/ / / / / Fusion Poly-Acryl Gel Next Level, 50ml camouflage nude

Fusion Poly-Acryl Gel Next Level, 50ml camouflage nude

Fusion Polyakryllli geelit ovat saaneet uuden pakkauksen.

Samalla tuotteen rakennetta paranneltiin eli vietiin Next levelille, jolloin sitä on entistä helpompi käyttää.

Sanan mukaisesti tässä voi olla menestyksesi tuubissa – Tuo on nimittäin vahvempi pidoltaan kuin mikään valikoimissamme olevista geeleistä sekä joustavampi kuin perinteinen akrylli. Geelin ja akryllin yhdistelmään on vaikea kuvailla – se pitää kokea!

Todella monia on rakastunut sen nopeuteen tehdä rakennekynsiä, sillä tiivis muotoiltava massa ei pääse valumaan kynsinauhoille, mistä sen joutuu viilaamaan pois. Siis erinomainen tuote sinulle, jolla ei ole pitkää kokemusta rakennekynsien tekemisestä.

Nopealla ja helppo käyttöisellä tuotteella on hausta tehdä töitä, eikä siinä ole mitään hajuja toisin kuin perinteisessä akryllissä.

Ja massan muotoilu sujuu helposti uuden LCN Fusion Poly-Acryl Gel -nesteen avulla.

Fusion Poly-Acryl Gelit sopivat kaikille kynsille ja uudenvalkoisen sävyn avulla pääset tekemään myös ranskalaisia manikyyrejä tai Nudeja Babyboomereita

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 91991-2 Osasto:

Kuvaus

Jos mietit osaatko käyttää tuotetta, niin olen varma että osaat.

Myymme sarjan geelejä LCN rakennekynsi koulutuksen käyneille ammattilaisille tai henkilöille, jolla on osoittaa toisen brändin koulutus. Halutessasi voit pyytää erikseen minulta verkkokoulutus materiaalin, jossa käyn käyttöniksejä läpi.

LCN:n oman esittelyvideon, jossa näytetään kuinka tuote toimii voit katsoa tästä.