LCN Kestopigmentointi

Kestopigmentointimenetelmällä viedään väriä ihon alle erityyppisillä neuloilla. Lopputulos kestää ihossa 2-5 vuotta, riippuen yksilöllisestä ihon uusiutumisesta. LCN PMC -kestopigmentointivärit ovat orgaanisia, joka takaa niiden tasalaatuisuuden ja ehkäisee värien muuttumista iholla ajan myötä. Koulutus sisältää kattavan teoriaosuuden, jonka jälkeen harjoitellaan kestopigmentoinnin tekemistä tekoiholle ja sen jälkeen malleille. Koulutuksessa opetellaan huulien, silmien ja kulmien kestopigmentointi. Koulutuksen kesto 4 päivää.

 

LCN Microblading

Microblading on tällä hetkellä erittäin suosittu kauneudenhoitoalan palvelu. Kokosimme yleisimmät kysymykset aiheesta tähän. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin otathan yhteyttä; kerromme mielellämme lisää!

 

Mitä on microblading? Onko se sama kuin 3d?

Microbladingillä tehdään pieni viilto ihoon, johon viedään väriä. Microblading-tekniikalla saadaan hyvin ohutta, aitoa karvaa jäljittelevää jälkeä. Microbladingiä voidaan tehdä asiakkaille, joilla ei ole paljon omia kulmakarvoja, tai antamaan tuuheammille kulmakarvoille viimeistellymmän lopputuloksen.

 

Kuinka kauan microblading kestää kulmissa?

Lopputuloksen kesto on aina yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa mm. asiakkaan ihotyyppi. Kesto kulmissa on noin 2-5 vuotta.

 

Mitä eroa on kestopigmentoinneilla ja microbladingillä?

Verrattuna koneella ja neulalla tehtävään kestopigmentointiin, microbladingillä pystytään viemään väriä ihon alle huomattavasti enemmän samalla, kun iholle tehdään yksittäisiä, ohuita ”karvoja”. Jokainen karva voidaan piirtää juuri oikeaan paikkaan, eli kohtiin jossa on vähemmän karvaa tai jos kulmien muotoa halutaan runsaammaksi.

 

Kuka voi kouluttautua microblading-tekijäksi?

Kuka tahansa voi kouluttautua microblading-tekijäksi, kunhan kiinnostusta ja intoa harjoitteluun riittää!

 

Kuinka pitkään koulutus kestää ja mitä se sisältää?

Kestopigmentointeja aiemmin tehneille järjestämme yhden päivän koulutuksia, ja aloittelijoille on kahden päivän koulutus.

 

Ovatko kouluttajat kauneudenhoitoalan ammattilaisia?

Kouluttajamme ovat kaikki tehneet kestopigmentointeja pitkään sekä toimineet kouluttajina.

 

Kuinka kauan ihon paraneminen kestää microbladingin jälkeen?

Paraneminen on yksilöllistä ja kestää noin 1-2 viikkoa. Kotihoitosuositusten noudattaminen ja jälkihoitotuotteen käyttäminen on erittäin tärkeää paranemisen sekä lopputuloksen kannalta.

 

Voiko microbladingiä tehdä kesällä?

Microbladingiä voi tehdä ympäri vuoden, mutta on tärkeää välttää suoraa auringonottoa noin kaksi päivää ennen toimenpidettä sekä 1-2 viikkoa toimenpiteen jälkeen.

 

Vuotaako iho verta microbladingin aikana?

Iho saattaa tihkua hieman, ja onkin tärkeää muistuttaa microbladingiin tulevia asiakkaita välttämään esim. kahvin ja energiajuomien nauttimista ennen toimenpiteeseen tulemista.

 

Terän käyttäminen pelottaa, mistä tiedän etten vahingoita asiakasta?

Tämän vuoksi perusteellinen koulutus on tärkeää. Kaksipäiväisessä koulutuksessa ensimmäinen päivä on teoriapäivä, jonka lisäksi terän käyttöä harjoitellaan tekoiholle. Eli oikeille malleille microbladingiä harjoitellaan vasta toisena koulutuspäivänä ja silloinkin kouluttajan valvonnassa, jolloin kouluttaja on tukena koko ajan erilaisten ongelmatilanteiden varalta.

 

Kestopigmentoidut kulmat saattavat joskus muuttaa väriä ajan myötä esim. sinertäväksi tai punertavaksi. Voiko se tapahtua myös microbladingissä?

Käytämme microbladingissä orgaanisia PMC-värejä, jotka ovat tasalaatuisia ja erittäin pigmenttirikkaita. Ne eivät muutu ihossa ajan myötä, vaan pysyvät sellaisena kuin ne ovat sinne laitettu.

 

Voiko microbladingin tehdä asiakkaalle jolla on kestopigmentoidut kulmat?

Kyllä voi.