WOW-kynsilakka 8 ml – Tag me 591

Kaikki 120 naista jotka kokeilevat WOW Hybrid kestokynsilakkaa suosittelevat menetelmää kaikille, jotka haluavat nauttia kynsienlakkauksestaan entistä pidempään.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 45077-591 Osasto:

Kuvaus

Markkinat ovat pullollaan erilaisa kestokynsilakkoja.
WOW Hybridi kynsilakka on uuden tyyppinen täyteläinen kynsilakka, jonka geelimäinen koostumus tasoittaa kynnen epätasaisuuden kuin taikaiskusta. Ja mikä parasta, lopputulos kestää jopa 10 päivää ja lakkauksen poistat helposti asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

Mitä hybridikestokynsilakka tarkoittaa?

Menetelmässä yhdistyvät tavallinen kynsilakka ja
UV-kovetteinen geelilakka. Hybridi kynsikynsilakka kuivuu nopeammin kuin tavallinen kynsilakka, täysin kuiva
4 minuutissa. Lisäksi se kestää kynnellä entistä pidempään upean kiiltävänä ja tämä on todellakin mahdollista ilman LED- tai UV-kovetinta.

Tuote on pakattu tummaan lakkapulloon, sillä kun tuote saa päivänvaloa, alkaa se kovettumaan välittömästi. Halusimme sinun kokevan entistä nautinnollisemman kynsienlakkaus kokemuksen ja kehitimme yhdessä ammattilaisten kanssa harjaksen, joka jättää yhtä upean ja helposti levittyvätn lopputuloksen kuin ammattilaisten siveltimet.

Miksi lakkaus pysyy kynnellä niin pitkään?
WOW Hybrid Gel Top Coat – päällyslakka sisältää valoon reagoivia oligomeereja, jotka muodostavat lakan pinnalle tiiviin verkon. Kynsi tuntuu välittömästi vahvemmalta ja kestolakkaus saa kestävän kiiltävän pinnan.

Helppo käytöinen – vain 2 vaihetta

WOW Hybridi kynsilakkaus:
Tuotteessa on sekä aluslakka että sävy samassa pullossa. Levitä puhtaalle luonnonkynnelle ohut kerros tuotetta. Levitettyäsi kaikkiin kynsiin kerroksen, toista sama vielä uudelleen ja anna kuivua 4 minuuttia.

WOW Hybrid Gel Top Coat – päällyslakka:
Päällyslakka viimeistelee lakkauksen kiiltäväksi
ja antaa värille pidemmän keston. Halutessasi pidentää lakkauksen kestoa voit lisätä päällyslakkaa joka toinen päivä. Näin lopputulos kestää kauniina jopa 10 päivää.