tekijälle, kiertämällä tekijöitä ja menemällä liikkeeseen, jossa oli miellyttävä tunnelma ja tekijä sekä siisti työympäristö.

 

Miten valitsen itselleni sopivan tuotemerkin?

Edellisten lisäksi vertaile lopputuloksia, maahantuojien mainos tekstejä, toimintatapoja ja yhteistyön sujuvuutta. Voit aina vertailla tuotteita tilaamalla ja käymällä eri brändien koulutuksissa. Tämä on kuitenkin kallista, sillä tuotteita ei yleensä myydä ennen kuin on käynyt heidän koulutuksen. Intuitiolla päätät helposti sinulle sopivan brändin ja sinulla on aina ammattilaisena mahdollisuus tilata ”tutustumis pakkauksen” tutustuaksesi ripsiin ja liimaan. Päätät vasta tämän jälkeen haluatko liittyä mukavaan nopeasti kasvavaan joukkoomme.

Olemme aina tukenasi ja apunasi – silloin kun sinä sitä kaipaat!