Koulutus

Ripsiammattilaisena olet osa luovaa ja koko ajan kehittyvää alaa, tavoitteenasi on saada asiakkaasi näyttämään ja tuntemaan itsensä upeilta.

Vankalla pohjakoulutuksella annat asiakkaillesi luotettavan kuvan toiminnastasi ja ammattitaidostasi. Olet varmasti kiinnostunut uusista haasteista ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Annamme sinulle kattavan koulutuksen, vuosien kokemuksen työskentelyyn ja markkinointiin sekä taloudelliseen ja kannattavaan liiketoimintaan laadukkaita tuotteita unohtamatta.

Nauti menestyksestä, ole luova, rohkea ja itsevarma!

Saavuta mainetta tekemiselläsi ja kehitä itsellesi monipuolinen uusi ammatti, jossa voit kouluttautua jatkuvasti.

Ripsien tekijän ammatillinen koulutus, asiakastyytyväisyys luonnollisen kevyistä ripsistä ja loistava hinta laatu suhde tuotteissa sekä maahantuojan tuki takaavat menestyksesi. Vuosien kokemus kouluttajana on osoittanut, että tekijällä ja tekijällä on eroja! Liian usein tuudittaudutaan kertaalleen opittuun ja unohdetaan itsensä kehittäminen. Haluat varmasti itsestäsi alan rautaisen ammattilaisen ja menestyvän tekijä.

Henkilökohtainen ohjaus ja pienryhmä työskentely antavat sinulle parhaan mahdollisen tiedon työn laadusta ja asiakastyytyväisyydestä sekä -uskollisuudesta.  Peruskoulutus kestää 2 + 1 päivää & tuotteiden vaihtokoulutus, täydennys- sekä volyymiripsi koulutus 1 päivän.

Seuraavat koulutukset:

15.1.2019 Klassiset ripset peruskoulutus, Espoo
12.2.2019 Volyymiripsikoulutus, Espoo
5.3.2019 Klassiset ripset peruskoulutus, Espoo
9.4.2019 Volyymiripsikoulutus, Espoo
12.4.2019 Volyymiripsikoulutus, Kitee
7.5.2019 Klassiset ripset peruskoulutus, Espoo
7.6.2019 Volyymiripsikoulutus, Kitee
27.-28.6.2019 Klassiset ripset peruskoulutus, Kitee