LCN on ansaitusti voittanut ensimmäisen palkinnon arvostetussa saksalaisessa Beauty Forum -kilpailussa asiakastyytyväisyydellä. Voimme ylpeänä todeta, että meidän tuotteillamme ja koulutuksillamme saavutat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun sinulla on perustekniikat hallussa ja haluat oppia uutta, voimme tarjota sinulle useita erilaisia erikoistekniikkakoulutuksia sekä kouluttajien ja maahantuojan jatkuvan tuen.

PMU-artistina suosittelemme sinua laajentamaan osaamistasi viimeisimpiin tekniikoihin; Candy Lips, Nude Lips, Microblading ja Micro Tapping. Kaikki nämä ovat juuri nyt supersuosittuja menetelmiä ja johdattavat sinut menestykseen.

MIKÄ TEKEE KASVOISTA KAUNIIT?

Karismaattiset täydelliset kasvot muodostuvat symmetrisistä piirteistä. Erilaisten kestopigmentointimenetelmien avulla pystymme auttamaan niitä asiakkaita, jotka etsivät omia täydellisiä piirteitään. Tiedät varmasti monia, jotka kärsivät epäsymmetrisistä kulmakarvoista, joista puuttuu muutamia karvoja tai niissä on isompia aukkoja. Uusien menetelmien avulla pystyt auttamaan näitä asiakkaita ja luomaan heille luonnollliset ja symmetriset piirteet. Kun sinulla on useampi tekniikka hallussa, pystyt yhdistelemään niitä luovasti ja tarjoamaan asiakkaallesi entistä parempaa palvelua.

OIKEAN MENETELMÄN VALITSEMINEN ASIAKKAALLE ON NRO. 1 SAAVUTTAAKSESI PARHAAN MAHDOLLISEN ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN!

Koulutuksessa opastamme kuinka valitset eri tekniikoiden väliltä juuri asiakkaasi tarpeiden mukaisen tehniikan. Luonnonluomia, pieniä virheitä ja puutteita voidaan helposti ja nopeasti korjata erilaisilla kestopigmentointimenetelmillä.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA MENESTY LCN:N KANSSA!