/ / / / Even Skin Glow aloituspaketti

Even Skin Glow aloituspaketti

Nanomikroneulauksella tehtävä Even Skin Glow mikroneulaus kasvohoito antaa iholle kauniin hehkun ja tasoittaa ihon värieroja. Hoidossa käytettävät neulat ovat normaalia mikroneulausta lyhyemmät, vaikka samalla laitteella voidaan tehdä myös perinteistä mikroneulausta toisenlaisilla neuloilloilla.

Nanomikroneulausta voidaan tehdä omana kosteuttavana hoitona tai menetelmällä voidaan tehdä BB Glow effectin antavaa ihon värisävyn tasoitusta. Tässä menetelmässä ihon pintakerroksiin viedään ihon sävyyn sopivaa sävyllistä hoitotuotetta. 4 kerran sarjahoidon jälkeen ihon pinnan värieroja saadaan tasoitettua jopa 6 kuukaudeksi.

Pakettiin kuuluu 2 eri värisävyä Even Skin Glow seerumeita, jotka sisältävät kosteuttavaa hyalyronihappoa ja pantenolia. Tuote poistaa iholta myös väsymyksen merkkejä Persian silkkipuu uutteen avulla. Ihon saadessa runsaasti kosteutta paranee sen joustavuus.

Hoidolla ei ole mitään sivuvaikutuksia ja sitä on turvallista tehdä. Hoidon jälkeen iho ei punoita tai ole ärtyneen näköinen. Hoidon avulla iholle saatava tasainen hehku ja ihon pinnan tasoittuminen on nähtävissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 91443 Osasto: