Nosta hoitosi uudelle tasolle

Anna asiakkaallesi ylellinen nautinto hoidostasi ja lämmitä pyyhkeet kompressilämmittimessä. Näin sinulla on aina puhdas ja sopivan lämpöinen kompressi! Lämmittimeen sopii 6 pyyhettä, eli yhden hoidon verran. Bambupyyhkeet voit pyöräyttää myös kämmenesi ympärille saaden näin sienikompressimaisen tuntuman.

Bambukompressit ovat ekologisia ja antibakteerisia. Luonnonkuitu rakastaa viileää vettä pesussa, mutta kestää myös  60 ºC pesun. Loistavan kokonsa 68 * 28 cm ansiosta kompressi peittää kasvot kauttaaltaan ja sillä on helppo poistaa tuotteet hoidoissa.

Ekologisuus huomioidaan jo tuotteita valmistettaessa. Nopeakasvuinen bambu korjataanvasta juuri ennen valmistusta.Ylimääräisiä raaka-aineita ei siis kerätä turhaan. Samalla jätemäärä vähenee ja ilmaston muutoksen kiihtyvyys hiljenee.

Bambukompresseja myydään yksittäin, 25 tai 50 kpl seteissä. Ontelokuitumainen bambu kerää itseensä kosteutta ja pitää hyvin lämpöä. Käyttäessäsi kostutettuja pyyhkeitä kompressilämmittimessä lämpenevät ne nopeastija säästät aikaa esivalmisteluissa sekä energiaa.

Beauty Pro pyyhkeenlämmitin paketti sisältää lämmittimen, 6 pyyhettä sekä atulat.