/ / / / / Blue Ocean myyntiteline 3 + 1

Blue Ocean myyntiteline 3 + 1

Blue Ocean on 100 % vegaaninen anti aging hoitolinja käsille ja hiuksille. 

Meri on innoittanut tutkijoita jo vuosi kymmeniä, sillä sen syvyyksistä on löydetty paljon ihoa hoitavia tehokkaita ainesosia kosteuttamaan ihoa pitkäkestoisesti.

Sarjan tuotteiden pullot on valmistettu kierrätettävistä PET-materiaalista.

”Blue Ocean” myyntiteline sisältää 3 Blue Ocean hand seerumia  ja 3 Blue Ocean hair & body spraytä, molempiiin testerit sekä julisteen A1 koossa.

Kirjaudu sisään, jotta näet hinnat
Tuotetunnus (SKU): 91982 Osasto:

Kuvaus

Blue Ocean Hand Serum 100 ml

Pumppupulloon pakattu runsaasti vitamiineja sisältävä seerumi sopii kaikille iholle. Hoitovaikutuksen huonmat helpoiten stressaantuneella kuivalla iholla, sillä seerumi kosteuttaa ihoa runsaasti antaen sille täyteläisen Boost vaikutuksen.

Blue Ocean Hair & Body Spray 100 ml

Raikas merellinen tuulahdus iholle ja hiuksille ohuena sateena saa ihon ja hiukset hehkumaan välittömästi lämpimänä kesäpäivänä tuoden iholle ihanan viilennyksen.

Blue Ocean Nail Hardener 3 ml

Nestemäinen kynän muotoon pakattu hoitotuote kynsille ja kynsinauhoille. Tuote sisältää Kalsiumia, joka vahvistaa kynttä ja tukee sen kasvua. Jotta kynsi vahvistuu myös sisäisesti ja kasvaa terveellisesti lisäsimme tuotteeseen Biontiinia, joka aktivoi aineenvaihduntaa ja edistää kynsien uudistumista.
Nail Hardeneria käytetään 2 – 3 kertaa viikossa.