Arjen aarteita kauneushoitolan menestyksekkääseen toimintaan

Adelain Beauty

Yhteistyökumppanisi jo yli 10 vuoden ajan

Arjen aarteita kauneushoitolan menestyksekkääseen toimintaan

LCN

Haluatko lisätä ammattitaitoasi, lisätä liikevaihtoa tai aloittaa kauneudenhoitoalan ammattilaisena?

LCN on kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunniteltu sarja, joka tarjoaa käsi- ja  jalkojenhoitotuotteita, SPA tuotteeta, meikkejä ja kestopigmentointeja sekä geelilakkauksia.

Maailmanlaajuisesti LCN on ehdoton Nro 1. valokovetteisissa rakennekynsituotteissa. Suomalaiset ovatkin luottaneet brändin laatuun yli 30 vuoden ajan.

LCN tuotteet tunnetaan maailmanlaatuisesti laadusta ja huippu koulutuksista ammattilaisille sekä kauneudenhoito alalle aikoville.  Adelain beauty on saatu kahtena peräkkäisenä vuotena kansainvälisen Medical Beauty palkinnon sekä kestopigmentoinneista että kiinteyttävistä Plasma hoidoista.

Nettisivujen etusivu Monteil

Monteil Paris

MONTEIL Paris on yksi
kosmetiikkateollisuuden uranuurtajista.

Yli 80 vuoden ajan MONTEILin keskiössä on ollut  luonnollisuus, sisäinen kauneus ja säännöllinen ihonhoito.

MONTEILIN bioteknologiaan perustuvien tuotelinjojen takaa löytyy monimuotoinen osaaminen ja näkemys ihon luonnollisesta toiminnasta.  Jokaisen tuotteen kohdalla pohditaan maksimaalisia ratkaisuja auttaa ihoa voimaan paremmin luonnon omilla antimilla. Laboratoriassa kasvatetut raaka-aineet takaavat tuotteiden tasaisen laadun, raaka-aineiden saatavuuden sekä luonnon kunnioittamisen ja suojelemisen kaikilla mahdollisilla tavoilla.

MONTEIL tarjoaa täydelliset ratkaisut jokaiseen ihon tarpeeseen ylellisten käsin tehtävien- sekä laitekasvohoitojen avulla, yhdessä eri ihon epätasapainotiloja rauhoittavien hoitotuotteiden kanssa.

GlamEffect

Kauniisti esiin tulevat silmät yhdessä ilmettä kohottavien kulmakarvojen kanssa luovat lumoavan katseen!

GlamEffectin tuotteilla Lash liftingi käsittelyllä saadaat ripset muotoiltua kauniisti uuteen kaarevaan muotoon, jollin silmät tulevat enstistä paremmin esille, eikä ripsiä tarvitse joka päivä erikseen taivuttaa reiluun kuukauteen.  GlamBrowsin on monelle hieman uudenpin tuttavuus. Sen avulla kulmakarvat saadaan näayttämään entistä tuuheammilta.

GlamEffect on Saksassa valmistettu kestotaivutus brändi,  jonka tuotteet sopivat erinomaisesti pohjoismaalaisille ripsille ja kulmille.  Adelain beauty on valmistajan lisäksi ainoa paikka, josta voi ostaa GlamEffect by Elizabet Kosmetiksin tuotteita.

Nettisivujen Glameffect kuva
LaNature nainen

LaNatur

Raikas ripaus ylellisyyttä päivääsi suoraan luonnosta.

Luonnon inspiroiman kehitettiin Saksassa yli 20 vuotta sitten ylelliseen tuoksumaailmaan keskitttyvä tuoteperhe LaNature, jonka tuotteista pääset nauttimaan joka päivä
kylpyhuoneeseesi ja koko kodissasi.

LaNaturen tuotteisa yhdistyy tarkoin valittujen kasviuutteiden (jopa 96%) raikas ja puhdas tuoksumaailma rakkaudelliseksi comboksi kunnioitukseksi luontoa kohtaan.
Luonnonvarjojen kunnioittaminen ympäristön suojelu ovat
tuotekehityksen keskiössää päivittäin.

Perinteisesti valmistetut viettelevän tuoksuiset saippuat, kynttilät ja huonetuoksut yhdessä pian tuote
valikoimaan saapuvien vartalo- ja kylpytuotteiden
kanssa vievät sinut rentouttavalle ja ylelliselle mielikuva
matkalla Ranskan kesäiseen Provenceen.

Yritysvalmennukset

Mistä kaikki onkaan saanut alkunsa ....

Adelain beauty tarina alkaa vuodesta 2010,

jolloin kauneushoitola ketju Adelain kauneuden lähde pääsi ainoana Suomesta mukaan silloisen päämiehensä kansainväliseen kauneushoitola projektiin. Kun kyseessä oli aivan uudenlainen tapa toimia ja rakentaa menestyvää kauneushoitola bisnes, perustettiin sitä varten oma perheyhtiö, jossa on Ansun lisäksi osakkaina hänen tyttärensä.

Vuosi oli erittäin opettavainen ja silmiä monin tavoin avaava. Aina kaikki ei kuitenkaan ole niin ruusuista kuin kuvitellaan. Muuttu-neiden tilanteiden johdosta firma pääsi viettään hetken hiljais-eloa, kunnes se siirtyi maahantuonti bisnekseen vuonna 2012.

