/ / / / / SPA Vanilla Nail Polish Remover, 100ml

SPA Vanilla Nail Polish Remover, 100ml

Jos olet kyllästynyt voimakkaan tuoksuisiin kynsilakanpoisto aineisiin, niin tässä on sinulle aivan täydellinen tuote kynsilakan poistoon.

LCN SPA linjan uusi Vaniljan tuoksuinen kynsilakanpoisto aine on niin herkullisen tuoksuinen, että sitä voisi käyttää vaikka joka päivä. Juuri siksi siitä on tehty erittäin hoitava Pathenolin ja E – vitamiinin avulla.
Näin estetään kaikki mahdolliset vauriot kynnellä ja samalla hoidetaan ja kosteutetaan kynttä, kun siltä poistetaan kynsilakka.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 91988 Osasto:

Kuvaus

Panthenolilla on kosteutta sitova, anti-inflammatorinen, uudistava ja haavaa parantava vaikutus. Se vahvistaa ihon läpäisykykyä ja parantaa sen elastisuutta.

E-vitamiinilla on antioksidantti ja sillä on ihoa tasoittava vaikutus. Sitä pidetäänkin anti-again hoitojen perus raaka-aineena, sillä se vähentää ihovaurioita ja hidastaa ikääntymisen merkkien näkymistä.

Iho vaurioiden kuten haavojen ja auringon vahingoittamalla ihoilla on erittäin tärkeää pitää yllä ihon uusiutuminen ja kosteustasapainoa. Nämä kaksi ainesosaa sopivat siihen tarkoitukseen erinomaisesti.