Recolution ja NNB-geelilakat 2017-10-09T14:00:03+00:00

LCN Recolution on 100 % liuotinvapaa geelilakkamenetelmä, joka vahvistaa luonnonkynttä. Menetelmän suuri joustavuus sekä erittäin hyvät luonnonkynnen sidosaineet vähentävät geelin irtoamisen ja lohkeilun minimiin.

Kenelle geelilakkaus sopii?

Geelilakkaus on tarkoitettu asiakkaalle, jolla on normaalit kynnet ja joka haluaa 2-3 viikkoa kestävän värilakkauksen. Geelilakkauksen päälle asiakas voi itse lakata kynnet samanvärisellä lakalla ja pidentää siten huoltoon tuloa kahdesta kolmeen viikkoon.

Geelilakkauksen poistaminen tapahtuu aina ammattilaisen luona. Jos asiakas lähtee itse poistamaan geelilakkaa kynneltä, on suuri riski, että oma kynsi vahingoittuu.

Geelilakkaus sopii erittäin hyvin yhdistettäväksi manikyyriin. Asiakas on hoidon jälkeen heti valmis, eikä kynsilakan kuivumista tarvitse odotella. Tee ensin Recolution – geelilakkaus ja sen jälkeen manikyyri.

NNB – Natural Nail Boost

Natural Nail Boost on  joustava ja ohut geeli, joka suojaa ja vahvistaa omaa luonnonkynttä. Koska NNB geeli on erittäin joustava, se ei murru edes ohuena kerroksena levitettynä. Kynnet näyttävät NNB-geelauksen jälkeen luonnollisen  kauniilta, sekä ovat vahvemmat ja tasaisemmat.

Geelilakka sivellään puhdistetulle ja karhennetulle luonnonkynnelle, ja kovetetaan valossa. Kynnet saavat heti tasaisemman ja kestävämmän pinnan. Geelin voi antaa kasvaa vähitellen pois, tai asiakas voi tulla huollatamaan kynnet uudelleen n. 3 viikon kuluttua. Kun kynsi on tasainen, voi asiakas myös lakata kynnet niin usein kuin haluaa. Geelipinnan ansiosta kynsilakka pysyy siinä kauemmin.