LCN Recolution

LCN Recolution on 100 % liuotinvapaa geelilakkamenetelmä, joka vahvistaa luonnonkynttä. Menetelmän suuri joustavuus sekä erittäin hyvät luonnonkynnen sidosaineet vähentävät geelin irtoamisen ja lohkeilun minimiin. LCN Recolution – geelilakkavärejä on tänä päivänä yli 100 erilaista ja vaihtuvuutta on jatkuvasti. Vuosittain tulee 4-6 trendiväriä kaksi kertaa vuodessa. Näin voit tarjota jatkuvasti asiakkaallesi uusimpia trendejä myös geelilakoissa. Koska tarjoamamme geelilakat ja värilakat ovat LCN-tuotteita, löytyy asiakkaalle helposti geelilakan sävyyn sopiva värilakka, mikäli hän haluaa tehdä väritäyttöä huoltojen välillä.

Miksi rakastamme LCN Recolution -värejä niin paljon:

» Upea väriloisto

» Helppo laittaa ja poistaa

» Pitkäkestoinen

» Ei kuivumisaikaa

» Täydellinen peittävyys

» Erittäin joustava

» Pysyy kynnellä erittäin hyvin

 

NNB – Natural Nail Boost

Natural Nail Boost on  joustava ja ohut geeli, joka suojaa ja vahvistaa omaa luonnonkynttä. Koska NNB- geeli on erittäin joustava, se ei murru edes ohuena kerroksena levitettynä. Kynnet näyttävät NNB-geelauksen jälkeen luonnollisen  kauniilta, sekä ovat vahvemmat ja tasaisemmat.

Geelilakka sivellään puhdistetulle ja karhennetulle luonnonkynnelle ja kovetetaan valossa. Kynnet saavat heti tasaisemman ja kestävämmän pinnan. Geelin voi antaa kasvaa vähitellen pois, tai asiakas voi tulla huollattamaan kynnet uudelleen noin kolmen viikon kuluttua. Kun kynsi on tasainen, voi asiakas myös lakata kynnet niin usein kuin haluaa. Geelipinnan ansiosta kynsilakka pysyy siinä kauemmin.