/ / / Verkkovalmennus Askel sisimpään

Verkkovalmennus Askel sisimpään

Askel sisimpään on henkilökohtainen valmennus, jossa parannetaan  itseluottamusta, tutustumaan omaan itseensä ja ennen kaikkea miettimään seikkoja mitkä vahvistavat omaa sisintämme, jotta pystyt elämään entistä tasapainoisempaa elämää niin töissä kuin kotona unohtamatta omaa aikaa ja aikaa, jonka tarvitset toteuttaaksesi omat unelmasi.

Henkilökohtaiset valmennukset aloitetaan aina tunnin ilmaisella kartoituksella, jossa etsimme yhdessä aihealueita, jossa voin auttaa sinua eteenpäin ja ne alueet, minkä eteenpäin vieminen on sinulle tärkeintä juuri tässä tilanteessa.

Valmennuksissa annan sinulle yksilöllisiä vinkkejä ja neuvoja, jotka tiedän kokemuksen perusteella tomiviksi.

Elämän ei tarvitse olla taistelua tuulimyllyjä vastaan. Ole rohkea ja uskalla ottaa askel sisämpääsi ja löytää se ihastuttava ihminen joksi haluat tulla.

Tasapainon löytyminen elämääsi vapauttaa sinulle aikaa ja ennenkaikkea voimavaroja, jota pysytyt ammentamaan työhösi ja vapaa-aikaasi.

 • Life Coatsing valmmennus

  Life Coat valmennus 4 kertaa

  Tällä matkalla toimin oppaanasi sisimpääsi.

  Kaikki LCF Life Coach® valmennukset rakentuvat positiivisen-, kognitiivisen ja valmentavan psykologian periaatteisiin hyödyntäen NLP:tä, Mindfulnesia ja Mind – Body Bridgin metodeita. Tapaamisissa hyödynnetään hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä kokemusperäisiä käytäntöön vieviä toimintamalleja. Asioita käsitellään itsetuntemusta kuunnellen, tietoisuus taitoja oppien myönteistä ajattelu mallia vaalien johdattaen ajattelua uusiin suuntiin ja toimintamalleihin ottaen huomioon ajatukset uudenlaisista näkökulmista, tunteet, tahtotila ja niistä muodostuvat uudet toimintamallit.ennusmuoto, jossa yhdistyy kongnitiivinen käyttäytymisteoria, positiiviset ajatusmallit, NLP sekä erilaiset mielikuvaharjoitukset.

  Valmennus sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista kasvokkain tai etänä. Jokaiselle tapaamiselle määritellään yhdessä aihe ja sille tavoitteet, jotka lopulta muodostavat toiminnan askeleet. Valmennuksen aikana opastan sinua kysymysten avulla löytämään kaikki vastaukset sisimmästäsi ja pääset tarkastelemaan asioita vielä itsenäisesti kotitehtävien kautta.

  Jokainen valmennus kerta on aina yksilöllinen, vaikka siinä käsiteltäisiinkiin samaa aihetta kuin edellisellä kerralla. Kun haluat muutosta elämääsi olipa kyseessä mielessäsi pyörivät asiat töitä, lähipiiristäsi tai itsestäsi on Life Coatsing valmennukset siinä oivallinen apu löytämään sisimmästäsi se aito sinä, joka voi ilmentää omaa yksilöllisyyttä omista tarpeistaan käsin ilman, että annat itsesi ohjautua muiden mielipiteistä käsin.

   

  Mikäli haluat ostaa jokaisen valmennuskerran erikseen, ota minuun yhteyttä. Ostaessasi valmennukset 4 erässä sitoudut maksamaan jokaisen valmennuskerran.

  Varatut ajat ovat sitovia ja sovitun valmennuskerran käyttämättä jättäminen ilman sairastumista ei edellytä automaattisesti uuden ajan saamista samaan hintaan.

  Edullisemmat ”opiskelija hintaan ” tehtävät valmennukset voimassa syksyn 2021 ajan.
  Aikoja saatavilla rajoitetusti,  joka voi välilä tarkoittaa valmennuksen aloittamisen siirtymistä useidenkin viikkojen päähän.
  Halutessasi varmistaa aloituksen avamkohdan voit sopia ensin kanssani valmennusajat, jotka vahvistuvat maksun jälkeen.