/ / / / Derma care radio frequency – RF
Ale!

Derma care radio frequency – RF

Hoidossa ihoa aktivoidaan lämmittävien radioaaltojen avulla, jolloin ihon toiminnot saadaan aktivoitumaan. Monteil Parisin RF kasvohoito ei perustu pelkästään hoitolaitteen tehoon, vaan samalla imeytämme ihoon rakennepaikkaavia teho-aineita saaden hoidosta entistä pitkäkestoisemman ja tehokkaan.

Hoidon lopputulos on nähtävillä jo ensimmisen hoidon jälkeen, kuten kuvssa. Suosittelemme kuitenkin  4 – 6 kerran sarjahoitoa pysyvien muutosten aikaansaamiseksi. Kun haluttu lopputulos on saavutettu pidetään saatua hoito tulosta yllä uusilla hoidoilla 1 – 2 kuukauden välein. Hoito on hellävarainen eikä sen tekeminen tunnu miltää, pientä lämmön tunnetta lukuunottamatta. Niimpä hoitoa voidaan tehdä tarvittaessa 1 – 2 kertaa viikossa.

Radiofrekvenssi kasvohoidon avulla solukalvojen läpäisvyys paranee, pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat kudoksista  Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tämän kaiken ja hoito tuotteiden antaman hoitotuloksen yhteisvaikutuksesta iho kiinteytyy ja tiivistyy, jolloin juonteet näyttävät tasaisimmilta ja nuorekkaammalta.Sarjahoidon ansiosta ihon luonnollinen tasapaino palautuu ja iholle pääsee muodostumaan entistä vähemmän vapaita happiradikaaleja ikäännyttämään ihoa ennenaikaisesti.

Hoitoa voi tehdä lähes jokaiselle asiakkaalle, kun otetaan huomioon että iho on ehjä eikä asiakkaalla ole normaaleja kontraindikaatioita, jotka vaikuttavat laite hoitojen tekemiseen.

 

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 108252 Osasto:

Kuvaus

RADIOFREKRENSSI eli radioaaltoihin perustuva kasvohoitolaite uudistaa ja aktioi ihon kollageenin ja elastiin tuotantoa samalla aktivoiden ihon toimintoja.

  • Napakkuutta kaipaava iho
  • Rakennepaikkausta kaipaava iho
  • Akne / tavalliset arvet
  • Couperosa
  • Herkistynyt iho
  • Punoittava ärtynyt iho
  • Juonteet, rypyt
  • Roikkuva tyhjän tuntuinen iho
  • Kaksoisleuka ja muut alueet, joille rasvasolut ovat kertyneet

 

RF radiofrekvenssi  3 Mhz

Käsikappale  Bibolaarinen hellävarainen virtamuoto

Energia  1 – 15 / cm 2

Imeytys teho  100 – 240 V, 50 – 60 hz

Käsikappaleet  10 ja 32 mm

Ulostulotehoja  5

Koko   28 * 28 * 13 cm

Paino   2 kg

 

Mikäli käytät muita ihonhoito tuotteita hoitoa tehdessäsi, ei maahantuoja voi luvata sinulle hoitotuloksia tai auttaa sinua mahdollisissa ongelma tilanteissa.

Koulutus verkkokoulutuksena www.kauneusguru.fi tai lähiopetuksena.

 

Hoidon tekemiseen voit käyttää mitä tahansa Monteil parisin hoitosarjoista sekä imeyttämiseen seerumeita (200 ml) sekä ampulleita. Kaikki markkinoilla olevat tuotteet eivät sovi käytettäväksi imeytettävien laitteiden kanssa. Laitteen vuoden takuu raukeaa, mikäli asiakas käyttää muita kuin Monteil Parisin tuotteita ( päämiehen säännös). Myökään optimaalisia hoitotuloksia tai ihon käyttäytymistä ei voida ennakoita näissä tapauksissa. Kouluttajan / maahantuojan on mahdotonta antaa yksilöllistä neuvontaa hoidon aikana tuleissa haastavissa tilanteissa, silloin kun käytössä ei ole olleet Monteil Parisin tuotteet.