LCN-rakennekynnet

LCN-rakennekynsimenetelmä on kehitetty Saksassa ja Suomen markkinoilla se on ollut jo vuodesta 1988. LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä ja jatkuva tuotekehitys takaa sen, että se on aina askeleen edellä muita. LCN-rakennekynsigeelien tuotekehitys on kohdistettu materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN-menetelmä tarjoaa mahdollisuuden valita jokaisen asiakkaan kynsille parhaiten sopivan tekotavan. Geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. LCN-rakennekynsigeelit ovat siis turvallisia asiakkaalle, sekä myös kynsimuotoilijalle! Tämä mahdollistaa myös sen, että voit tehdä työtä pitkään ilman negatiivisia terveysvaikutuksia. Moni kuluttaja tuntee LCN-tuotemerkin ja sen maineen turvallisena rakennekynsituotteena. Sen vuoksi monet kuluttajat etsivät itselleen LCN-kynsimuotoilijaa, ja saammekin asiakaspalveluumme jatkuvasti yhteydenottoja kuluttajilta, jotka etsivät paikkakunnaltaan LCN-kynsimuotoilijaa.

Kouluttaudu ammattitaitoiseksi kynsimuotoilijaksi!

Panostamme erityisesti koulutuksiimme, joilla haluamme antaa mahdollisimman hyvät pohjatiedot LCN-kynsimuotoilijan ammattiin. Kynsikouluttajamme Laura Makkonen on menestynyt yrittäjä ja palkittu geelikynsissä, Suomen mestaruus- titteleitäkin on hänelle kertynyt jo useampia. Koulutuksen jälkeen kouluttaja sekä asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa. Peruskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi jatkokoulutuksilla, esimerkiksi erilaisilla koristelu- ja tekniikkakoulutuksilla. Kynsimuotoilija ei ole koskaan täysin valmis, joten ammattina se tarjoaa koko ajan jotain uutta ja mielenkiintoista!

1. Terveellinen vaihtoehto

LCN-valokovetteiset rakennekynsi- ja Wilde Pedique – materiaalit eivät sisällä asetonia, liuottimia tai happoja. Jatkuva edellä mainittujen liuottimien, etenkin asetonin käyttö, saattaa aiheuttaa asiakkaasi kynsille terveysriskin sekä altistaa myös kynsimuotoilijan mahdollisille terveysongelmille. LCN-valokovetteiset tuotteet mahdollistavat terveellisen valinnan tekemisen myös rakennekynsien osalta.

2. Ensiluokkaiset valokovetteiset geelit

Jatkuva tuotekehitys ja tuotetutkimus takaavat korkeimman mahdollisen yhteensopivuuden. LCN-rakennekynsigeelit ovat erittäin kestäviä, mutta joustavia, jäljitellen luonnollisen kynnen ainesosia. Geeli ei myöskään kellastu auringonvalossa tai uv-valossa.

3. LCN-tuotteiden käyttö on taloudellista.

Me kerromme, kuinka paljon geeliä täytyy käyttää oikeaoppisesti. Kun opit tekemään rakennekynnet oikein, on ainekulutuksesi kohtuullinen ja säästät työaikaasi. Me autamme sinua valitsemaan asiakkaallesi oikean tuotteen pysyvyyden maksimoimiseksi. Sinä olet tyytyväinen ja niin on myös asiakkaasi.

4. Yksilölliset ratkaisut

LCN-valokovetteiset tuotteet antavat sinulle mahdollisuuden tarjota haluamiasi palveluja tarjoten asiakkaillesi yksilöllisiä ratkaisuja. Kuivat, halkeilevat kynnet tarvitsevat erilaiset tuotteet kuin normaalit kynnet. LCN-tuotteiden valikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri asiakkaasi tarpeisiin sopiva tuote.

5. Koulutus

Perusteellinen, ajan tasalla oleva ja selkeä koulutus on aina ollut LCN-filosofian peruskivi. Olemme tarjonneet korkeatasoista koulutusta vuodesta 1995, jossa otetaan huomioon sekä teoria että käytäntö. Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme jatkuvasti laajenevaa ja uudistuvaa lisäkoulutusta, olet sitten kiinnostunut rakennekynsien tekemisestä tai kynsikoristeluista.

6. Tuki

Olemme tukenasi koulutuksen alusta asti. Kouluttajamme ympäri Suomea auttavat sinua puhelimitse ja sähköpostilla, facebookissa tai muulla välineellä, mikä sopii sinulle parhaiten. Tuemme ja autamme sinua koko matkasi ajan alkavasta kynsimuotoilijasta ammattilaiseksi. Koulutustarjontamme varmistaa sen, että sinulla on saatavilla uusimmat trendit.

7. Asiakkaiden vaatimukset

Tämän päivän asiakkaat vaativat korkeatasoisia tuotteita ja erinomaista lopputulosta siten, että heidän terveytensä ei ole vaakalaudalla. Tämän vuoksi asiakkaat kyselevät erityisesti LCN-kynsistudioita. Valitse paras, valitse LCN!