Liikkeelle lähdettiin kynsikoristeista ja pian toiminta kasvoi Suomen ensimmäisellä ripsienpidennys sarjalla Fearie lashesillä. Tähän saakka markkinoilla oli ollut vain ulkomaisia brändejä, joiden tuotteet oli suunniteltu vahvemmille ripsilaaduille, kuin mitä suomalaisten ripset ovat.

2013 toi tullessaan bisneksen laajenemisen ammattikosmetiikan puolella, kun yli 10 vuotta pois Suomen markkinoilta olleen Monteil Parisin maahantuonnin yksinoikeus-sopimus allekirjoitettiin Adelain beautyn kanssa.

 

Rakennekynsibisnestä ei kuitenkaan unohdettu, vaan markkinoille tuotiin oma rakennekynsi ja geelilakkaus sarja Adebenails. Pidemmän päälle tuotteiden laatu ei kuitenkaan tyydyttänyt ja tuotteet vedettiin pois markkinoilta.

Uuden rakennekynsisarjan metsästys alkoikin samaan tien, sillä Adelain beauty oli valittu kumppaniksi huolehtimaan finalistien ripsienpidennyksistä ja rakennekynsistä. Kaikki vuoden 2014 Miss Suomi kisojen yhteystyösujuikin mallikkaasti Roby Nailsin tuotteiden kanssa. Seuraavan vuonna tuotevalikoimaan tulivat Beauty Pron kertakäyttö kangasnaamiot, jotka tekivät vasta tuloaan markkinoille.

Kaikki nämä vuodet maahantuonti toimi sulassa sovussa,  Adelain kauneuden lähteen tiloissa. Yhteiset tilat kävivät kuitenkin jo ahtaiksi ja kuin aavistuksena tietäen mitä tuleman pitää, muutto uusiin nykyisiin 250 neliön tiloihin tapahtui kesällä 2016. 

Syksyllä Ansun yksi pitkäaikaisista haaveista toteutui, kun LCN:n ja LaNaturen maahantuonnin yksinoikeuset siirtyivät Adelain beautylle. Samalla toimipisteitä olikin yhden sijaan kaksi, sillä Espoon koulutuskeskus haluttiin pitää edelleen toiminnassa.

2017 Adelain beuty palkittiinkin kansainvälisesti LCN:n parhaimpana myynnin kasvusta ja kestopigmentoinneista, johon microbladin kuuluu. Kaksi vuotta myöhemmin palkinto kaappi sai täydennystä Medical beauty sarjasta. Olimmehan kouluttaneet vuodessa liki 50 Plasma kasvohoito ammattilaista Suomeen.

Vuosi 2019 oli yksi yrityksen rankimmista vuosista. Silloin oli aika katsoa peiliin ja tehdä isoja päätöksi oman jakamisen suhteen, ennenkuin terveys pettää. Liinat oli vedettä kiinni joka suhteessa ja mietittävä mihin rahkeet riittää. Espoon toimipiste lakkautettiin ja koulutukset keskitettiin Savonlinnaan. Ja koska aika aivaan yksinkertaisesti kaikkeen riitä saivat Fearie lashes ja Beauty Pron naamiot uuden kodin.

Vaikeuksista selviää aina ja kuten Fenix lintu nousee tuhkasta, syntyi Adelain beautylle myös jotain uutta. Liki 2 vuotta suunnitteilla ollut täysin uudenlainen koulutusmuoto kauneudenhoitoalalle näki päivänvalon syksyllä 2019. Olimme huomanneet, että täydennyskoulutuksia haluttiin, mutta niihin ei oltu aina valmiita lähtemään. Niimpä päätimme tuoda koulutukset suoraan asiakkaan luokse verkon välityksellä. Tästä ideasta sai alkunsa Kauneusguru, jonka toiminta olikin jo täydessä toiminnassa kun maailmantilanne muuttui keväällä 2020.

Kun puhutaan käsityöammatista, niin tietenkään kaikkea ei voida verkon välityksellä opettaa, joten valikoimiin tulivat myös suositut hybridi koulutkset, joiden teoria osuudet ovat verkossa ja lähikoulutus tapahtuu kouluttajan valvovien silmien alla. Olemme saaneet innovaatiostamme paljon kiitosta, sillä verkko-opinnot mahdollistavat koulutusmateriaalien katsomisen useampaan kertaan, sen yhden kuuntelukerran sijaan.

Kauneusguru logo

Tilaa Adelain Beautyn uutiskirje

Haluatko kuulla lisää tuotteistamme ja tarjouksista?
Tai kenties ajatuksiani yrittämisestä ja kaikesta mikä liittyy kauneushoitolan arkeen?

Kirjoittelen uutiskirjettä muutaman kerran kuussa ja voit milloin tahansa poistua listalta.

Klikkaa alta uutiskirjeen tilauslomakkeeseen

Tilaa Kauneusgurun uutiskirje

Kauneusgurun uutiskirjeissä keskityn kertomaan sinulle uusista koulutuksista ja niiden ajakohdista. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisenä tiedon uutuus koulutuksista sekä ilmaisista webinaareista.

Voit poistua listalta millon tahansa halutessasi.

Klikkaa alta uutiskirjeen tilauslomakkeelle.

Ota yhteyttä